Gravidute prin FIV (28)
Raspunsuri - Pagina 7
Bianca B spune:
'Neata buna burtici
In dimineata asta am simtit, mai bine zis mi-am dat seama ca sughita bebele (o fi sughitand el de mult dar io daca nu stiam cum se manifesta...). Simteam de ceva vreme ca un ciocanit ritmat si usor in burtica, si de-odata m-am luminat si mi-am zis ca sughitat tre' sa fie! Doamne, mi-e atat de drag copilul asta ... ca mi-e si frica sa ma bucur.
Duminica frumoasa tuturor
Bianca 30+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
kineta spune:
MARIAbafta multa si iti doresc sa ai un bebe sanatos si frumos,ce a trecut timpul,parca mai ieri stateai la usa la prof. sa te programeze la punctie..si acum te programezi la cezariana,superr,Doamne ajuta. FELICITARI proaspetelor mamici : MIRELA,JULIASA va traiasca bebelusii
12+
carmendu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui catalina2307 Bombonique ete ce ascult io ca face bine si lu mami si lu bebe . Mai mult lu mami....pot sa ascult si fara sonor ca tot bine face. http://www.youtube.com/watch?v=IuOCfbe0c2E&feature=related Catalina |
catalina- e cumva sotul?!?!?
carmen lui Victor 15 noiembrie 2007
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor
carmendu spune:
valeria- suntem alaturi de tine. sa te ajute DD sa treci cu bine peste incercarea asta.
moniland, elenada si ayda- bine ati venit fetelor. sa aveti sarcini usoare, fara probleme si sa nasteti la termen.
pozele noastre
ayda_m spune:
Buna fetelor!
CARMENDU, multumim de primire! Sa-ti traiasca comoara
Eu sunt cam ingrijorata...simptome nu am , adica greturi si alte cele...si parca nici sanii nu mai sunt durerori si tensionati...ideea e ca si cumnata mea ramasese insarcinata si vineri a aflat ca sarcina s-a oprit in evolutie...avea si ea tot 9 sapt.....mi-e tare frica sa nu se intample ceva si cu bebelul meu mai ales ca de cateva zile am cam avut dureri de burtica ca niste crampe, nu f dureroase dar cat sa ma ingrijoreze suficient...abia astept sa ajung joi la echo si sa vad ca e bine bebe
Pupici
Ayda 9+
carmendu spune:
[b]madutz, mirela si julia- felicitari doamnelor. sa aveti bebei sanatosi, buni si fara colici.[/b]
pozele noastre
carmendu spune:
marush- bine ai revenit. sa-ti traiasca minunile. sa fie sanatosi si cuminti. ce frumos ca ii alaptezi exclusiv la san. iti doresc sa ai mult laptic.
noi am pierdut lapticul. il pun la san doar pentru exercitiu de mandibula inferioara si sa il calmez.
pozele noastre
catalina2307 spune:
carmendu - e sotul alteia .Si lasa prostiile ca doar gravidele au dreptul sa pofteasca.
carmendu spune:
catalina- ce dor mi-era de tine. sa ramai aici, iubita, pana la 40 de saptamani!
pozele noastre