Gasca de Constanta (102)
Raspunsuri - Pagina 9

nastasie spune:
oau, ce de vesti.
cornelia, simona, felicitari pentru bebelusi.sper din tot sufletul sa vina si la noi barza anul asta.cat mai repede.
noi incepem de maine gradi si o luam de coada toti.
va pup pe toate si va doresc o duminica placuta.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Dodo-pui spune:
o saptamana usoara tuturor.
si noi incepem azi gradi
.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

vladis spune:
Cornelia, you made my day!!! Eram asa de trista ca am inceput din nou munca si scoala, dar cand colo aflu numai vesti bune de la fete. Felicitari pt mamica curajoasa!
Si pentru liris si mamica-surpriza a lui crig, felicitari, sarcini usoare si bebei cumintei!
Dodo, abia acum am vazut ca a aparut un nume in dreptul lui bb2, sa vina pe lume sanatos, sa va bucure impreuna cu bogdanel!
Bravo fetelor patinatoare, noi nu am ajuns inca, mi s-a parut prea frig si eu sunt aia cu drobul de sare, mai bine ne pazim decat sa racim nu de alta, dar noi am trecut revelionul cu vlad bolnav rau, a avut branula si tratament injectabil la 8 ore, nu va spun prin ce stari am trecut, e a doua oara cand o pateste, dar prima data era bebe si nu stia ce se intampla, acum ce era la gura lui cand ma vedea cu seringile
, iar mie imi tremurau toate cele si mi se rupea sufletul de jalea lui; drept pt care ne-am luat liber de la gradi saptamana asta, sa il mai protejez putin, ma gandesc ca vin copiii din vacanta cu colectii noi de virusi si nu mai vreau
O saptamana usoara tuturor si sa se realizeze tot ce v-ati propus pentru 2009!!!
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

dadi_t spune:
Vladis, sanatate multa lui Vladut! Of ce sfarsit de an bolnavicios...Sa speram ca anul acesta ,,cele rele sa se spele,,, vorba proverbului.
Camelia, am vizionat filmuletele...e o scumpica Alex si o curajoasa...sa-ti traiasca mamico! Poate maine dimineata trec pe la tine pe fuga sa-ti las ce ti-am zis. Vb la tel oricum.
O saptamana placuta tuturor la gradi, serviciu si de ce nu acasa.....!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!

Ontica Camelia spune:
Buna!La muti ani IorDAN si IorDANA! Sa fiti sanatosi si voiosi.
vladis multa sanatate, imi pare rau ca ati trecut in anul nou cu Vladutz bolnav.
dodo felicitari pentru baby boy sa fiti sanatosi si sa ajungeti cu bine la finalul sarcinii!
Tania multumim pentru aprecieri. Dimineata am fost plecata, am venit acasa pe la 13,45. ma i vorbim.
Noi am ajuns duminica dimineata la urgenta cu teo, seara s-a culcat bine, iar peste noapte abia respira (de parca inghitise ceve) si tusea. Ne-a spus ca are traheita, i-a dat antialergice, antibioticul ni l-a dat sa-l avem in casa in caz ca tuseste mai rau si se complica treaba.
O zi buna!1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

TatianaS spune:
Buna dragelor si LA MULTI ANI!!!!
Am fost placut impresionata de noutatile ce le-am gasit aici. Cornelia felicitari!!! Iti doresc din tot sufletul o sarcina usoara si un bebe sanatos ca frumos sunt convinsa ca va fi! doamne parca acum cateva luni am venit la spital si-l tineam pe nou-nascutul Stefan in brate...ce trece vremea!!
Noi suntem bine dragelor. Am petrecut sarbatorile impreuna cu familia si cativa prieteni. ne-am bucurat de zilele libere ce le-am avut si acum, gata, suntem pregatiti pentru un nou an de munca.
Gaza a inceput de 2 zile gradi si bineinteles ca dupa atata leneveala sufera ingrozitor ca trebuie sa se trezesca de dimineata. Si eu de asemenea.... Sper sa ne revenim cat mai repede.
Cris, si noi ne chinuim de ceva vreme sa ajungem la patinoar. Deocamdata tot cu bici si gimnastica ne delectam. Poate ne facem curaj si de patinoar...dupa ce-am citit ce-a patit Cornelia...am nevoie de curaj si de Cosmin langa mine sa aiba grija de noi doua, ca n-am patinat niciodata.
Pupici tuturor!
Tatiana si Bia

nastasie spune:
camelia, sanatate multa.
tatiana, si noi abia ne intram iar in ritm cu trezitul de dimineata.cade lat seara la 21 pana dimineata pe la 7-7.30
la multi ani tuturor ce isi serbeaza azi ziua de sf.ioan.
de roxana, nu mai stiu nimic.stiam ca prin ianuarie trebuie sa nasca.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Cornelia spune:
La multi ani tuturor Ionilor si Ioanelor!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Ontica Camelia spune:
La multi ani Ion si Ioana! Multa sanatate, bucurii si realizari pe toate planurile!
Multumim!1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator