Gravidute prin FIV (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Felicitari Mirela sa iti traiasca si sa fie sanatoasa si mancacioasa
Julia e bine si ea si flacaul, abia asteapta sa ajunga acasa
Mai e o fata Maria 215 si apoi eu urmez la nascut, am inntrat oficial in panica.
va

Mihaela 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mihaaaaa nici sa nu te aud ca iote'oramane cum am stabilt..pe 7 ian

Mirelush felicitariiiii!!bun venit pe lume Diana!!

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sima1 spune:

Mirela felicitari

Moniland eu nu m-am ingrasat deloc.Peste o saptamana am 4 luni si burta aproape deloc. Se vede putin. Oricum nimeni nu observa ca sunt graviduta.Ma tot gandesc da oare unde cresc fetele mele?Ma mai linisteam ca le vad la ecograf din 2 in 2 saptamani.Dr spune ca sunt bine si mari.Una ie exact la timp ,cealalta ie mai mare cu vreo 5 zile.Inca mai port hainele care le aveam.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

MONI eu m-am ingrasat pana acum 5 kg,dar si mananc ,mananc ca o nesimtita,dar ce sa fac daca mi-e foamepartea proasta e ca sunt mai plinuta,dar asta e,dau jos dupa

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Madutz, Julia: felicitari,sa va traiasca bebeii si sa fiti sanatosi cu totii!!!

Mirelutu: ce surpriza ne-ai facut,draga mea!!!! S-a grabit bebelina! Sa va traiasca,sa fie sanatoasa,mancacioasa si sa va bucure intreaga viata!!Va pup pe amandoua dulce,dulce!!!!Refacere grabnica si usoara!

Mikishor: poate ne mai gasim pe mess sa mai vb. sau ,cand poti,da-mi bip si te sun.

Moni, Catalina: bine ati venit oficial aici!!! Inca o data,va urez sarcini usoare si la termen!!

Liana: Ce mai faci?

Kittykie,ZisaCami,Andrada, Flori, Andicu,Pussi: un special!

Eu sunt bine, trebuia ieri sa merg la eco la mine in oras,insa n-am mai reusit ca a intervenit brusc o problema( un examen) care se suprapunea cu ecografia,asa ca mai rabd pana joi,pe 18, cand merg la Bucuresti,la morfologica de trim.I si dublul test.Sper sa fie bine,ca tot cu emotia sunt in gat... Greata tot am, mereu icnesc (aseara am si vomitat,mi-a cazut greu ce mancasem) si obosesc..iar daca stau mai mult in picioare si fac treaba ma doare mijlocul rau de tot. Ma uit mereu sa vad daca mi-a mai crescut burtica...vag de tot,abia se vede ceva acolo,mai mult cand mananc,ca sta mai tuguiata...la cantar nu se vede absolut nimic...e devreme inca,oricum.

Va pe toate si multa sanatate va doresc!

Nusy 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria215ro spune:

Buna fetelor!Anunt si eu:cezariana programata pe 17 dec!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Diana Elena, bine ai venit pe lume, pui mic!!!!
Nusy, Bianca B,
Sima, nici eu nu m-am ingrasa, chiar am slabit 3 kg dupa punctie, dar burtica a crescut ca ma strang pantalonii.
kineta, lasa ca rezolvi cu kg dupa. Vei avea 2 copii si apoi te poti ocupa de silueta ca nu te mai ingrasi. Din contra cu 2 esti mai activa si sunt sanse mai mari sa plece kg mai repede.
Mihaela, panica, panica dar iti vei tine copilasul in brate. Ce poate fi mai frumos?
maria, inca 4 zile cu bb in burtica. sa ai o bnastere fara probleme si copilas sanatos si mancacios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

nikisimona, madutz, flory76, FELICITARI!

Noi suntem bine, avem un pic de umblat pe la ortoped pentru ca bebelusii au stat cam inghesuiti cu piciorusele, dar se rezolva! Fetita este sub observatie si se pare ca nu este hidronefroza pe partea dr. ci duplicitate pieloureterala, adica are 2 uretere pe rinichiul drept....ceea ce am si eu: este deci malformatie congenitala. Hidronefroza , dar de grad mai mic are pe stanga si va trebui monitorizata sa vedem cum evolueaza situatia!
Oricum sunt chestii rezolvabile!

Sunt niste draguti piticii, se rasfata tare mult dar pe rand, deocamdata:ba unul ba celalalt adorm mai greu!
De mancat mananca exclusiv san si dorm in jur de 3 ore 3 ore jumate !Am reusit si sa ii alaptez pe amandoi o data, folosesc o perna de alptat, este EXCELENTA! VA RECOMAND SI PENTRU UN BEBELUS, ESTE F COMOD DACA STII SA II PUI PE POZITIE! Eu am invatat in Spital ca am stat o saptamana cu ei ...acolo foloseam perne , dar cu cea speciala e mult mai usor!

Mi-a fost f greu primele zile..dar am uitat, acum sunt din ce in ce mai bine!
Dupa ce am iesit din postoperator si a trebuit sa ma ridic, a fost ingrozitor. Cu toate astea , in salon, bblusii au stat langa mine, si m-am ridicat, i-am luat in brate, nu mai simteam nimic, nicio durere!

Sunt doua minuni, doua frumuseti! Ma simt cu adevarat implinita! A meritat orice vena sparta, orice branula pusa, orice suferinta...si chiar daca ar fi fost mai mult...tot ar fi meritat!

Acum nu mai am timp sa tin pasul cu forumul asa ca va rog sa ma scuzati daca nu mai intru asa des, insa cu gandul sunt alaturi de voi!

In caz ca cineva are nevoie de progesteron injectabil sau PROLUTON sa stiti ca eu am facut rost , fiind asa stresata sa nu pierd sarcina, si nu mai am nevoie! Lasati-mi un PM daca are cineva nevoie, sau vorbiti cu Miky2007, ea are tel meu!

Va pup si va doresc sarcina usoara in continuare!

Mamica de[ fetita]si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marush

Sunt doua minuni, doua frumuseti! Ma simt cu adevarat implinita! A meritat orice vena sparta, orice branula pusa, orice suferinta...si chiar daca ar fi fost mai mult...tot ar fi meritat!

Mamica de[ fetita]si

Cat adevar!!!
Am asistat astazi la o conversatie despre fiv in care una dintre persoane (ce nu a avut in viata ei probleme de fertilitate) spune "trebuie sa ai grija si cu tratamentele astea hormonale caci iti pot deregla organismul" si a continuat cu enumerarea efectelor negative, la care nu am mai rabdat si i-am spus ca atunci cand iti doresti un copil cu toata fiinta ta efectele negative nu se mai iau in calcul! Simteam cum creste furia in mine si mi-am zis ca mai bine plec, nu face bine la bebe sa ma enervez!
Somn usor si vise frumoase burtici

Bianca 30+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Marush!! asteptam poze cu puiutii si cu pernita. Vreau sa vad si caruciorul de gemenii.

Mergi la inceput