Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 7

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

fetelor sunteti super cu teoriile.eu am auzit ca daca ai fetita stai mai rau si dac ai baiat stai mai bine.eu zic fie ce o fi sanatos sa fie ca asa de mult l-am vrut acuma sa mai fac si figuri ca vreau baiat sau fata se supara10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Fete, la cine faceti voi ecografie morfo-fetala de trimiestrul I ? Ca se apropie aceasta ecografie la unele dintre voi.

8+

Bubi mic

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica2008 spune:

fetelor sunteti super tari cu teoriile astea.si eu am auzit ca daca ai fetita te simti mai rau si daca ai baiat te simti mai bine.eu sper sa fie sanatos ca atat e important.10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Moniland imi pare rau sa te dezamagesc dar la sarcina trecuta - baietel si fetita- am fost tot ca o floare.

Hera io cred ca pe tine te mananca - te mananca pielea si ti-o iei de mai dispari cu saptamanile si ne mai tii in tensiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cata, deci nici teoria mea nu e buna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Catalina pai dac nu prea am ce sa spun , mai fac prezenta dar va citesc in fiecare zi, jur
Cat despre mancarimi , mi-a promis sotul ca ma scarpina deseara acum ca ia spus si genecologul ca este ok sa ''fiu scarpinata''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Te scarpina sotu? Ce e aia?
Io - m-am apucat de primul fiv, analize, procedura, sarcina, pierderea de sarcina, placente putrezite, chiuretaj 2, fiv 2, sarcina.....cred ca ultima oara cand am fost scarpinata a fost in urma cu un an. Dar nici nu intentionez nimic pana nu vad eu bebe in dormitorul cu buburuze la ferestre :).

Moniland - naspa. Nu functioneaza nici teoria ta.

By the way....tu ai doua fetite.Moamaaa , ce prezicatoare sunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanei spune:

buna fetelor.si eu am grupa sanguina 0 si sotu are A iar andrei al meu a luat grup alui tati . si nu numai seamana la fizionomie leit cu tati dar caracterul e al meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna gravidutelor
Am inteles eu bine ca daca ai B3 iti este rau.Sotul are 01
Mie imi este ingrozitor de greata cat e ziua de lunga. Alerg eu la baie dar degeaba ca nu iese nimic. Cica e bine ca nu vars dar eu una as vrea sa vars ca poate asa ma mai lasa greturile.
Si asta e doar inceputul.

elena***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

elena, dar de ce sa nu fie bine sa versi?
Catalina, asa zice si sotul ca amandoi au acelasi sex, dar eu cred ca sunt de sexe diferite.

Mergi la inceput