Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Uffff, sunt singura acasa!!!!

Baietii au plecat la plimbare fara mine. La fel si ieri. Stef ori si-a dat seama ca am si eu nevoie de un moment de respiro (ca pana acum ma soma sa iesim impreuna), ori s-a plictisit de mine, nu mai conteaza ieri mi-am rezolvat intr-o ora o mie de chestii lasate in urma iar azi m-am spalat pe cap si m-am cremuit, va dati seama ce rasfat, da?

E bezna in toata casa, toate usile si geamurile deschise (obsedata cu aerisitul), astept sa vina baietii de la piata sa fac o salata bulgareasca, il bag pe Vlad la culcare si cu ajutorul Domnului ma ocup si de Stef (mai fetelor sa nu ma credeti obsedata, ca eu ce mai vb despre subiectul asta pe aici.......dar cred ca vb asa mult tocmai pt ca nu mai am cheful de altadata).

Am luat cereale de la nestle pt "somn usor", am cumparat ceaiul de menta pe care il pregatesc asa cum a spus Cleo, inainte de culcare........poate vom simti o ameliorare

MISS, bine ai revenit draga noastra, draga, tare ti-am mai dus dorul, si noi ne doream, toate, sunt convinsa, sa fi fost alaturi de noi cu scumpetea ta pe care am vazut-o in pozicile alea frumoase. Ce botic morcovicios scump are!
Te inteleg perfect ref la nopti nedormite, nu stiam pana acum ce inseamna, ii multumesc Domnului ca am avut primele 6 luni linistite, cand nu-mi dadeam seama cat de fericita trebuie sa ma consider si Il rog sa-mi redea macar jumate din ele inapoi!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

chinabulin merci mult pentru link. Biancutei ii place tare mult mango. azi i-am dat mango + mar+ branzica

Miss baietelul tau are niste ochi superbi!! va vraji multe fete cu ei.

intrebare: fetelor voi a-ti primit alocatia luna asta? am auzit ca aici nu au primit cateva mamici pt ca nu sunt fonduri. eu nu am primit inca nici indemnizatia iar acum sa nu primesc nici alocatia va fi cam naspa.

pozeBiancuta

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Miss bine ai revenit! Ce imi place poza asta, cum isi suge el buzita
http://picasaweb.google.com/mladite.mugurasi/BebeDavidDeMissParker#5278935549438355874

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

seara'

mini conspect:

aimee deja in picioruse? suuuper! iar calendarele sunt misto rau! faina faza cu piciorusul de la luna feb!

stefany, si eu am ramas cu sensibilitate la parfum..in perioada pana sa raman gravi, foloseam ch allure de cativa ani buni, pref meu, insa acu sa nu-l simt! vomit numai cand ma gandesc la el. acu tind spre parfumurile fresh care nu ma ingretoseaza. unde mai pui ca am capatat rau de masina!!! nici cu fata in burta, atatea drumuri am facut la Buc si in alte parti chiar si in luna 8 la inceput si nu am avut probleme si acu mi-e rau de zici ca nu-i adevarat. aiurea. poate ne revenim dupa bb2

virginia, pe unde umblii mama?chiul,chiul, da' atata timp? ce unt bagi fetii in piure? eu inca nu i-am dat! ce marca?

andrada, sarumana de info! eu numa la cutie luam

miss, welcome bek! we missed u! iar racusorul seamana din ce in ce mai mult cu tine

doloress

ies ca dadu sotul de un joc si suntem bolnavi acu! adormii fata in leagan si ne jucam el pe laptop, eu pe calcu mare. cine are timp, aici:
http://www.ejocuri.ro/jocuri/gravity-master/
m-a terminat! nu ma mai pot opri!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena

Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Alysh..ce rasfat..ce bine ca ai un tati care are timp si vrea sa se ocupe de pui...ce curaj sa-l scoti pe vantul asta.La Mariuca eram si eu asa,acum daca s-a imbolnavit asa rau mi-e frica si baie sa-i mai fac.
Simona,cum sunteti?
MissP,am vazut poze cu blondul tau...bine ai revenit.
Mi_bebelina,lasa naibii cornuletele...kg in plus ce zic????eu vb...am incercat sa ma abtin,da' tot mai scap la cate un cornulet,biscuite..norocul meu este ca nu stiu sa fac dulciuri,altfel as fi tripla!Si eu abia astept sa ne vedem,dar asta se va intampla probabil dupa Anul Nou,noi vinerea viitoare plecam la Pitesti si mai vin pe 4 Ianuarie.
Noi suntem bine,Mariuca tuseste inca si parca imi pare rau ca i-am permis sa stea asa aproape de Sara...sper sa nu regret.Oricum Sara e extrem de fericita cand o vede..daca mai si rade la ea sau se stramba..deja rade si incepe sa tremure toata
azi am foat putin plecata cu treaba..am facut 45 minute din Unirii pana acasa,un drum de 2-3 km maxim...poi am mers sa cumpar cadou de Mos ptr.gradi...si aprca imi lipsesc drumurile la spital..gllumesc!!!!imi placea drumul,nu motivul lui.era asa bine,cald in masina,Sara motaia,radioul canta,lumini....am luat-o razna
cam atat..plictiseala mare in rest,fara sot,cu soacra la mine
mai vb mai tarziu

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

miss welcome back!!!
andrada sorry ca am incurcat....nu am stiut
am vazut pozele care s-au mai pus
miss am vazut pe davviducu papand morcovei. eu cum nu prea m-am uitat la poze am apucat acum sa ma uit pe la montajul cu david care e.......SUPERB......stiu ca par nauca dar si eu vreau unul NEAPARAT...mor...ce imi place. acolo dai doar create your own si adaugi pozele?
lasa miss ca pt frumusetea ta de copil faci orice...inclusiv sa te trezesti noaptea din ora in ora.....e tare frumusel david..are niste ochii..de te lasa mort..
chinabulina zici ca prunele nu constipa...na poate la noi si-au facut efect morcovii/bananele ca tot timpul face kk tare.

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

miss draga de tine...da cum a cazut david din pat? doamne...
e ok? s-a lovit tare? poate il durea spatele de la cazatura de s-a trezit apoi asa des...vai vai...sa ne spui cum sunteti...

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

caa-eric, despre morcov, io stiu asha:
LA UNII COPII
-morcov crud - caca repede
-morcov fiert- constipa
Alte chestii suspecte de a constipa sunt: babana, orez.

virginia, decizia cu aia 6 mil iti aduce si banii din urma. De la data de cand ai terminat concediul medical, de cand ai depus dosarul, etc. Is cateva luni. Deci is buni si asha. Ei, pt a primi aia 85% care nmi ia primis pomana electorala, din 1 ian.02009, cred ca vom depune un nou dosar, care sa il inlocuiasca pe anteriorul. Asha ca, tu ia aia 6 mil, ca noi toate, si la 1 ian. sarim TOATE cu alt dosar, pt noua lege. Inca nu au aparut normele, sau cum se numesc, listele alea cu acte necesare pt dosar, si unde sa il depunem. Va dati seama ce coada o sa fie la depus??

doloress, nu te speria, fiecare cupil are ritmul lui. gandeste te ca a recuperat fizic, de acu neuro-motor etc. E f. bine asha, asta e ritmul lui POatrick, si de fapt al prematurilor. Nu e numai tristetea ta, dar pe la 2 ani nu o sa vezi dif. intre el si alti cupii.

andrada, reteta negresa e asha:
500gr zahar,
3-4 linguri de cacao (functie de calitatea ei)
150ml lapte vaca
1pachet unt
se pun toate pe foc mic, mesteci dinc and in cand, sa nu se prinda, si lasi sa fiarba usor cateva minute sa zicem 5-max 10min, ca sa se lege siropul. Tragi de pe foc, la racorit, si separi din sirop cam juma de cana de compozitie (sa zicem 120-150ml, asta cana o vei turna peste blat )

Separat, pregatesti 400gr de faina alba (io am vas gradat, dar nu pot pune exact 400gr, in general pun mai putin, sa zicem un 300-350, pana in 400gr....)
-1 plic de praf de copt
5 oua separate: albusurile spuma - bun mai e un robot/mixer
Cand s-a racit siropu, cam la temp camerei/poti tine tu mana pe oala, adaugi treptat faina+ prafu de copt, albusu spuma, galbenusurile spuma. Folosind mixerul, doar suntem in sec. tehnolopgiei.
SI le torni intr-o tava, tapetata cu ulei si faina (sau poti fol. hartie de copt). Foc mediu spre mititel - 35-40min. Tre sa creasca. Incerci cu scobitoarea - daca iese uscata, e gata.
Tai patratele, torni siropul oprit in cana, si gata. Ei, mie mi se pare siropu prea gros, si il mai diluez cu putin lapte.

data viitoare vin cu prajitura arabeasca cu gris si iaurt. Noi ii zicem Habibi. ca tare faina e.

despre canini: pediatra ne-a zis clar: uite ca vor sa iasa....vai de curu meu si de tsatsele mele.

contra constipatie, io fol. prune (am congelate), am si piersici congelate, dar nu au efect, si mai nou, seara la 18, ii fac fetei para la aburi cu cereale. Acum a mancat 220ml!!! ole. toata ziua fara tsatsa. SI uite asha se duce productia la fulga...

andrada, despre lapte, stiam io ceva ceva. Io cumpar cu termen de garantie cat mai mic. Adica nu cel care expira miine , ci cel care are perioada cea mai scurta intre producere si expirare, si NEAPARAT sa fie data cumpararii intre cele 2 date . Mie mi se pare ca laptele la punga e mai perisabil. si mai eftin. (cred ca am sange de evreica, de la o transfuzie, ceva mai degraba...)

iete cine o venit!!! MissP. Hai moralul sus, uiute e tati acasa!! voiam sa iti zic ca am dezlegat misteru lui babycooku si cata apa sa pun. Pai logic, umplu repicipentu pt apa,si prin evaoporare de acolo va ajunge in 10-15min in in vasu mare pe deasupra legumnelor, pana la nivelul explicitat in carte si gradat pe vas. Teoretic. Pt ca io fac TOT cum vreau io: adica pun in vaporizator cam 100ml, si cand se termina apa, se inchide babycooku.Sau ledu. Si gata. Apoi scot vasu mare, scurg toata apa intr-o cana, pun legumele la mixat, si apoi adaug din zama asta din cana, treptat, ca sa aduc la consistentsa dorita. Deseori mai diluez si in fatsa fetei, asha reusesc sa ii prind elanu mancacios.

andreap, daca nu mai apucam, te pupam amandoua, pe tine si pe fetili tale, odihna placuta, sanatate multa acolo la Piteshti, sarbautori odihnitoare, ai grija cat mananci . Si ne videm la anu si la multi multi ani!!. A, am mai cetit o data. Inca nu pleci . AMR 7 zile.

Missp< vazut David mozolit de morcovel!! bravo lui! e baiat mare...gata, de acu la fete.

si patrick vazut pianist. Fiica mea da cu pumnu, de draci!! Fiica mea. Ca taica su e un finuts.

io am lasat pe tati in seara asta sa se duca la petrecerea firmei. Si la mine la firma tot in seara asta este, asha rau imi pare ca nu i-am zis lui tati sa stea el cu fata ca io plec.... pe de alta parte, ma gandesc ca o sa se fumeze, ca colegii mei de firma is fumatori, iar acu is in plin tratament pt astm. Mai bine sa calc camashi, da? Si ca sa ma laud cu calcatu, acu 2-3 ani, la munca la tati e cu tzol festiv, camesha, cravata din astea, si vine o tipa, si il intreaba:
- dar tu esti casatorit??
- NU. de ce?
- pai esti tot timpul cu alta camasha calcata impecabil etc.
Inima mea.
face asha
bum bum bam bam
ma duc la calcaaaatt. Acolo imi elocul....

despre vaccinuri. MissP, am vb cu pediatra despre vaccinuri, io venind cu argumente:
-mercuru
-dar in germania nu e asha
-dar de ce la americani e altfel
etc,
Si mi-a explicat: grupa de vaccinuri obligatorie e obligatorie. In germ. nu sunt atat de dese epidemiile de rubeola, rujeola etc., romania insa da, e fruntasha in europa la tbc, nu ne ia decat ALbania, cica, si sist.medical in caz de o epidemie cedeaza. Si asha e suprasolicitat. Daca in germ. poa ai shanse sa internezi cupilu in rezerva, la noi sub 2-3 in camera, nu poti (te duci suspect de 1 boala si ieshi cu 5 boli). Cat despre obtionale, parerea ei este sa amane acestea pana la intrarea in comunitate - astefel se micsoreaza nr de doze si aportul de chimicale si alte corpuri straine in corpul lui bb. Mai ales ca fifitsa e un cupil bine ingrijit...

gata. chiar gata!
Noemi, ce mai faceti? cum va simtiti?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Cleo multumesc pt reteta abia astept sa o fac. Moama da suna interesant si prajitura cealalta Habibi. Acum am sa fiu oleaca nesimtita dar nu imi dai si reteta de la prajitura asta? Dar cand ai tu timp!Eu nu prea am facut prajituri. Stiu una si buna Tiramisu dar parca mi s-a luat! Acum mai nou de cand ai scris tu de dovleac apai numai asta fac. Ii place si lui Tiberiu dovleacul! Legat de lapte si eu il prefer pe cel la punga pt ca e mai ieftin!

Aimee si ralu_t sa nu ma uitati cu costumasul de unde l-ati luat. As vrea sa caut maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada79

Cleo multumesc pt reteta abia astept. Moama da suna interesant si prajitura cealalta Habibi. Acum am sa fiu oleaca nesimtita dar nu imi dai si reteta de la prajitura asta? Dar cand ai tu timp!Legat de lapte si eu il prefer pe cel la punga pt ca e mai ieftin!

deci am dat edit, si tu ai si raspuns.
reteta la Habibi iti zic dupa ce o fac, miine. Deoarece neuronu meu o sa aiba ocazia sa sinapseze. E o prajitura arabeasca, cu multa lamaiie, si sirop, usor de facut, si merge si vara. era ceva de genu: 2 cani de iaurt, 2 de gris, 4 oua...si nu mai stiu ce. Cand o fac probabil mi se vor aprinde sinapsele.

edit:felicia, m-ai sunat?

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput