Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 7

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Moniland pai asa zice lumea ca nu e bine ca nu se mai hraneste bebe.
dar eu uneori as vrea sa vars.
Mi se strange tot stomacul de zic ca il dau cu totul afara si nu iese nimic. Ma seaca rau.
Dar e bine ca e de la bebe si asta ma face sa trec mai usor peste ele.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

blanca000 eu eco de trim I fac la iosup la 13 saptamani , tot la el am facut si la prima sarcina
dr care ma urmareste in sarcina face si el eco asa ca o sa am parte de 2 eco pt trimi I
Doamne ajuta sa fie totul bine

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 10+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

elena, fii serioasa, doar nu se hraneste bb cu ce ai tu in stomac. In faza in care esti, ma refer la saptamana 7 de sarcina eu cred ca ai suficiente rezerve in organism din care sa ia bb. Poate mai incolo cand mai creste, dar pana atunci iti revii din starile de rau. Eu nu pot sa mananc carne, asta inseamna ca, copii mei duc lipsa de proteine?
Daca nu poti sa elimini este altceva, dar nu te abtine. O faci odata si sigur o perioada te simti mai bine. iti doresc sa fie cat mai scurta perioada aceasta cu stari de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Elenada ,fii serioasa,nu are treaba bebele cu mincarea din stomac.Si oricum mai ramine ceva si daca-i rau tare,bebe tot ia din rezerve.

Ce e f important,produsele lactate,calciul pt dinti se absoarbe doar in perioada uterina.Asta e prima teorie pe care ne-a tinut-o proful Bratu,la primele cursuri in facultate .

Hai ca am luat-o rau pe aratura .Azi i-am cumparat fetei niste haine de la H&M si m-am uitat si la cele de bebelusi .Absolut delicioase .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Daca e vorba de rezerve atunci are de unde ca mie imi place carnea mult asa ca mananc mai tot timpul carne.
Lapte beau. uimitor mie care nu imi placea laptele acum bag in mine laptic.
Nu ma abtin de la dat afara numai ca nu pot sa dau.
Ei trec eu si peste asta. daca nu aveam simptome cu siguranta eram disperata ca nu e bb acolo.
Pupici pe burtici

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata ...de la 6 sunt treaza...nu mai pot s adorm de emotii, azi il vad pe bebelin
Doamne ajuta sa fie bine
sper dupa amiaza sa vin cu vesti bune

si sa aveti o zi buna

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 11+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Patricia, nasterea in apa la clinica Eva nu necesita decat o vizita sau doua inainte de momentul cu pricina. Pana atunci te duci la medicul tau in mod regulat, fara nici o problema.

Stie cineva daca bomboane de menta HALLS sunt ok pentru raceala? (au mentol, eucalipt si menta) Pentru gat iau miere si lamaie dar pentru nas infundat voi la ce remedii apelati?

Mie mi-a zis doctora ca pot lua Paracetamol (din cate stiu la noi cel simplu, nu paracetamol sinus), ca tot se vorbea mai sus, fara nici o problema. Dar cred ca in caz de dureri, ca la raceala in sine nu stiu cat poate ajuta.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Neata!Haideti la o cafeluta/ceai!Azi am si eu emotii,ma duc la control,sper sa fie totul ok cu .Si sper ca nu-mi va crea probleme fibromul meu.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Neata si de la mine,

Am renuntat aseara sa ma duc la al n-spelea concert pe motiv de....NU MAI POOOOOTTTT !!!

Evident ca totusi n-am stat locului si am fost la noul Auchan.
Mare dezamagire. Parca te duci sa-ti faci cumparaturile in mijlocul unui santier. S-a deschis doar o mica bucatica si restul...prapad.
Deh...treaba hei-rupista.

Aaaa...si-am mai facut ceva: mi-am luat al doilea bradut.
Primul bradut mi s-a uscat la 4-5 zile de cand l-am luat. A se intelege nu ca s-a uscat si au ramas acele intepenite pe ramuri ci ca s-a uscat DE TOT si au picat TOATE acele de ramasese chel.
Cand l-am aruncat a lasat efectiv in urma lui un covor de ace pana la ghena.
Sa mai zica cineva ca daca iei de la un magazin cunoscut, mare, cu certificate si toate actele in regula, ai vreo siguranta ca va fi bine.

Asa ca anul asta am avut 2 braduti: unul pt. 4 zile si asta sa vedem cat o tine (si costuri duble, evident).

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica11+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Fetelor, eu declar oficial ca am inceput sa am burtica.
Mi se pare ca a aparut cam devreme dar pe cuvant ca se vede si nu-s singura care o vede.
Ca urmare a acestui fapt, am inceput sa ma uit prin magazine dupa haine de gravidute.
Mamaaaaa.....voi ati vazut ce urate sunt?
Era un topic inainte pe aici despre chestia asta dar nu i-am dat atunci importanta pt. ca nu aveam nevoie. Acum in schimb le dau dreptate fetelor: toate sunt sub cea mai sexoasa forma posibila...cea de sac...desi nu inteleg de ce pt. ca poti sa faci haine foarte frumoase si cu burtica.
Ma rog...daca doresti asta.

Voi ati vazut pe undeva hainute frumoase?

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica11+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput