Gasca de Constanta (102)
Raspunsuri - Pagina 21
bettyk spune:
Uff, in sfarsit am vazut si fetita inscrisa la scoala. azi am reusit sa o inscriu la scoala 7.si la invatatoarea pe care o doream. asa ca m-am linistit
. fetelor,eu cred ca este bine sa va duceti din timp sa inscrieti copii la scoala. este destul de dificil.mai bine sa va asigurati ca aveti loc.
jone spune:
buna seara.
la ora asta va invit la o cana de ceai de tei.[:-)]
tinem pumnii pentru roxana pentru vineri.
bun venit fetelor noi.
bun re'scris dana si baga reteta aici sa vedem despre ce vorbiti voi.
crix frumoase poze.
noi ne pregatim de dus si apoi naniiii.
somn usor dragelor mamici si dragi puiuti.
jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!
mihaela77O spune:
tania,dana(madamsadamy),camelia,va multumesc din suflet pt gestul vostru,pt terapia lui mihaitza!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
mihaela77O spune:
bettyk,bine ai venit la noi!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
bettyk spune:
Buna seara tuturor.
Cornelia, in legatura cu scoala, fiind si una din optiunile tale,ti-o recomand cu caldura. e o alegere buna.eu ma interesez de ceva timp de scoli iar despre scoala 7 am auzit numai lucruri bune,cu profesori exceptionali.tocmai de aceea am optat si eu pt aceasta scoala. cat despre inscriere e bine sa te duci din timp pentru a fi sigura ca prinzi loc. noi speram sa fim multumiti de alegere.
jone spune:
buna ziua!
gata cafelutele? ati dus copii la gradinite?
aici ne-au anuntat ca a crescut pretul.9 lei pe zi.
in constanta cat costa gradinita?
pupici.
jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!
CRIXIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bettyk Uff, in sfarsit am vazut si fetita inscrisa la scoala. azi am reusit sa o inscriu la scoala 7.si la invatatoarea pe care o doream. asa ca m-am linistit |
Ce a insemnat inscrierea? Ce hartii ai depus, ce ti-au dat ei, un nr. de inregistrare?
Alexia-Maria ( 22.iul.2003) &
+8 sapt

razvan-mihai 01.11.2004