Gasca de Constanta (102)
Raspunsuri - Pagina 16
nastasie spune:
sanzi,oricum nici acum nu mananca nimic tare(gen salam foarte uscat sau sticksuri).stiu de infectii ca se pot duce in alta parte tocmai de aia mi-e si teama.multumesc din suflet pt tot ce faci.esti o draguta.doar daca afli ceva, sunt pe aici.mai arunc o geana.am pus-o si pe sora mea in germania sa intrebe ca aici sunt derutata tare.
iti multumesc din suflet inca o data.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
Buna Constanta,
Adriana nu am cunostinta despre ce se poate face,de aceea am tacut pana acum;
Jo multa sanatate si sarcina usoara iti doresc;
Crix,Liris sarcina usoara in continuare si bebei sanatosi.
Camelia cum sunteti?
Poftiti la
![]()
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Ontica Camelia spune:
Buna!
Gabi suntem bine. Eu la o
citesc pe aici, Teo in brate la mine incearca SA TASTEZE UNA, ALTA.()
Cornelia spune:
Adriana, cred ca ii e foarte greu lui Razvan. Stiam si eu ca dintiii de lapte cariati ii pot afecta si pe cei definitivi. Iti doresc sa rezolvati problema cat mai bine cu putinta!
Pupici si multa sanatate!
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
jone spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dodo-pui Jo multa sanatate si sarcina usoara iti doresc; |
nu e sarcina.:P
mai degraba cred ca dereglari hormonale, stres si multe necazuri pe cap.
jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui jone
nu e sarcina.:P mai degraba cred ca dereglari hormonale, stres si multe necazuri pe cap. jo si alexandra recomandari, *************** home sweet home! |
Pay
,oricum refacere rapida.Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ADINUTZA spune:
Crix, ma bucur pentru voi!
Am avut o saptamana foarte aiurea, cu mult stress la serviciu dar si mai mult acasa. Pe Andrada am avut-o cu febra mare si toate simptomele de apendicita dar din fericire diagnosticul nu s-a confirmat.
Ne-au murit 2 maimute si am vazut pentru prima data copiii foarte ingrijorati. Asteptam acum un nou kit din Italia sa mai inviem o serie.http://www.youtube.com/watch?v=1Bx_JimGwM4&feature=related
Bogdan se perfectioneaza in mersul pe heelys http://www.youtube.com/watch?v=UAqe0g4NlKw
noi
vladis spune:
salutari si salutici!
crixia, sarcina usoara, fara greturi si o bebica pt surioara Alexia!
Dodo, vazand urarea ta chiar am inceput sa citesc din urma sa vad cand ne-a zis jo de sarcina
e de inteles cu atatea burtici noi...vine primavara si ne inmultim 
tania, sanatate bibicei! eu am ajuns la concluzia ca astia sunt virusi mutanti
cu variatiile astea de temperatura au luat-o si ei razna...
umflatel, sanatate multa! iar pt stres 

adinutza,ce e cu maimutele astea, unde traiesc, in acvariu? recunosc ca nu am mai auzit de "sea monkeys" pana acum...cat despre heelys, eu abia am reusit sa o conving pe miruna sa renunte la idee, parca la baieti mai merge...
eu sunt intr-un mic concediu, mai aveam un rest de anul trecut, ca sa mai stau acasa cu piticul, nu vreau sa il duc inca la gradinita sa nu se mai lipeasca ceva de el, ca si asa s-a ascutit ca la lupta de clasa, e inalt (are deja 110 cm) si slab, parca e un cocostarc
ne pregatim si de aniversarea mirunei, grea decizie cu locul de sarbatorire la 13 ani, nici macar ea nu stie exact ce vrea... e varsta cand e jumatate copil, jumatate adolescenta
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
jone spune:
burtici peste tot.sa le pupam.
jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!
CRIXIA spune:
Adriana eram pe langa subiect!
Deja am creierul micsorat!
Sa stii ca avem si noi cunostinte, al caror baiat are dintii tociti de tot. Acum ma gandesc ca parintii nu se ingrijoreaza, nu-i vada sa dea importanta acestor carii. Baiatul are 6 ani, probabil spera ca se vor schimba si totul va fi bine sau pur si simplu, sunt indiferenti( nepasatori).
Liris, hai ca ai experienta, fii curajoasa! Cum te simti?
Camelia felicitari campioanei! Si Alexia a castigat un concurs national, dar n-am aflat inca ce a desenat, caci doamna a trimis din mapa fiecarui copil cate o lucrare.
Adinutza interesante maimutzele! Sunt compatibile intr-un acvariu cu alti pesti?
Dodo ce face burtik? Tie cum iti este? Cate kg ai luat pana acum?
Ce frumos ninge!!!!