Gravidute prin FIV (28)
Raspunsuri - Pagina 24
muffinuta spune:
Elena,
sunt de groaza..da,mancarea acolo in special e grozava..am incercat acasa tot felul de retete,am fost si pe la alte restaurante dar tot asta e cel mai bun in materie de thai..a fost in top 10 restaurante in South Africa..
Elena,ma crezi sau nu nici nu imi vine sa realizez ca sunt gravida,toata ziua-s in oglinda..am senzatia ca nu mai sunt,tot il intreb pe barbatu-meu:honey do you think I am?
asa a fost si la voi,fetelor??parca tot nu e adevarat..
da-i fetitei de mancare,eu "depozitez" cred dc tot sunt pentru doi
,pardon trei si subsemnata..
gata cu vorbaria,am plecat jos stau langa piscina,e prea cald aici iar cateii mei zac pe podele asa de afectati sunt de caldura..as vrea un pic de zapada,serios,nici macar un brad mai acatarii nu poti avea,arata parca-s jumuliti,niste amarati de pini..aici toti ii taie din padure,tre'sa ai aprobare,primul an cand am venit i-am zis sotului:honey,no Christmas tree?impossible!
Ce credeti ca a facut,a plecat si a venit dupa vreo cateva ore,tot sifonat,el e din astia numai la costume,jeansi ,etc..de afaceri,deh
tot era sifonat,fusese in padure ,mai-mai sa il aresteze,ca nu avea nici o hartie la mana..si mi-a venit cu un pin amarat..l-am pus la gunoi..am ras ca nebunii,aveam o fata cand am vazut"bradul"
golas ca un pui de curca plouat..ce sa faci cu asa ceva..el cica dupa tot efortul..
am curatat acele de la pin ca toata casa era plina de surpriza de la "mosul"![]()
Gata,am plecat,ma topesc aici..pe mai tarziu..va plictisesc iar
Muffinuta
Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!
muffinuta spune:
Elena,
sunt de groaza..da,mancarea acolo in special e grozava..am incercat acasa tot felul de retete,am fost si pe la alte restaurante dar tot asta e cel mai bun in materie de thai..a fost in top 10 restaurante in South Africa..
Elena,ma crezi sau nu nici nu imi vine sa realizez ca sunt gravida,toata ziua-s in oglinda..am senzatia ca nu mai sunt,tot il intreb pe barbatu-meu:honey do you think I am?
asa a fost si la voi,fetelor??parca tot nu e adevarat..
da-i fetitei de mancare,eu "depozitez" cred dc tot sunt pentru doi
,pardon trei si subsemnata..
gata cu vorbaria,am plecat jos stau langa piscina,e prea cald aici iar cateii mei zac pe podele asa de afectati sunt de caldura..as vrea un pic de zapada,serios,nici macar un brad mai acatarii nu poti avea,arata parca-s jumuliti,niste amarati de pini..aici toti ii taie din padure,tre'sa ai aprobare,primul an cand am venit i-am zis sotului:honey,no Christmas tree?impossible!
Ce credeti ca a facut,a plecat si a venit dupa vreo cateva ore,tot sifonat,el e din astia numai la costume,jeansi ,etc..de afaceri,deh
tot era sifonat,fusese in padure ,mai-mai sa il aresteze,ca nu avea nici o hartie la mana..si mi-a venit cu un pin amarat..l-am pus la gunoi..am ras ca nebunii,aveam o fata cand am vazut"bradul"
golas ca un pui de curca plouat..ce sa faci cu asa ceva..el cica dupa tot efortul..
am curatat acele de la pin ca toata casa era plina de surpriza de la "mosul"![]()
Gata,am plecat,ma topesc aici..pe mai tarziu..va plictisesc iar
Muffinuta
muffinuta spune:
scuze fetelor,e ceva cu conexiunea in neregula...nu am facut-o intentionat,va omor eu cu mesajele mele dar nici la a treia..scuze,e involuntar..
Muffinuta
elenada spune:
Muffi ce as sta si eu intr-o piscina. Mama ce bine trebuie sa fie.
In Romania tot ploua e innorat si nici urma de zapada cel putin in Bucuresti ca prin alte zone ale tarii a mai fulguit. Cica de maine vine iarna. Abia astept.
O sa bag un peste. Mancare tai nu am de unde.
Pup
elena
+7
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
catalina2307 spune:
muffi - nici macar somn nu imi este. Chiar as putea spune ca am insomnii.
Azi am avut chef de orez cu lapte si m-am gandit sa il bag putin si la cuptor. Am uitat de el, laptele s-a revarsat, s-a ars instantaneu m-am umplut de spume. Da orezul bunutz . ![]()
8+ cu zouzounaki
muffinuta spune:
again online![]()
Nu m-am putut abtine fetelor,site-ul asta si voi fetelor,imi sunteti dragi..
Oricum sa vorbim de ale burtoaselor ..
Elena,
Daca ma intrebi imi place si mie pestele,aproape l-am trimis pe al meu peste drum-e plaja,coasta si sunt cateva restaurante,printre care unul chiar ieftin au take-aways,cel mai bun fish&chips..inainte nu mancam dc ma taiai,mai ales cu cartofi acum imi saliveaza gura ca la cateii mei...
Catalinafain si orezul,dar parca cu ceva cacao deasupra,imi place si mie..
eu am primit acum cateva zile de la o buna prietena de a mea care are ca business catering+prajituri..mi-a facut cadou de Craciun ca trebuia sa fim plecati pana acum de aici in vacanta,un tortulet,Christmas cake stiti voi,cu fructe si glazura de zahar..mai fetelor eram cu ochii pe cutie,azi nu am mai rezistat si l-am inceput,spre dezamagirea mea prea mult cognac,fructe nu prea grozave..si mult mult zahar,e prima data cand nu pot manca..l-am pasat la barbatu-meu asta mai sensibil ca mine,a scotocit prin el..si gata..Acum trebuie sa coc eu unul
de Craciun si m-am lenevit ultima vreme..
mai mult dorm..
Catalina pe mine dormitul ma ajuta teribil,mai uit cate zile am..
Nu v-am zis fetelor,dupa ce a venit al meu acasa azi l-am intrebat de vreo 500ori,honey you think I am still preganant? cica asa o sa o duc 8 luni
?ca innebuneste,nu alta..![]()
Las' sa sufere ca numai eu stiu ce greu trece vremea..
gata,fac un pireu,sper ca nu va innebunesc cu mancarea,am si juma' de rata in cuptor,mama iar dau iama in mancare..![]()
Pupici multi multi de tot,nici nu stiti cat va admir si tin la voi fetelor!
Moni,va rugam la apel,cum stam cu masa ,etc?
dariaioana???
si tauroaica visatoare...Ioana??te-am prins pe la FIv azi..sper sa vina si Raluca aici cat de curand..
Bombonique,
vin mai tarziu ,stii in stilul meu
nu am messenger fetelor,adica am dar nu am sunet,ca nenorocitul asta de laptop de acum e setat de fiul lui barbatu-meu pe alte chestii ,programe si trebuie schimbate de fiecare data ceea ce ma innebuneste..dar scriu cat pot
OK?
la toate burticile.
Muffinuta
elenada spune:
Muffinutza ce crezi ca a facut draguta de mine. Dupa ce mi-am fugarit sotul sa cumpere peste pt ca vroiam sa mananc si dupa ce la gatit eu nu am putut sa mananc
Mi s-a facut o greata de nu am reusit decat sa inghit de doua ori din el si atat l-am lasat in farfurie. Si era asa bun dar imi era ingozitor de greata de la el.
Ciudat rau sa vreau ceva si sa nu pot manca.
Cat despre somn cat e ziua de lunga as dormi si noaptea ma foiesc si nu am somn.
pupici burtici
elena
+7
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
muffinuta spune:
Buna dimineata,fetelor!
Elenada pupici multi azi te asteptam cu vesti super de la eco..cred ca esti emotionata de numai.
la toate fetele..
Muffinuta
elenada spune:
Neata burtici
Muffi azi am eco dar tocmai diseara asa ca am de asteptat.
pupici burtici
elena
+8
Andrada.P spune:

Dragutelor,
Din pacate nu prea mai am timp sa va scriu, 2 copii iti ocupa destul de mult timp in special in perioada de colici
. Va citesc insa aproape in fiecare zi.
Va doresc sarbatori fericite fara dureri, contractii, greturi, etc
si un an bun impreuna cu bebele / bebicii vostri.
Dragi mamici, Kittyke, Carmendu, Micky, Manumanu, Marush, Mirelush (sigur am uitat pe cineva dar o sa ma iertati ca sunt obosita), va astept la "Scutece - Mamici prin FIV".
toate burticoasele, mamicile si bebeii!
Andrada mami de
Mara si Thea (06.11.2008)
Povestea nasterii