Gasca de Constanta (102)
Raspunsuri - Pagina 13
TatianaS spune:
Crixia, ce ma bucur sa aud vestea cea mare! Sa-ti dea Domnul multa sanatate, sarcina usoara si un bebe mancacios! FELICITARI!!!
nastasie spune:
crixia, felicitari pentru sarcina.sa fiti sanatosi.sarcina usoara.
tania, multumesc din suflet.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Ontica Camelia spune:

Crix felicitari, sarcina usoara, sa fie ce doriti si mai ales sanatos!
scuze ca ti-am fortat putzin mana, dar era o veste prea frumoasa ca sa n-o impartasesti si aici.
![]()
Cu atatea viitoare mamici, poate se va mai anima putin subiectul cand veti intra in concedii pre-, postnatale sau maternitate.![]()

Cine merge azi la patinoar? Ai mei spera sa ajunga la 15.
O zi buna!
1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena
(27 feb 2004) & Tedora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
Cornelia spune:
Crix, felicitari! Ma bucur pentru tine, mai ales ca stiu de cand iti doresti!
Pupici de la noi!
Cornelia
CRIXIA spune:
va multumesc mamici! sper sa fie totul bine!
asa este Cornelia, imi doresc de mult timp, dar nu poti sa-ti doresti de unul singur..acum s-a intamplat si a fost o surpriza si pentru noi! Felicitari si voua pentru samburelul 3! O s ava descurcati voi! sanatate voua si parintilor tai, sa va fie aproape in continuare!
Camelia nu m-ai fortat, chiar puteai sa fii delegatul meu, nu m-ar fi deranjat sa spui, d'aia i-am spus lui tati sa-ti spuna, apoi l-am intrebat daca ti-a zis.
Pe scurt vreau sa va spun ca am avut un Maraton al sarbatorilor de iarna. In 25 am fost in 4 case, apoi in zilele ce au urmat ori am fost gazde, ori musafiri. A urmat servici pana in 31. Am facut Rev la rest, cu fii-mea impreuna, iar dupa Rev, am avut musafiri de la Buc tot we au stat la noi. Am pregatit mai mult ca la Craciun, nopti nedormite...oboseala.
Zilele de sarbatoare au continuat si sap asta, dar mai lejer, cu vizite scurte de seara ( zilele parintilor nostri, nasi). Aseara v-am scris mesajul precedent, tarziu, tocmai sosisem de la restaurant, alta zi de nastere.
Credeti-ma ca astept momentul in care sa spun ca m-am plictisit la mine acasa, ca nici de stat acasa nu stam suficient!
Alexia este ff bucuroasa de bb, a inceput deja sa ma mangaie pe burtik, ii spune seara la culcare "noapte buna bb" sau chiar si dimineatza "buna dimineatza surioara mea". Incerc sa-i dau exemple ca unele familii sunt mixte, nu doar 2 surori, trebuie s-o pregatesc si pt un bb baiat.
Eu ma simt bine, n-am simptome specifice, poate doar somn, am dat-o in perioada asta pe oboseala acumulata. Am 7 sapt de la UM, si deja am impresia ca burta a prins contur. Oricum aveam eu ceva sunculite, dar fata de prima sarcina parca s-a umflat cam rpd.
Cornelia si Liris felicitari pentru noile "achizitii"!
Dodo-pui spune:
Crixia
felicitari pentru "samburel" sa dea DD sa ai o sarcina usoara si la finalul odiseei un/o BB sanatos/oasa 
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
sinzi_ana spune:
Crixia, felicitari!!!!!! Ma bucur tare mult pentru voi!!!!
Fetelor, faceti pofta si altora de bebelusi
...unele care nu sunt asa curajoase ca voi!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David
psihologul
: varsta, poze,
dadi_t spune:

Felicitari Cristina!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Tania
cu Andreea(14 sept'96) si Bianca (14 febr'04)
Noi!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
CRIXIA spune:
Va multumesc pentru sustinere! Sa dea DD sa fim sanatosi! Ma credeti ca imi e un pic teama, acum am tiroida dereglata fata de prima sarcina, sper sa faca fata pentru mine si bb!
Ehee Sanzi, si eu pofteam in toti acesti ani de DC cand mai aparea o mami curajoasa!
Alexia m-a intrebat ieri: Mami, cand o sa vina bb ai sa ma mai iubesti?
Mai am cateva luni s-o obisnuiesc cu ideea, apoi cand soseste bb incepe procesul de adaptare! Vedem noi cum o sa fie! Sper sa ma sprijine si tati, care-i spunea fetei acum cateva zile: Tati, noi 2 ar trebui sa ne imprietenim mai mult! Noroc ca Alexia n-a prins ideea, caci i-a raspuns: Dar tati, suntem deja prieteni!
Dragele mele, cred ca ma repet, dar imi este asa de somn, incat ma bate gandul sa-mi iau cateva zile de CM, ce-ar fi?
O seara buna!
crig72 spune:
Crixia felicitari si de la noi!!sarcina usoara si sanatate multa!draga de Alexia ce probleme isi face
va fi super pentru ea cu inca un bebe ,indiferent ce va fi fetita sau baietel.
Mariuca nu are pretentii , bebe sa fie dar i-am explicat ce si cum si concluzia mea... am fetita mare!! gata a inteles!!insa nu stiu pentru cat timp ca ieri a vazut o mamica cu doi gemeni si o fetita cam de-o seama cu ea si intrebarea a fost mami cum ar fi fost sa mai am 2 fratiori??..hehe..i-am raspuns o familie de 5 persoane si inca doua cosuri in plus
nu stiu daca s-a apucat de socoteli dar a tacut![]()
dodo voi ce mai faceti?ce-ti fac baietii?
Camelia cum a fost la patinoar?noi n-am avut cum sa ajungem ca am fost la inot.
eu ma retrag ca am avut o zi plina si maine ma asteapta alta.
pupici