Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix daca al tau e mic la 37 de saptamani, ce sa zic de-al meu la 32. Desi a recuperat bine fizic, mai are la dezvoltarea neuro-motorie drum bun de parcurs. Nu se intoarce, nu se rostogoloeste, nu sta in fundulet, etc. Dar eu nu-mi fac probleme, eu ma iau mereu dupa varsta corectata si nu presez copilul sa faca nimic. Ma gandeam azi cand povestea Alra de nastere, cum va fi la al doilea si m-a luat cu frig in spate, mi-e frica adevarul, daca va fi si al doilea prematur? Primele luni pentru noi au fost cam de cosmar, mai ales sejurul la spital, lupta cu alaptatul si asa mai departe. Experienta nasterii pentru mine a fost cam traumatizanta.

Desiree votat si eu! Adevarul e ca daca ia locul 1 e pe meritate, la ce ochi frumosi are Victoria.

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna fetelor.

Minunea cu adormitul inainte de miezul noptii a durat...o noapte
Asta e. Consolarea e ca azi-noapte Julia s-a trezit o singura data.
Trebuie sa-mi laud iar fata ca astazi a papat f bine la amiaza si inca nu a cerut laptic supliment (au trecut 2 ore si inca nu da semne ca i-ar fi foame).

Desireeam votat minunea cu ochii albastri de pe 2 conturi.Multa bafta.

iulia si noi iesim afara chiar daca e frig.Noua ne-a zis pediatra sa iesim.De obicei iesim o data pe zi, in jur de 11-12 si stam cam o ora, o ora si ceva.Dar intr-o zi am iesit de 2 ori, intr-alta zi deloc ca nu am avut chef, etc .

andreap felicitari pt ca ati scapat de branula.Multa sanatate Sarei.

Alysh of,of ce noapte ati avut. si speram sa vina nopti mai bune.

In weekend nu cred ca mai intru, asa ca va urez un weekend placut tuturor.

Edit: Doloress felicitari pt noaptea de vis. Pot sa zic ca si noi am avut una excelenta. A dormit Julia de la 0:15 la 9 cu o trezire la 4.

Poze
Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

va zicem si noi neata
felicitari lui alra multa sanatate tie si la bb.
am avut o noapte linistita, probabil din cauza maraielilor de peste zi. cu papica stam bine...in legatura cu asta fetelor stiti cumva morcovul constipa???am auzit asa un zvon...nu stiu sigur
la noi se pare ca prunele si bananele constipa.

revin ca s-a trezit

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Multumim gogoasei ptr. vot.
Fetelor, sunteti minunate!

_
Victoria Isabella

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ca_eric

va zicem si noi neata
am avut o noapte linistita, probabil din cauza maraielilor de peste zi. cu papica stam bine...in legatura cu asta fetelor stiti cumva morcovul constipa???am auzit asa un zvon...nu stiu sigur

revin ca s-a trezit

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

si la noi bananele constipa. dar prunele ar trebui sa faca exactly the opposite.

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Desiree2002

Citat:
citat din mesajul lui ca_eric

va zicem si noi neata

revin ca s-a trezit

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

si la noi bananele constipa. dar prunele ar trebui sa faca exactly the opposite.
Edit: despre morcov nu stiu, dar Victoria il papa de pe la 3 luni jumate si e ok.
_
Victoria Isabella

_
Victoria Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Fetelor, sunt pe cale sa descifrez enigma trezirilor dese noaptea...cel putin la mine. Am avut musafiri sacaitori aka soacra-mea si cred ca lapticul se cam imputinase si atunci se trezea din ora in ora de foame. Ieri am luat galactogil si nu s-a mai trezit decat de vreo 3 ori peste noapte.
Cat despre dinti ...tot o caut prin gurita si ioc dinti. Cred ca atunci cand va merge la scoala va avea cu siguranta.In schimb mi se par mai umflate gingiile la caninii de jos si nu cred ca e bine.
Una peste asta seara facem vaccinul de 6 luni. ufff cand dezlegasem misterul trezirilor. Sunt praf de oboseala, vorbesc oamenii cu mine si eu nici nu-i aud. Asa de rau ma afecteaza trezirile astea incat nu mai pot adormi. Sa vad ce-o mai fi si in noaptea asta si dupa vaccin.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

desiree felicitari pt succesul cu poza victoriei...are niste ochi fantastici...
adrriana frumoase poze...cu intalnirea bbeilor

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

aimee felicitari e super calendarul..si alutzu...

Mami de Eric 30.06.2008

iubirea si viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Aimee superbe calendarele! Sunt asa de vesele! Am si eu o intrebare de unde ai cumparat costumasul de Craciun si cu cat? Eu am comandat de mult si nu a venit nici acum. Asa mi s-a zis ca arata: http://good-times.webshots.com/photo/2180828130101893808HSUwyu
Ralu_t si pe tine vreau sa te intreb de unde ai cumparat costumasul, vad ca e acelasi ca la aimee! Aaaaa si cat a costat?
Alra felicitari pentru printesa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asa m-am emotionat cand am citit!!!!
Andree ma bucur ca sunteti mai bine!
Doloress asta da bucurie! Tiberiu doarme de la 3 luni de la 22.00 seara pana dimineata la 08-09.00 si ma crezi mi-a fost si frica sa zic! Cum il laud cum parca ma aude si face exact pe dos!
Desiree am votat si noi!
Cleo please vreau si eu reteta la negresa ca am o pofta de mor!!!!

Mergi la inceput