Gravidute prin FIV (28)
Raspunsuri - Pagina 4
anne-marry spune:
incalcare a punctului 16 din regulament:
" 16. Concursurile de pe alte site-uri
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere."
Roxana
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Mirela_1 spune:
Cata, asa e, trebuie un medic bun, nu foarte faimos dar cu multa disponibilitate. Eu m-am prins cam tarziu de asta.
Ayda_m, sarcina usoara si la termen.
Referitor tuseu vaginal, de acord cu Catalina. Mie dr mi-a facut control pe masa doar can am avut sangerari; si mi-a facut doar control, vizualizare fara sa faca tuseu. Pt masurat col exista ecografele. Si dr Dracea mi-a atras atentia de la inceput ca daca merg la urgente in spital sa nu accept tuseul vaginal ci doar eventual o vizualizare si atat.
Mirela 38+ Diana Elena
bombonique spune:
Pe mine m-a apasat prima data pe burta (m-a ciocanit) dr de fam la 15 sapt. Dar nu m-a durut de loc. M-am enervat dar nu m-a durut. Nu am inteles de ce o intereseaza pe ea unde este sarcina mea! Acum de fiecare data cand ma duc tre' sa-i arat burta, ma masoara (circumferinta) tensiune, greutate, si mi-a ascultat inima. A zis ca am suflu sistolic dat de sarcina! Cica e normal! Oricum eu sunt mai agitata din fire!
Moni nici mie nu mi-a dat dr gine din Ro nimic suplimentar (peste trat celor din Wels) Nici nu a comentat nimic. Dupa ce Loimer a zis ca el "gata" am luat in continuare duphaston 2/zi, trat dat de dr ro. Initial a zis pana la sapt 20 , apoi a zis pana la 35. Se pare ca e mai bine asa.
A, si ce mi-a placut, vorba fetelor, dr e foarte disponibil si amabil. Nu ma repede, nici nu da raspunsuri evazive sau ne argumentate. Mi-e si vecin... Pb vine cand va trebui sa facem vizionari de col Cum mai dau ochii cu el pe casa scarii?
Bq 21+
sima1 spune:
Moniland felicitari pt cele 2 inimioare.Super.Vezi ca vin 2 fetite de odata nu pe rand Sarcina usoara si bebici sanatosi.
14+
miha2004 spune:
Acum 5 minute m-a nascut Julia 75, a nascut dimineata la 8,30 un baietel de 3850g si 56 cm care a primit primul 10 din viata lui, a nascut natural s-a cam chinuit ca era BB mare dar acum sunt bine amandoi, i-a dat deja sa suga, a zis ca marti o sa ajunga acasa si o sa va scrie .
Felicitari Julia, sa va traiasca si sa fie sanatos si mancaciosie
Mihaela 35+
Liana30 spune:
Julia felicitariiiii mamicutzooooooooooo
luptatorul meu
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
bombonique spune:
Felicitari JULIA! pt curajul "natural"! te admir!
Bebele sa creasca mare si voinic! Te asteptam cu drag acasa!
Bq 21+
elenada spune:
Felicitari Julia. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati unii de altii.
Ce de nasteri
ce frumos
pupici pe burtici
elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!