Gasca de Constanta (102)
Raspunsuri - Pagina 19
mery_anna spune:
Buna ziua tuturor,
intregii gascute de Constanta!Ma alatur si eu acestui grup inimos,nu am stiut de existenta lui,dar acum ma bucur mult ca existati!
Vin acum cu o mare rugaminte.Am nevoie de o recomandare pentru un logoped bun din Constanta pentru Ionut,eu stand la tara vin mai greu in oras,mai ales ca tot timpul trebuie sa il iau pe micut dupa mine.Daca ma puteti ajuta cu informatii,contacte va rog mult sa imi dati de veste!
Minoiu Mariana
-------------------
Aici il puteti vedea pe Ionut!
bettyk spune:
Buna tuturor. eu sunt noua pe aici dar sper sa vorbim destul de des:)si ma bucur ca ati format si gasca din constanta.
am si eu o fetita minunata de 6 ani si jumatate care in toamna va merge la scoala.stiti ce scoli sunt foarte bune? mie mi s-a recomandat sa o inscriu la scoala 7,din tomis Nord. Multumesc.
nastasie spune:
liris, ce mari ati crescut.si tu te-ai tuns.iti sta bine.pare frumos acolo din cata verdeata se vede pe geam.stai linistita cu turuitul, asa era si razvan si acummmmmmm, doamne ce n-as da un minutel sa taca din gura.mai rau ca o soacra e.![]()
mariana, bine ai venit aici.din pacate nu stiu nici un logoped, dar poate te ajuta fetele.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Cornelia spune:
mery-anna si bettik, bine ati venit!
mery-anna nu stiu nici un logoped.
bettik , din auzite stiu si eu de scoala 7 ca este buna si este una dintre optiunile noastre. Maria va merge la scoala in 2010, dar ma preocupa de pe acum problema. Chiar te rog sa ne impartasesti si noua experienta alegerii scolii, inscrierii si apoi pe cea de bobocel
.
Crixia, te-am zarit cu coada ochiului
la mamici. Mai scrie si tu ca tare greu e sa iti faci cunostinte pe acolo, ca tare multe sunt
.
Asa, ieri am fost la eco si ... Tania, ai ratat berea. E baiat. Am bocit tot drumul
, ca tare setata eram pe fetita.Dar deja ma obisnuiesc cu ideea.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
Ontica Camelia spune:
Cornelia felicitari! Important este sa fiti sanatosi
. Unii vor baieti si fac fete, iar tu fiindca o sa ai la oferta 2 esti trista?
Glumesc!!!
mery-anna si bettik , bine ati venit alaturi de noi
mery-anna nu stiu nimic legat de scoala 7, poate te vor ajuta alte fete.
bettik bun venit pe DC, primele 10 postari sunt de regula moderate si apar putin mai tarziu, sa nu te sperii.
cat despre logoped, nu am avut nevoie si nu cunosc, dar daca aflu iti dau de veste.
O seara buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
CRIXIA spune:
Cornelia ca sa nu-ti pierzi speranta... stii din observatia eco si pana la realitate, e un mic pas, exista o sansa ca baiatul sa devina fata pana la final. Invers ar fi mai greu! Indiferent de sex, voi sa fiti sanatosi! Sincer, si eu tind spre fetita, parca vad ca te urmez! Sotul meu zice: ne obisnuim din mers! Voi sunteti obisnuiti deja!
Cat despre forum, acest topic ramane de suflet!
mery, bettyk bine ati venit! Mery, stiu dar nu stiu un logoped! Am o cunostinta, o fosta colega, despre care stiu ca e logoped la Spit Mare, in policlinica, dar... nu am datele ei de contact si nu ii stiu numele dupa casatorie. Iar cel mai important, nu am referinte profesionale. D'aia spun ca nu-s de ajutor. Banuiesc ca tu cautand ti-ai facut deja o imagine despre profesionistii din oras.
nastasie spuneai ca mai apelezi si la alti medici, ai aflat ceva?
nastasie spune:
crixia, am cautat pe net si am ales de acolo un cabinet pe bd.tomis pentru ca am vazut ca au specializare in pedodontie si ortodontie.si am fost , l-a urcat acolo si s-a cam speriat.a zis ca sub nici o forma nu recomanda scoaterea lor, ne-a dat zymaflour cate 0,25 /zi pana la 5 ani apoi sa marim la 0,5/zi.plus spalaturi cu ceai de musetel, spalat pe dinti(desi nu suporta ma lasa) si ne-am luat seringi la care am indoit acul si il curatam noi acasa cu apa oxigenata diluata cu apa.am facut asa incat sa spele fiecare dinte cu presiune.problema e sa nu ramana mancare acolo pentru ca ea se infecteaza si colecteaza tot puroiul.
acum nu stiu ce sa zic:ne-am cumparat o periuta noua si sta(dimineata si seara) sa-l spal, ne lasa si la spalat cu seringa ca e invatat de la stomatolog.nu avem voie nimic tare care sa-i provoace vreo durere(gen chips sau sticks).problema e ca nu stiu daca sa mai cer o alta opinie.
nici eu nimic de scoala 7.eu am fost la 39 si as prefera acolo sa-l dau pe razvan.dar pana ajungem noi la scoala mai e.
cornelia, sa-ti traiasca flacaul.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
CRIXIA spune:
Bettyk, eu am invatat la sc 7, dar asta a fost long time ago.Nu cred ca se compara sistemul de acum cu cel din anii 90. Am auzit ca au si grupa Step by Step. De ce vrei sc 7, iti este aproape sau doar ca referinte?
Cornelia spune:
Aveti idee cine e de garda in seara asta la pediatrie la spital?
Stefan nu e prea bine. Sambata spre duminica a facut febra mare, apoi duminica toata ziua a fost blegut. Nu l-am dus la gradi nici ieri, nici azi, dar pentru ca parea bine, ziceam ca il duc maine. Dar acum vreo ora si ceva a vomat, era galben-galben, spunea ca il doare burtica, gatul. A inceput sa ii curga si nasul. Intre timp a adormit, dar cred ca face febra. Ma gandesc sa nu ajungem la spital. Nu imi place deloc cum arata. Cand a varsat era aproape verde.
bettyk spune:
buna. va multumesc pentru primirea voastra. cat despre scoala 7, da, e destul de aproape de noi si mi-a fost recomandata.chiar am vb acum spre seara cu cineva care mi-a zis ca e o alegere foarte buna, scoala e printre cele mai bune din oras.acum ramane sa vedem si ce educatoare vom avea
.
Cornelia, felicitari si sa fiti sanatosi!