Gasca de Constanta (102)
Raspunsuri - Pagina 8

crig72 spune:
adinutza ma bucur ca ti-a placut!e o veche pasiune a mea..am profitat de vacanta asta mica..
poate reusim sa ne vedem curand.(la noi ca la voi Mariuca daca vede hamsterul nu mai intra in casanu stiu cum sunt maimutele de mare..sa ma uit pe net
dady imi place ce intuiestisi eu tot asta ii doresc Corneliei!!si-i mai doresc cuiva sa aiba o fetita dar nu spun
umflatel sa-ti traiasca copilasii!! va doresc din suflet sa reusiti ce v-ati propus cu Mihaita!
pupici si weekend placut!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=7b841915e4d3f468ee5e00&skin_id=10&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Mariuca

mihaela77O spune:
crig72,multumesc,asta este cea mai arzatoare dorinta a noastra!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

mav spune:
www.paperboy.nl/?PID1=%3B%3CW%2B4NZNPRV76N%2DDSUU%3ENI%2FU%2C%2DAIHEPI%22%22B3%23%0A" target="_blank">LA MULTI ANI, 2009!!!
Crig, multumesc frumos pentru surpriza de pe email!
E superba Mariuca! Aveti o familie frumoasa!
Cu aceasta ocazie... am aflat si vestile....
Sincere felicitari, Cornelia si Simona! Sa aveti sarcini frumoase, nasteri usoare si copii sanatosi!
Cornelia, bravo voua, binecuvantare mai mare nu exista pe lumea asta! ...Si sotul meu e foarte entuziasmat de ideea de bb3... Vom trai si vom vedea...
Mami de baieti: Sebi(4 feb 2004) si
Antonio(27 oct 2008)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!

Ontica Camelia spune:
Buna!
La multi ani si pe anul acesta!Felicitari viitoarelor mamici Cornelia si liris sa fiti sanatoase, sa aveti sarcini usoare si bebelusi sanatosi!
crig am reusit si noi sa ajungem azi cu Alex la patinoar, i-am cumparat patine cu banii stransi la sorcova . I-a placut mandrei, dar mai mult sotului
care de mult se roaga sa invete copilul sa patineze sa aiba cu cine merge la patinoar. Eu am promis sa-i las sa mearga singuri de acum, cu tot ceaiul consumat, cand am ajuns acasa abia mi-am dezghetat picioarele si nu stiam sa ajung mai repede la wc
.
Ma bucur ca au mai intrat pe aici fetele care au pus baza acestui subiect!
we placut si multa sanatate!1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Ontica Camelia spune:
Am pus cateva "cazaturi" de-ale Alexandrei de la patinoar.1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

crig72 spune:
bravo Alexandra!!!!nota 10!!Camelia mi-a placut tare mult de ea! am fost si noi azi de la 12.30.voi de la ce ora? am fost amandoi sa distram copilul si am inghetat rau de tot(vorba ta cu tot cu ceai la bord)pe tati nu-l mai prind curand p-acolo,eu voi merge ca n-am de ales dar numai cu patine altfel pe margine nu mai stau.

Cornelia spune:
Felicitari Alexandra! Ce bine merge pentru prima zi!
Cand v-am zis ca noi suntem antitalent . Am fost azi la patinoar (la ora 3). Am intrat si noi pe grheata, dar fara patine. Stefan a fost extrem de dezamagit, ii venea sa planga si mi-a zis pe la mijlocul turei ca vrea acasa, ca nu vad ca nu stie sa patineze! Saracul copil, era convins ca isi pune patinele in picioare si alearga pe gheata
. Maria a fost mai realista, dar e dezastru. Cu chiu cu vai a reusit sa faca doua ture, dar i-a rupt spatele lui Doru. Mai vroia, dar nu a mai fost nimeni dintre noi in stare sa o tina. Nu stiti daca se poate apela la un instructor?
E adevarat ca noi nu avem role. Am vrut sa ii luam de doua ori, eu eram hotarata, dar Doru a probat-o in magazin si cand a vazut ca nu se poate tine deloc pe picioare, a reusit sa ma convinga ca isi va rupe gleznele . Acum imi pare rau. Macar prin casa daca mergea si tot invata putin.
Cam atat cu patinajul, eu nu am cum sa merg cu ea (am si probleme cu sarcina, ca la Stefan de altfel), iar pe Doru nu cred ca il mai conving anul asta.
Adinutza, citeam si nu intelegeam unde ai vazut ca am gatit casa . Imi dau seama ca e greu cu timpul, dar poti intra o data pe la noi!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

sinzi_ana spune:
voi vorbiti de patinoar si la noi e o caldura:
http://good-times.webshots.com/album/569495182ZYdHJz
ce fac copiii aici pe 1 ian!!!!
Cris, cand pui poze de la patinoar? Sau filmulete ceva? Cum se descurca Mariuca???
Camelia, e curajoasa si ambitioasa Alexandra!!!
Tania, Buni a noastra (care mereu are pb cu gatul, raceli si tot tacamul) spune ca de cand e aici nu o mai doare nimic. Deci, un tratament mai bun ca o vacanta la soare, nu cred ca exista
Ne-am dat un ragaz de 2 ani sa avem o fetita...sper sa reusim!!!!
Adinutza, ce mai faceti voi? Am vazut-o pe Andrada (in pozele Cameliei) si am admirat-o!!!!
Noi azi am gasit un drum prin padure de biciclete, si suntem pusi pe cumparat bici (pentru noi), David deja a dat jos rotile ajutatoare si merge foarte bine!!!!
In rest...luni incepem scolile, antrenamentele si pianul...iar eu am o vizita la dentist de care imi e teama de mor
(nimic nou insa)
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,

jone spune:
buna dimineata!
eu sunt la o cana de si alex se bazaie pe langa mine.
ai se anunta ger si nici-un fel de baie in piscina.
si ca sa le combinam poate sa patinam pe piscina [:-)]
pupici si o duminica placuta
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Ontica Camelia spune:
buna!
cornelia Alex a primit role la 1 iunie, pana a invatat sa mearga cu ele l-a terminat pe ta-su la spate. In final a luat-o singura si rezultatul s-a vazut si la patinoar. trebuie sa aveti rabdare si sa perseverati.
Noi am fost ieri de la ora 10, 00, nu mai avea stare Alex.1 , 2, 3
(5 aug 2007)