Gasca de Constanta (102)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

se pare aca am intrat si noi in randul bolnaviorilor...azi la 12 m-a sunat asistenta de la gradi ca Bibi care temperatura 38,9 si se vaicareste de dureri in gat...Am prins-o pe dr. pediatra si ne-a prescris augumentin pe langa antitermice...ce m-a mirat a fost faptul ca mi-a spus ca are gatutul urat si ca are si viroza?!?!Nu tuseste, nu-i curge nasucul....
Jone cum te simti rau, de la ce??Sanatate maxima!Poze recente nu aveti?

Tania cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)

Noi!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna Constanta,
bine v-am regasit

Insanatosire grabnica puiutzilor si mamicilor bolnavi.

Va poftesc la si

O zi frumoasa tuturor.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna!
Eu sunt cu sub nas deja.
Gabi din cate vad sansele sunt ca Edi sa fie . Cand vei avea si certitudinea?
Tania sanatate Biei, cum se mai simte? Ii dai antibioticul? Ma gandesc ca dr i l-a dat stiind ca a avut numerease probleme la sfarsitul anului trecut si nu vrea sa mai riste. Imi dau si eu cu parerea.

Se vorbea de somn, pe mine ma trezeste Teo zilnic la 6,0 , am incercat s-o mai trimit pe la ta-su da'nu tine. Vine la mine si incepe sa traga de mine, imi spune sus, oala si alte cuvinte...convingatoare.
Acum s-o laud putin si pe Alexandra, l-a oprit d-na pe taica-su cand a lasat-o la gradi si i-a spus ca aluat premiul I pentru varsta ei, la un concurs national de pictura "pro..." nu stiu cum .

O zi buna si sanatate la pitici, burtici si...mamici!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ontica Camelia
Gabi din cate vad sansele sunt ca Edi sa fie . Cand vei avea si certitudinea?

Bin punctul meu de vedere certitudinea o voi avea cand va fi la mine in brate,probabil la urmatorul eco se va vedea...probabil

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

o zi buna!

nu stiu ce sa zic.am avut o luna in care salivam si la un pahar de apa daca il vedeam.acu nu imi vine sa mananc de nici-o culoare.
mananc ca trebuie dar imi sta in gat.

pupici

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

tania,am vazut ce mi-a scris sanzi si am si intrebat-o de dr ca la capitolul asta nu cunosc nici un docotr.daca zici ca anestezia e de numai 10 minute desi mi-e groaza ca stiu de la operatia de polipi.acum sunt in cautare de raspunsuri:daca il doare dupa, cat dureaza refacerea?mor cand il vad cum se chinuie.si eu vreau sa gasesc o cale cat mai buna ca sa-i fie bine acum dar si mai tz cand ies ceilalti.offffff, ma simt atat de vinovata, ca daca as fi stiut ca se ajunge aici......

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Adriana, prin operatie de polipi am trecut eu, Camelia si Mav cu copii. E normala ingrijorarea ta! ceea ce pot sa iti spun eu, este ca fiecare copil reactioneaza diferit dupa anestezie. Asta am observat in salonul fetei mele, unii erau nervosi cand se trezeau, plangeau, altii aveau varsaturi, altii nu. Din ce explica fata mea, am inteles ca avea o senzatie de durere in gat, care trece in 24 de ore. Imi amintesc ca fii-mea a cerut mancare din spital, trecuse carutul cu mancare pentru pacientii internati si mirosul a facut-o sa ceara. Era mancare de varza, iar ea a zis ca vrea si ea sarmale, a mancat cu mare pofta, de fapt foame. Imi era teama sa nu o apuce varsaturile, era relativ recenta anestezia. Totul a fost bine.
Repet, fiecare reactioneaza diferit dupa anestezie. Nu putem generaliza simptomele, reactiile. Incearca sa ai tu o stare buna, sa nu se uite copilul ca-ntr-o oglinda si sa vada panica, tensiunea.

Noi, suntem bine, un pic mai grasi/grei. Cantarul arata +2kg, dar imi este si foame, nu pot da vina pe el. Ne este de vreo 2 zile rau in jurul pranzului, stare de voma, greatza, vad ca trece cu salata ff acra. Sper sa nu se agraveze, ca nu suport sa vars.
Alexia a avut azi zi dedicata lui Mihai Eminescu. O astept cu impresii.

Va pupacim! O seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

crixia, si noi am fost operati de polipi.la noi s-au macinat dintii.avem cum se zice carii de biberon.si avem mari probleme cu ei:abces, infectii si alte minunatii.de luni luam antibiotic si nu il lasa.ar fi o solutie de scos ce a mai ramas din dinti.de asta ziceam de anestezie ca se face sub anestezie generala si sanzi mi-a zis de cineva care a trecut prin asta si intrebam cum o sa fie dupa.iti multumesc oricum de sfaturi.stiu cum a fost la polipi, si-a revenit fantastic de repede al meu insa anestezia, mi s-a rupt sufletul ca l-a luat asa brusc si nu am fost cu el in sala de operatii si dupa aia gemea.inca ma documentez.ca nu stiu ce sa fac, parerile sunt impartite:unii sa-i scot, altii nu.si eu nu stiu ce sa fac, unde sa ma duc, pe cine sa consult si in cine sa ma incred.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Cristina, sarcina usoara si bebelus sanatos!!!
inteleg ca dintre noi trei eu as fi cam prima ... br ... incepe sa mi se faca frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tania, sanatate Biancai!!! Cum se mai simte? Mai face febra?

Adriana, incerc sa dau de prietena mea, dar nu raspunde la tel...as vrea sa te ajut mai repede, dar nu prea am cum de aici...uf...(s-a intamplat si de mult, acum vreo 4 ani) Dar sa stii ca imi aduc aminte ca dupa ce i-a extras dintii a fost muuult mai bine, si parintii au rasuflat usurati...nu a mai avut dureri, era vesel copilul...Fetita nu avea infectii sau abces, doar carii si dureri. Singura pb dupa, fiind mestecatul mancarii (pe care oricum cred ca o ai si acum cu dintii macinati). Am o prietena dentist aici in US, am intrebat-o si pe ea ce ar recomanda (nu e pediatru)...si a spus clar ca dintii din fata trebuie scosi...altfel pot fi afectati si mugurii dintilor care vor iesi...Iar un abces sau infectie dentara poate duce la lucruri mult mai grave...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput