Gravidute prin FIV (28)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Miki e normal sa vrei niste raspunsuri cat mai repede, pentru a stii ce este de facut in continuare ... aceeasi problema o aveam si eu cu ciclul ( cam in ultimii ani ) si eram obsedata ca eu am lipsa de progesteron ( de aceea mi-am procurat Gravibinon cu 1 an inainte sa reusesc sa raman gravida si progesteron injectabil ) ... pana la urma s-a dovedit ca nu aveam nevoie si era doar o fixatie de-a mea.
Cauze a ceea ce s-a intamplat pot fi multiple ... insa cel mai bine cred ca e sa discuti deschis cu dr. tau, sa-i expui toate temerile tale si vezi ce parere are. Nu-mi mai amintesc, tu ai luat preventiv aspirina sau aspenter in timpul stimularii si dupa?!

32+
Inimioara meaRadu Costin

A.M.R. 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,din nou...

Monilandbuna,Moni..ma bucur ca esti la moda..in "alb" ai trecut iar de emotii..va citesc Moni,dar nu am curaj sa ma bag si pe la zmeurici..nu ai observat?mi-e tare teama,nu stiu ce simptome au alte fete,vad ca au greturi,se schimba la corp,la mine nimic..macar sanii de mi s-ar schimba..habar nu am.
in rest nimic,tot citesc fetele au ba pete de la tratament,eu nimic..o fi normal cine stie,eu una sigur nu-s
Ca m-ai intrebat iaca o scriu am eco pe 29 decembrie dimineata si emotiile sunt imense.nu fac mai nimic pe acasa,ceva gatit si in rest pauza..ce pot sa iti spun e ca obosesc foarte repede,data trecuta cand era,m insarcinata nici vorba,inca alergam de mama focului..acum gafai din te miri ce,poate e de la tratament cine stie..plus ceva kg..
Nu stiu,sper sa fie de bine,am citit ,stiu cum a fost la tine..si eu controlez orice semn,la mine a fost la fel a inceput cu ceva pete usor maronii si am stiut imediat ca s-a sfarsit visul..rapid s-a si terminat..doctorita mea spunea sa fiu linistita ca la valoarea mare pe care am avut-o hcg ziua 12 Et o duc bine,sarcina e OK,e important din ce stii,tu ce zici..merci Moni,nu ma pot linisti..numar fiecare zi..si vorbesc intotdeauna de amandoi,cred ca am amadoi bebeii,nu stiu e asa instinctiv..imi spune inima.
Moni
si celerlalte fete..duminica placuta!

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

muffinuta daca te ajuta cu ceva nici eu nu am absolut nimic. Nici o simptomatologie. Relazeaza-te.

8+ cu zouzounaki

Mergi la inceput

Catalina,buna dimineata!

Crezi sau nu eram imbracata deja sa plec putin am nevoie sa fac ceva cumparaturi,asa drum scurt..
De vreo doua zile am tot citit si la FIV si la odisee si la zmeurici,unde nu am curajul sa subscriu..sunt prea lasa..ma bucuram ca si tu si celelalte fete sunteti bine.asa cu grijile de rigoare,ca altfel nu se poate.
Asa ca citeam si mi-era dor sa te aud asa personal..nu bat campii,acum am simtit ca esti pe forum si mi-am zis inainte de plecare sa iti scriu cateva randuri..
Catalina stiu ca ai luat hotararea-cand ai avut emotiile acum vreo 2 saptamani..-sa fii mai retrasa si rezervata..eu nu am stiut cat ai suferit..acum citind am aflat mai multe..si eu ca si tine stau mai mult pe acasa,incerc sa nu risc nimic,nu lucrez si am noroc in privinta asta..alte fete saracele..
Catalina,merci mult ca te-ai gandit la mine,mi-ai fost draga intotdeauna dar mi-am zis sa iti respect dorinta si sa stau deoparte daca vrei sa ai spatiul tau,te inteleg perfect acum inca si mai bine..eu simt la fel,parca mai bine asa sa pastrez echilibrul,de abia mi-am revenit nu cu mult timp in urma..
si asta este,nu avem simptome,desi as vrea nu alta!

Muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

muffinuta - .

8+ cu zouzounaki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Muffinuta simptomele nu apar decat de la saptamana 6 in colo. Asa ca stai linistita. Si asa cum zicea si Catalina ele pot sa nu apara deloc.
Asa e am fost la ecografie o data cu Moni numai ca a fost la o clinica particulara si din pacate nu imi permit sa merg acolo sa imi monitorizeze sarcina asa ca am optat pt un domn doctor de la un spital de stat. Maine merg la el pt prima data asa ca voi avea parte si de o ecografie transvaginala. Pe mine nu ma deranjat ecografia transvaginala. A fost foarte finut doctorul si nu cred ca a intrat prea tare cu chestia aia cu care se face.
Pupici pe burtici

elena +7

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

uauuuu elena, maine un nou eco, ce mistooooo!!! Cel putin de sarbatori esti linistita ca fetita ta e ok.
Muffi, eu cred in instictele materne asa ca astept 29 poza cu

Mergi la inceput

Hello,fetelor!

din nou ma mananca in palme...sa intru pe net..asa-i daca sunt singura acasa,barbatu-meu are ultimele detalii la apartam. pe care in sfarsit l-am terminat de decorat..am fost ieri sa vad cum se descurca..acum e acolo,il astept.

Ah,hai fetelor ceva povesti vanatoresti..ma chinui de peste 2 saptamani sa ii aduc pe niste prieteni noi la un restaurant thai,e preferatul meu,foarte trendy aici si au o mancare miam-miam..astia,prietenii,nimic,tot au ales alte locuri..
Alaltaieri am pus piciorul in prag ,i-am zis alui meu:honey we're going out..tomorrow..adica ieri seara..
fetelor,mi-era un dor de mancare condimentata,dar stiti nu asa..de obicei comandam..au o lista imensa,dar fiind de ai casei stiu exact ce e mai bun..si au vinete condimentate,barbatu-meu nu le poate manca de iuti ce sunt..am golit castronul singura,parca nu era destul de piperat,taitei,vitutza,desert,mi-e si jena sa scriu lista,etc,mama nu vreau sa va fac pofta..stiti inca arat slabutza..am avut size 4..acum merg vertiginos spre 10..la o masa alaturata o femeie nu isi dezlipea ochii de pe mine..ma credea nemancata de un anbarbatu-meu cica:vezi ca au astia camere ascunse si diseara ma compatimesc..parca dai cu aspiratorul in farfuriine-am distrat de numai,sunt innebunita dupa picant,as merge azi din nou..nu mai zic ca am fost avertizata:cica pune lacat pe frigider!!

Moni,Catalina,or fi astea semne de gravideala sau m-a umflat doctorul asta cu tabletele lui de nu mai stiu masura?In rest cum ziceam pauza,sani pauza,ceva burta de la kg in plus..
Elenada,cred fetelor ca suntem in culori bune cu toate cele,astea ca a deschis Moni,terorista de gemeni discutia cu culorile..m-am grabit si eu sa controlez sa vad cum sta treaba,suntem in paleta coloristica bunatoata gasca de la FIV..

Moni,m-ai intrebat iaca raspuns..dc sunt doi ma imbat luni,asa cu suc..am stat si am asteptat dar nu degeaba..dar e cale lunga si deocamdata asa cu gura mare cum sunt am mai inmuiat-o ca se apropie ziua X si mi-e frica de numai,,mai am fara azi 7 zile batute pe muchie,am calculat deja si orele..
Nu mai vorbesc fetelor,ca tuseu nici vorba iar de eco ..vaginal mi-e rau cand ma gandesc stiu ca e stupid dar am devenit panicoasa rau,data trecuta cum ziceam am avut dureri si s-a si intamplat asa nenorocirea..cred ca oricine citeste randurile astea multumeste in sine ca nu e medicul meu.
Ar trebui sa deschidem un capitol unde sa le cerem doctorilor sa fie mai finuti sa nu intre pe "acolo" asa ca la armata ,ca taranoii cu bocancii

Pupici la toateMoni,Elenada,si celelate fete..si Catalina..dorm pe rupte,acum am nevoie asa la amiaza un somnic..lui zouzounaki..

Muffinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland maine imi vad din nou gogosica. Eu sincer sunt mai linistita ca niciodata. Nu cred ca am probleme cu sarcina mai ales ca pana la pranz stau nemiscata ca sa nu vars incontinuu.
Maine fac 8 saptamani. Ce mari suntem.
Muffinuta as incerca si eu mancare din aia de care povestesti tu. Cred ca e buna rau. Mie imi place mancarea asiatica.Mi sa facut o foame. Am trecut de pranz si au inceput sa se potoleasca greturile mele. Deci mancareee here I come
pupici burtici

elena +7

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Elena,

sunt de groaza..da,mancarea acolo in special e grozava..am incercat acasa tot felul de retete,am fost si pe la alte restaurante dar tot asta e cel mai bun in materie de thai..a fost in top 10 restaurante in South Africa..
Elena,ma crezi sau nu nici nu imi vine sa cred ca sunt gravida..am senzatia ca nu mai sunt,tot il intreb pe barbatu-meu:honey you think I am?asa a fost si la voi,fetelor,parca tot nu e adevarat..da-i fetitei de mancare,eu "depozitez" cred dc tot sunt pentru doi,pardon trei si subsemnata..gata am plecat jos stau langa piscina,e prea cald aici iar cateii mei zac pe podele asa de afectati sunt de caldura..as vrea un pic de zapada,serios,nici macar un brad mai acatarii nu poti avea,arata parca-s jumuliti,niste amarati de pini..aici toti ii taie din padure,tre'sa ai aprobare,primul an cand am venit i-am zis sotului:honey,no Christmas tree?impossible!
Ce credeti ca a facut,a plecat si a venit dupa vreo cateva ore,tot sifonat,el e din astia numai la costume,de afaceri,dehtot era sifonat,fusese in padure ,mai-mai sa il aresteze,ca nu avea nici o hartie la mana..si mi-a venit cu un pin amarat..l-am pus la gunoi..am ras ca nebunii,aveam o fata cand am vazut"bradul" golas ca un pui de curca plouat..ce sa faci cu asa ceva..el cica dupa tot efortul..am curatat acele de la pin ca toata casa era plina de surpriza de la "mosul"
Gata,am plecat,ma topesc aici..pe mai tarziu..va plictisesc iar

Muffinuta

Mergi la inceput