Gasca de Constanta (102)
Raspunsuri - Pagina 7

crig72 spune:
Cornelia apropos de mesajul in care imi spuneai ca nu-ti permite conditia fizica..hihi..ai perfecta dreptate.
Tania cum te mai simti?sper ca mai bine!cat despre timpul liber il dedic in totalitate Mariucai macar acum cat sunt in vacanta..maine mergem din nou la patinoar.azi am luat o pauza dupa atata dans.cine mai vine?

sinzi_ana spune:
Cornelia, felicitari!!! Esti o curajoasa!!!! Ma bucur din suflet pentru voi!!!
O sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze,

liris spune:
La multi ani, cu sanatate si bucurii, si din partea mea!
felicitari Cornelia! sarcina uosara si bebe sanatos!
cred ca nu am mai intrat sa va spun ca si Robert va avea, cu ajutorul lui Dumnezeu, o surioara spre sfirsitul lui aprilie.

jone spune:
la multi ani doamnelor mamici si copiilor cuminti!
felicitari gravidutelor!
nu am mai intrat de mult pe aici, am intrat intr-un iures de evenimente si timpul mi-a fost redus drastic.
va pupam dulce
jone si alexandra
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

crig72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liris cred ca nu am mai intrat sa va spun ca si Robert va avea, cu ajutorul lui Dumnezeu, o surioara spre sfirsitul lui aprilie. |
liris sarcina usoara in continuare! stiam ca astepti un bebe dar nu stiam ca e fetita!

abia astept sa o vad si pe surioara lui Patrick.acusi acusi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=7b841915e4d3f468ee5e00&skin_id=10&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Mariuca

Dodo-pui spune:
Constanta
se pare ca va fi un an plin de bucurii sa dea DD ca toti puiutzii sa fie sanatosi.Sarcini usoare si numai bine tuturor.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dadi_t spune:
felicitari.......Simonici,Cornelia ma bucur din suflet pentru voi!!!!!
Hai un prognostic: Cornelia tot o fetita va avea....simt eu.....
Un an nou fericit, cu sanatate si cu spor in toate!
Jone.....bine ai revenit...evenimente fericite speram.....
Multumesc ,Crig...mai binisor...
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!

Cornelia spune:
Liris, felicitari! Ma bucur din suflet!
Tania, dau de baut daca e asa.
Va multumesc!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dady68 Sinzi...vezi d'aia te-am tras de maneca...asa frumos vorbesti tu de fetite...iti doresc din suflet sa ti se implineasca dorinta.... ![]() ![]() Cristina, ![]() ![]() Cornelia, ce frumos ati ornat bradutul....si casa...ce binew este sa stai la casa.... Mihaela, felicitari pt. primirea banilor si sa dea D-zeu sa fie doar inceputul ....incepi acum terapia ABA nu? Azi sunt lata...ma simt mai rau dupa 5 zile de tratament... nu's ce pisici oi avea...tare rau ma simt...traheea ma ustura, nasul il am superinfundat si ce n-am luat:nasonex, marimar,stodal,fluimucil,amplicilina, eurespal,fasconal(pt dureri) si mai nou Arcoxia-pt dureri de sept nazal...si am atata treaba...maioneza pt salata boeuf, tortul de mere... Spor la treaba tuturor! Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04) Noi! ![]() Ce nu poti controla...evita! |
tania,multa sanatate iti doresc!cat despre terapie,noi faceam ceva,nu ca la carte,caci nu aveam coordonator din lipsa banilor,si faceam doar cate 2 ore pe zi,acum vom face 4 ore pe zi,si deja am inceput sa caut coordonator,ca macar de la jumatatea lui ianuarie,sa facem cum trebuie,insa acum ma

cornelia,felicitari,sunteti niste parinti curajosi,uneori imi mai doresc si eu un copilas,dar ma trezeste mihaitza la realitate!sa va dea dumnezeu bb sanatos si norocos!

liris,felicitari si tie,si la fel iti doresc,bb sanatos si norocos!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

ADINUTZA spune:
Cornelia, felicitari, ma bucur foarte mult pentru voi. V-am admirat in poze, iar despre decorul din curte am numai cuvinte de lauda. (pe asta il vad cand merg la serviciu)
Simona, ma bucur si pentru voi, asa cum m-as fi bucurat si pentru mine...dar nu a fost sa fie si cred ca incet incet imi iau gandul.
Sarcini usoare gravidutelor si bebelusi sanatosi, frumosi si mancaciosi.
Si noi ne-am inmultit familia, nu cu un bebelus, ci cu un hamster si cateva maimute de mare.
Cristina, am vazut filmuletul cu Mariuca si m-a impresionat mult. Este minunata!
noi