Gasca de Constanta (102)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Cristina vreau si eu...ce frumoase-s pozele si de Mariuca nu mai spun......trebuie sa ma loghez???
Am cautat la miresici si la nasi de 2009...dar bate vantul ....O sa cununam in vara si finutul a fost deja la Biserica SF. Mina si a platit 3 milioane...intrebarea mea este: in vara trebuie sa dam si alti bani la preoti sau asta e tot???? Ajutati-ma....... Asa si inca ceva: buchetele cine le face in mod obisnuit??? Parerile sunt impartite , adica mirele sa le ia: unul cand ia mireasa si celalalt cand ia nasa de acasa... voi cum stiti???????
Am cununat acum 3 ani dar finii erau din alta zona si acolo au fost alte obiceiuri: am cumparat lumanarile,buchetul miresei, voalul cu tiara, cosmeticalele(parfum, trusa machiaj si ruj), banii la biserica si darul de nunta.
Pupici nocturni!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

multumesc dragelor!inca mai lucrez la filmulet (si mariucai i-a placut tare mult surpriza!!la fiecare poza a comentat aducandu-si aminte de pe la doi ani si un pic tot
Tania iti faci cont si apoi alegi ce vrei tu(design,muzica)seara pana tarziu sunt pe mess ca lucrez si daca ai nevoie de ajutor strigi
edit pentru a va arata ce am facut noi ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui dady68

Cristina vreau si eu...ce frumoase-s pozele si de Mariuca nu mai spun......trebuie sa ma loghez???
Am cautat la miresici si la nasi de 2009...dar bate vantul ....O sa cununam in vara si finutul a fost deja la Biserica SF. Mina si a platit 3 milioane...intrebarea mea este: in vara trebuie sa dam si alti bani la preoti sau asta e tot???? Ajutati-ma....... Asa si inca ceva: buchetele cine le face in mod obisnuit??? Parerile sunt impartite , adica mirele sa le ia: unul cand ia mireasa si celalalt cand ia nasa de acasa... voi cum stiti???????
Am cununat acum 3 ani dar finii erau din alta zona si acolo au fost alte obiceiuri: am cumparat lumanarile,buchetul miresei, voalul cu tiara, cosmeticalele(parfum, trusa machiaj si ruj), banii la biserica si darul de nunta.
Pupici nocturni!

Noi!

Blogul lui Mihaita

de biserica nu stiu ce sa zic.la noi finii au platit doar taxa aia de 50 ron si noi am platit la cununie.de buchete asa am auzit si noi parerile impartite.eu am facut lumanarile si buchetul miresei si fina a platit buchetul meu.le-am facut la casa de cultura.au fost superbe.au tot felul de modele pe calculator.
eu zic ca e bine ce ai cumparat.asta am luat si eu.plus o esarfa cand am facut legatoarea.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

Buna dimineata la fete si o cafea sa ne mai incalzim

dady, in primul rand sa fie intr-un ceas bun, sa fiti sanatosi! Referitor la buchete, eu stiu ca le face mirele pe amandoua, pt ca el le ofera nasei, respectiv miresei, cand le ia de acasa pe fiecare, de fapt cam asta e obiceiul cu toate cele necesare, adica fiecare cumpara ce trebuie sa ofere; in plus la ce ai enumerat tu si adriana (esarfa, batic sau palarie, ce prefera miresica), mai trebuie sa iei turta miresei (cozonacul) pe care il rupi la iesirea miresei din casa si bomboanele care se arunca in biserica (unde, apropo, eu stiam ca tot nasul plateste, ca doar si noi anul asta am avut la greu evenimente de gen: o cununie la nunta de argint, un botez si iar cununie ). Spor la pregatiri, lasa ca e timp si o sa le pregatesti pe toate!

crig, pupici protagonistei si felicitari mamicii pentru indemanare!

umflatel, ce mai faceti, cum mai stai cu sanatatea? ce fac copiii?

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna Constanta,
la Navodari e geeeeer.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu'Bodo

Varsta lui BB2-80% EDY

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

neatza, neatza!Si eu la !
Sar'mana pt raspunsuri Vladis!

Actele le-au scos deja in decembrie...am scapat de o parte de cheltuiala: cadoul de cununie.
Am discutat cu finii si noi am hotarat cam asa: nasii iau lumanarile, buchetul miresei, voalul cu tiara,spaga la preoti,cosmeticale pentru mireasa(oglinda, trusa farduri,ruj si parfum), esarfa pentru legatoare,turta, darul de masa, bani pentru gaina,daca se joaca-(noi vrem sa le facem o surpriza gen: trupa de dans oriental cam jumatate de ora). In plus cred trebuie sa luam in calcul bani pt. legatoare,pt. lautari, pentru furatul miresei inainte de 12 (o sticla de whisky si una de sampanie),.
Dar florile de pe masina nasilor?Aici nu am spus nimic...la prima nunta e adevarat ca prietena mea mi-a facut amandoua aranjamentele si pt masina nasilor si pt. mireasa si le-am platit tot noi, dar acum....nu stiu daca sa ne oferim sau....

Si am o mare problema: trebuie sa slabesc musai 10 kg macar...am luate 18kg intr-un an jumate.Sititi vreun regim miraculos, dar care sa nu ma inregimenteze la calcularea caloriilor sau la ceva stric intr-o zi ca nu pot...am fost slaba toata viata si acum....nu pot sa tin o dieta de la cap coada....am incercat Capsula de slabit si dupa 4 zile slabisem 2kg, dar nu va zic cat de cumplit m-am simtit.....
O zi super!

Noi!

Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

eu stiam ca turta miresei o face mama miresei.la nunta mea asa am facut.la a finei m-am oferit sa o fac ca nu m-am gandit la bani.dar a facut-o mama ei.la gaina nu cred ca am dat mai mult de 50 ron.la lautar cam da.de aranjamentele de pe masa nasilor si a mirilor ce sa zic.nu am facut noi.la cate am avut pe cap sincer am si uitat de ele..
sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Citat:
Dar florile de pe masina nasilor?Aici nu am spus nimic...la prima nunta e adevarat ca prietena mea mi-a facut amandoua aranjamentele si pt masina nasilor si pt. mireasa si le-am platit tot noi, dar acum....nu stiu daca sa ne oferim sau....

TANIA din cate stiu eu, masinile vin "gatite" de la mire, de ci ar cam fi treaba lui. La noi Mitica a luat buchetul nasei si nasa pe al meu. Acum cate bordeie...
Gabi si la C-ta este ger!

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Multumesc,Cami si Adriana!
Am vb cu finusi mi-a spus ca suma de 300ron era pt miri afisata si ca nasii vor plati 50 ron....curios...ma gandesc sa mai luam atunci 200 ron la noi pt.orice eventualitate...

Noi!

Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Citat:

Multumesc,Cami si Adriana!
Am vb cu finusi mi-a spus ca suma de 300ron era pt miri afisata si ca nasii vor plati 50 ron....curios...ma gandesc sa mai luam atunci 200 ron la noi pt.orice eventualitate...

Noi!

Blogul lui Mihaita

cum adica era afisata?scria pe usa bisericii ca 300 dau finii si 50 nasii?deja se scrie de la intrare nu?

varsta lui razvan

Mergi la inceput