Gasca de Constanta (102)
Raspunsuri - Pagina 20
crig72 spune:
nastasie am citit si eu de problemele cu dintisorii.nu ar fi bun si un irigator bucal ca sa fii sigura ca nu mai raman resturi?poti intreba dr.eu am avut unul dar din pacate cand l-am folosit in ro l-am ars cu tot "transformatorul" care de fapt nu era transformator...am fost tare multumita de el si chiar mi-as dori altul.
cornelia incearca si la homeomed ca au nonstop.sanatate multa!
bettyk ,mery-ana bun venit!
va pup pe toate!
Cornelia spune:
Din fericire, nu a fos tnevoie sa apelam la spital. Stefna a facut febra, dar dupa paracetamol a fost mai bine si acum doarme.
Pupici!
Cornelia
CRIXIA spune:
Cornelia bine ca n-a mai varsat peste noapte Stefan! Hai, poate se inzdraveneste azi
Neatza!
Ceai, apa, cafeaa!!! Pe alese!
Pe gravide le invit la un pahar de lapte rece, ca au nevoie de calciu!
Ontica Camelia spune:
'neatza!
Cornelia sper ca sunteti mai bine, poate fi ceva viral, Maria cum este? Multa sanatate!
Crix eu ma "bag" la cafea
, ieri am baut-o cu lapte, azi simpla.![]()
Ce mai stiti de roxanaz a venit pe lume bb2?
O zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Cornelia spune:
Suntem asa si asa. Eu nedormita, dar Stefan a trecut cu bine peste noapte. Maria e bine, deocamdata. Ma gandesc si eu la ceva viral.
Roxana, era prin zona (pe DC
) azi dimineata. Cred ca e pe ultima suta de metri.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
CRIXIA spune:
Fetelor, ca tot se vorbea despre Scoala...
noi vom merge la 30, Ghe Titeica, cea din Flamnada, caci le-am luat in ordine: cresa, gradi... toate din cartier.
Daca stiti pe cineva care are copilul la aceasta scoala... vreau si eu referinte! Se pare ca trebuie sa facem de pe acum inscrierea pentru toamna 2010.
liris spune:
Roxana naste vineri.
eu am invatat la 30. se pune? Roxana. barbate-miu. cumnata-mea. frate-miu. e drept ca cea mai fresh sunt eu, iesita acum vreo 20 de ani din scoala aia? sau Roxana? ![]()
multa sanatate lui Stefan si felicitari ptr baietel, Cornelia! sa vina sanatos.
CRIXIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liris Roxana naste vineri. eu am invatat la 30. se pune? Roxana. barbate-miu. cumnata-mea. frate-miu. e drept ca cea mai fresh sunt eu, iesita acum vreo 20 de ani din scoala aia? sau Roxana? multa sanatate lui Stefan si felicitari ptr baietel, Cornelia! sa vina sanatos. |
daaaa, se pune!
Si sotul meu a facut tot acolo. Ma gandeam sa-l insarcinez pe el sa mearga si sa vada care-s treburile. Cica ar fi o directoare care iese la pensie anul acesta, asa ca sunt sanse sa fi fost si pe vremea voastra.
CRIXIA spune:
http://family.webshots.com/photo/2310787140053445305fjRmhi
am pus cateva poze din decembrie 2008
Bettyk scrie repede primele 10 mesaje ca apoi sa apari in timp real in topic! 
Madamsadamy spune:
Buna ziua, la toata lumea!!!
Iata-ma, nu am dat bir cu fugitii, dar nu gasesc timp. Sreviciul desi e lejer + tata + celelalte probleme imi fura putinul timp ptr a mai scrie cate ceva pe aici. de citit v-am tot citit dar de raspuns nu prea o tot amanam de pe o zi pe alta . Si uite ca a venit si ziua cu scrisul nu numai cu cititul pe aici.
Vreau sa felicit toate viitoarele mamici, multi pupici celei care v-a fi de doua ori soacra mare (desi ar fi vrut mica), multa sanatate si sa duceti sarcina cu bine la capat.
Tania, ptr tine mai am multe retete magice, ai mancat SALTIMBOCA A LA ROMANA cu paste carbonara&funghi, asa ca tot esti si tu la regim![]()
si eu te ajut din plin

.
Problema, daca este, o sa fie mereu ptr ca imi place sa gatesc sanatos, ce-i nou si aspectuos,si.........yam-yam.
Chair vreau sa stabiliti un loc de intalnire in care sa iesim la o cafea, cine bea, sa ne vedem sa vb si etc.
Pana data viitoare va poop si astept intalneala.