Gasca de Constanta (102)
Raspunsuri - Pagina 12
nastasie spune:
tania, iarta-ma.eu am inteles de pe masa dar de fapt era masina.la noi au luat finii din tul sau voal funda mare din fata masinii si pana in spate.a fost suficient.![]()
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
crig72 spune:
la multi ani mygirl!!!
sa fii sanatoasa si iubita!!
noi astazi ne-am propus sa mergem la teatru in mall.cine mai vine?
tania pana la vara ai timp sa slabesti gradat.eu nu recomand nici un regim ca la unii se potriveste la altii nu.eu am incercat candva dieta south beach.interesanta si am fost multumita.spor la pregatirile pentru nasit!!
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vladis Buna dimineata la fete si o cafea sa ne mai incalzim ![]() dady, in primul rand sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi! Referitor la buchete, eu stiu ca le face mirele pe amandoua, pt ca el le ofera nasei, respectiv miresei, cand le ia de acasa pe fiecare, de fapt cam asta e obiceiul cu toate cele necesare, adica fiecare cumpara ce trebuie sa ofere; in plus la ce ai enumerat tu si adriana (esarfa, batic sau palarie, ce prefera miresica), mai trebuie sa iei turta miresei (cozonacul) pe care il rupi la iesirea miresei din casa si bomboanele care se arunca in biserica (unde, apropo, eu stiam ca tot nasul plateste, ca doar si noi anul asta am avut la greu evenimente de gen: o cununie la nunta de argint, un botez si iar cununie crig, pupici protagonistei si felicitari mamicii pentru indemanare! umflatel, ce mai faceti, cum mai stai cu sanatatea? ce fac copiii? mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005) www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
angi,sarut mana ca te gandesti la noi..eu sunt mai bine,din 30 dec nu m-a mai duut de loc capul si am fost ok,mai grav este ca nu ma depisteaza de la ce mi se trage..am fost la un bionergetician(cred ca m-am tacanit de tot
)...si mi-a zis ca nu localizeaza nimic,ca este pe fond nervos...agitatie,suparari si altele..mi-a zis sa fiu mai calma si sa nu ma mai agit atat copiii sunt bine,andreea a inceput scoala,mihaitza a mai avut o saptamana de relas,ce de saptamana viitoare incepem terapia...
vladut,cum se mai simte?
tania,sa va fie de bine,sa fie intr-un ceas bun...acum trei ani cand am cununat noi,mirele a cumparat buchetul meu si florile nasilor,noi am cumparat pt mireasa voalul,buchetul eitrusa de machiaj,parfum..am platit la biserica..si nu mai stiu..

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
dadi_t spune:
La multi ani Oana!
Sa fii sanatoasa,fericita si iubita!
Stiu (sper)ca ne citesti...poate ne spui cate ceva despre voi....
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
dadi_t spune:
Sar'mana dragelor pentru urari si raspunsuri!
Eu sunt deja emotionata....ma gandesc la modelul rochitei pentru ca sigur mi-o voi face...La prima nunta in ultimul moment mi-am comandat o rochita la Bartiela si la nunta am vazut o tipa imbracata cu o rochie pe care o ochisem la Dorally si care imi placea si nu era chiar ieftina(!?)...Va dati seama ce penibil ar fi fost sa fiu imbracata eu ca nasa ca un nuntas????
Optez intre un mov tare si rosu
...sunt blonda si cred ca m-ar avantaja.
we placut tuturor!
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ontica Camelia spune:
Buna!
La multi ani Oana! Multa sanatate si impliniri!
crig ai o patinatoare tare frumoasa si talentata
!
crix tu nu mai dai nici-o veste???
hai ca ma mananca degetele.![]()

Tania pana la vara iti faci tu o toaleta care sa te...prinda din toate punctele de vedere.![]()
We placut!
edit: Tania te reg sa-l treci la listuta cu zile de nastere si pe Antonio Gabriel (mav), este nascut pe 27 oct 2008.
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
dadi_t spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ontica Camelia Tania pana la vara iti faci tu o toaleta care sa te...prinda din toate punctele de vedere. We placut! edit: Tania te reg sa-l treci la listuta cu zile de nastere si pe Antonio Gabriel (mav), este nascut pe 27 oct 2008. 1 , 2, 3 www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi ![]() Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator |
Daca zici tu

Am modificat...

Noi!
Blogul lui Mihaita
dadi_t spune:
Adriana,
La multi ani sanatosi(pt. cei 11 ani de casnicie) si cu realizarea celei mai mari dorinte: fetita
!
Tania
cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
TatianaS spune:
Buna dragelor.
Noi am petrecut azi o zi superba in park. Am mancat, am citit si ne-am plimbat cu bici. A fost atat de relaxant incat imi venea sa ma culc acolo, pe iarba.
Cris...pupici Mariucai!
Tania, si mie mi-ar placea sa cununam o pereche. sau si mai mult, mi-ar placea sa botez un copilas. Spor la pregatiri!
Crixia, tu ce mai faci? Ce mai face Alexia?
Mada, ce mai face bebe Alex? cum ii merge? Cred ca deja s-a facut mare...De Sofy ce ne mai povestesti?
Pupici tuturor!
CRIXIA spune:
Mereu cu drag revin printre voi!
tuturor
LA MULTI ANI in noul an! Si sarbatoritilor un sincer La multi ani!
Cu placere va anunt ca anul acesta vine barza si la noi! O asteptam spre sf lunii august! Alexia doreste sa aibe o surioara, speram sa ii auda Dzeu gandul!