Gasca de Constanta (102)
Raspunsuri - Pagina 17
nastasie spune:
crixia, stai linistita.in ceea ce priveste baietelul e totusi bine ca are 6 ani, dar ce ma fac cu al meu ca are numai 4 si 3 luni.si mai avem drum lung pana acolo.luni trebuie sa ma duc sa mai cer o parere, insa am asa multi doctori care mi s-au recomandat ca nu stiu la care sa ma duc.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CRIXIA Dodo ce face burtik? Tie cum iti este? Cate kg ai luat pana acum? |
Burtik creste
.Cu dureri de cap ff rare(in primul trimestru nu iertam nik un curent si cel putin odata pe saptamana aveam o durere pana la lacrimi de cap).Am inceput sa obosesc la mers dar in rest totul e ok.Dupa 20.01 trebuie sa-mi iau trimiterea pentru analizele din trim 3,sa-mi fac vaccinul antitetanos si sa-mi vad puiul iar
.Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
CRIXIA spune:
Adriana, sa stii ca si pe acest baietel il stiu de pe la 3-4 ani, asa l-am cunoscut, cu dintii cariati. E o prb veche, de aceea ma mir ca alti parinti raman reci la aceatsa prb, vazand ca exista riscuri ce pot afecta chiar si dintii definitivi!
Dragele mele mamici, cu ce se mai vitaminizeaza gravidele? La sarcina din 2003 ( haha, pare long time ago)am luat acid folic la inceput, apoi fier buvabil ca nu mi-a placut carnea in primul trimestru, calciu si ceva vitamine.
Parca s-a micsorat creierul meu de tot, am impresia ca-s la inceput!
Merg in curand la medicul de familie si am sa vad ce-mi recomanda.
Dodo, ai luat bine 7 kg, felicitari! Eu am un plus de aproape 2 kg, ceea ce nu ma bucura. Ideea e ca nu am prea baut apa, imi e greata si imi e teama sa nu vars. Cred ca de vina pt kg in plus sunt sarbatorile de iarna, cu bunatatile specifice.
Noapte buna dragii mei!
jone spune:
o
ptr doamne dimineata.
crix, cineva m-a intrebat cand i-a dat primul dintisor alexandrei....m-am uitat lungggg parca era acu o suta de ani, basca ca nu prea mi-am adus aminte cand a fost asta.
jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui CRIXIA Dragele mele mamici, cu ce se mai vitaminizeaza gravidele? La sarcina din 2003 ( haha, pare long time ago)am luat acid folic la inceput, apoi fier buvabil ca nu mi-a placut carnea in primul trimestru, calciu si ceva vitamine. Parca s-a micsorat creierul meu de tot, am impresia ca-s la inceput! Merg in curand la medicul de familie si am sa vad ce-mi recomanda. Dodo, ai luat bine 7 kg, felicitari! Eu am un plus de aproape 2 kg, ceea ce nu ma bucura. Ideea e ca nu am prea baut apa, imi e greata si imi e teama sa nu vars |
Eu iau Elevit stiu ca exista si ceva pt
de la Centrum
Jo multam de

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
dadi_t spune:
| citat din mesajul lui CRIXIA Adriana, sa stii ca si pe acest baietel il stiu de pe la 3-4 ani, asa l-am cunoscut, cu dintii cariati. E o prb veche, de aceea ma mir ca alti parinti raman reci la aceatsa prb, vazand ca exista riscuri ce pot afecta chiar si dintii definitivi! Dragele mele mamici, cu ce se mai vitaminizeaza gravidele? La sarcina din 2003 ( haha, pare long time ago)am luat acid folic la inceput, apoi fier buvabil ca nu mi-a placut carnea in primul trimestru, calciu si ceva vitamine. Parca s-a micsorat creierul meu de tot, am impresia ca-s la inceput! Merg in curand la medicul de familie si am sa vad ce-mi recomanda. Dodo, ai luat bine 7 kg, felicitari! Eu am un plus de aproape 2 kg, ceea ce nu ma bucura. Ideea e ca nu am prea baut apa, imi e greata si imi e teama sa nu vars. Cred ca de vina pt kg in plus sunt sarbatorile de iarna, cu bunatatile specifice. Noapte buna dragii mei! |
Pe vremea mea se lua Materna si prenatal...am luat in prima faza prenatal ca era mai ieftin si cand am inceput sa am probleme am luayt Materna si ...s-a cunoscut...La Andreea n-am luat decat fier si am nascut-o cu 2,8kg, iar pe Bianca cu 3,6kg cu cezariana ca era dr de garda si urma sa plece definitiv din tara(DR. Gache), iar sarcina avea 38 de saptamani..
Tania
cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
CRIXIA spune:
Jo acum ca sa ne aparam neuronii uzati, zicem si noi ca respectam conditia Memoriei, adica Uitarea. Ca sa putem memora altceva mai trebuie sters din cand in cand.
Dady chiar ca diferenta la Bia!
Ce faceti in we asta? Noi nu stim unde sa plecam. Nu prea e de bicicleta. Azi am jucat Macao, Alexiei ii place mult, si jucam in familie. Nu mai spun, ca ne si bate, uneori.
Dodo-pui spune:
Mie la bodo nu mi s-a spus de nici o vitamina si n-am luat decat Ca.Acum sunt curioasa caci am luat si acid folic si cateva cutii "Elevit"(acesta mi-a fost prescris) se vede si la noi vreo diferenta.Bodo a avut la nastere 2750g as fi fericita ca BB2 sa aiba mai mult...dar important sa fie toti puiutzii sanatosi si ai mei
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
jone spune:
bine gandit cu neuronii.
cand eram graviduta luam acid folic, materna, no-spa.mancam fructe la greu.
alex imi pune nervii la incercare.daca s-ar face statuia "fetita plangacioasa" ar castiga sa fie model.daca as lasa-o la desene...nu i-ar trebui nimic.dar daca vede mai mult de trei desene e jale.nu ma mai inteleg cu ea.
mereu ma gandesc la Cornelia...3 copii...oau!
numai sotul meu imi zice ca ii pun saracia la usa si ca unui al2lea copil nu vom avea ce sa ii dam de mancare.

jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!