Gravidute prin FIV (28)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
zisaCami spune:
Din pacate, am o veste foarte proasta despre Valeria ... bb mic s-a dus la ingerasi joi seara
... bb mare in schimb e foarte bine! Ma rog din tot sufletul pentru ea, sa fie puternica si sa treaca peste durerea asta mare, de dragul celuilalt, care are mare nevoie de ea!
Mirela, Julia Felicitari, sa va traiasca minunile, sa fie sanatosi sa sa va aduca numai bucurii!
Moniland felicitari pentru cele 2 inimioare! Sarcina fara probleme in continuare!
Catalina
Miki-miki Noi suntem bine, tocmai m-am intors de la eco de 32 de sapt., totul e perfect, iar Raducu are 1900 gr.! Tu, tot fara vreun simptom? Exact asa am fost si eu, pe toata durata sarcinii!
31+
Inimioara meaRadu Costin
A.M.R. 9 SAPTAMANI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kineta spune:
VALERIAcuvintele sunt de prisos,sa te ajute Dumnezeu sa treci peste asta,si sa fi puternica pt bebelusul care are acum mare nevoie de tine.
12+
maria215ro spune:
Moniland, Kineta, va multumesc mult.Intr-adevar, timpul trece foarte repede.Imediat va vad si pe voi cum anuntati nasterea puiutilor vostri.Va doresc sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.
Apropos KINETA, ce ai facut cu programarea la eco?
carmendu spune:
of, doamne, valeria! suntem alaturi de tine.
carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catalina2307/catalina2307.jpg)
catalina2307 spune:
Carmendu - si mie imi era dor de voi.
Moniland - gasisi tu scuza repede. Las-o pe Carmen sa isi bage mintile in cap si sa ii dispara poftele ....mama denaturata.
Eu stau ca pe ace pana vineri cand repet eco. Sacul meu gestational este mai mic decat ar tb dar bebe este bine ,inimioara bate....Doamne ajuta. Sper sa recuperam.
Apropos....dintre veterane, a mai fost cineva in situatia asta? Cu sac gestational mai mic ???Please, please, please.....linistiti nebuna
Am decis....pt toate ecografiile merg la Dr. Herghelegiu (tare drag imi este , cum mi-o spus dansu asa scurt ca se mai vizualizeaza un sac gestational oprit in evolutie - nici nu am avut timp sa sufar) ,pentru monitorizare sarcina la Dr. Eugen Tanase (CF2) iar de nascut sa ajungem acolo.....
andicu spune:
Valeria, ma doare sufletul pt voi! Dumnezeu sa-ti dea putere!
![](al9leacer.gif)
![](mamica.gif)
![](bonjovi.gif)
Marinarul vesel
![](foto.gif)
Asa cresc
miki-miki spune:
Valeria imi pare tare rau pt ingerasul tau. Tb sa fii tare pt ca mai ai un pui mic care are nevoie de tine.
Da Cami, nici un simptom. Zau ca rau e sa nu simti nimic. Dar am miercuri seara programare la eco si sper sa ma linistesc. Pupici pt Raducu cel dolofanel
Nusy in we asta am avut o onomastica si o vizita de facut dar vb noi cat de curand
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
![](gravida.gif)
elenada spune:
Valeria
Fetelor mie imi este greata cat e ziua de lunga. Imi vine sa vars dar nu pot sa dau nimic afara. E asa aiurea. Ma gandesc ca daca vars poate imi trece. Nasol e ca imi este foame si tot ce mananc imi accentueaza starea de rau.
A mai patit cineva asa ceva.
Pupici pe burtici
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!