Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 7

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Citat:
citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu

teoria cu sexul bb am auzit-o si la mine s-a confirmat prima data -fetitele sint mai gretzoase

ce m-am amuzat cu mincarimea sfircurilor. eu nu am avut, poate de aia nici nu am avut cu ce alapta, aveam ombilicate rau de tot.

Patricia s6 si Rebecca 05.02.2005

s-ar putea sa ai dreptate cu mancarimile, ca eu am alaptat 9 luni (s-a intzarcat singura, ca eu mai vroiam sa ii dau si mai si aveam ce). Ciudat mi se pare mie acum (dar nu ma plang) ca nici macar nu ma dor sanii, nu ma mai mananca nimik, doar ii simt mai greoi si atat. Poate ca sunt deja obisnuiti de la prima sarcina si in plus cred durerea intervine atunci cand cresc in volum. Acum la mine pauza, tot asa sunt. La prima sarcina de la 4 saptamani nu am mai putut dormi pe burta din cauza sanilor si cand m-au lasat durerile de sani a crescut burta, dupa ce am nascut erau fff mari sanii ca erau plini de lapte, asa ca pana pe la vreo 6 luni dupa nastere nu am putut dormi pe burta deloc. Acuma profit din plin pana va creste burtica.

Vineri eu am programare la ecografie de 12 sapt si bitest. Abia astept. Mare mea problema este ca la pranz am ecografia asta pt bitest la Medlife unde am un dr care sa imi urmareasca sarcina ca sa ma trimita la ecografii si sa le fac gratuit pt ca sunt abonat, iar seara am programare la dr meu cu care am nascut prima data si care o sa imi faca si el ecografie de control. Credeti ca e prea mult pt o zi 2 ecografii???? Mi-e jena sa ii spun medicului meu, stiti eu mai merg la inca un medic ca sa fac ecografiile morfo-fetale gratuit....

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Anca - pe mine nu ma mai intereseaza teoria grupelor de sange. A devenit extrem de interesant in schimb cum reactioneaza sotul daca afla ca exista o diferenta de grupe intre copil si prestatoru sef .

In alta ordine de idei pe mine nici macar sfarcurile nu ma mananca . Nu ma mananca nimic. Vreau sa ma manance si pe mine ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

sunteti superi tari fetelor cu teoria asta...m-ati facut sa rad...
eu am ABIV sotul are 0 Cezarica nu stiu ce grupa are dar mi-a fost tare rauuuuuu si la prma sarcina , acum imi e mai rau

maine ma duc si eu sa fac eco si bitestul, sper sa iasa bine amandoua...sa-mi tineti pumnii stransi
mi-e frica de mor dar stiu ca Damne Doamne are grija de bebelinul meu si totul o sa fie bine ...Doamne ajuta

Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 10+

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307
In alta ordine de idei pe mine nici macar sfarcurile nu ma mananca . Nu ma mananca nimic. Vreau sa ma manance si pe mine ceva.
Catalina

am ras de m-am prapadit...
exact ce spuneam eu ma sus cu simptomele, cine are sa-i traiasca cine nu sa nu-si doreasca. Crede-ma ca nu vrei sa te manance cum ma mancau pe mine si inca pe strada :).

Va pup fetele, plec acasa la puiul meregaretz care scoate raceala din mine la cat ma alearga prin casa(deh, am descoperit si noi ce bine e sa mergem fara sa mai depindem de altii).

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu am A2 si sotul O1, deci copilasii au sau A2 sau O1. Daca au A2 ca si a mamei nu trebuie sa-mi fie rau, iar daca au O1, grupa universala tot nu trebuie sa-mi fie rau. Si atunci de ce zilnic am episoade de greata. Ce-i drept doar in 2 zile s-au finalizat .
Asa ca Miki, singura explicatie e ca si tu si Catalina veti avea baietei.

Pooh, am auzit de Molnar si intr-adevar e f. bun. Eu nu prea am nimerit feelingul medic -pacient cu el asa ca am ales alt dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irralli spune:

am si eu o nelamurire... maioneza avem voi sa mancam? ca acuma mi-am dat seama ca e facuta cu ou crud
credeti ca ar trebui sa inlocuiesc cu ceva maioneza vegetala (fara ou)?

ca acuma ma gandeam ca as manca diferite salate, dar toate contin maioneza

Anda, burtika fericita 9+

Mergi la inceput

Am inteles ca se poate face maioneza din galbenus fiert. Cauta pe google.

Mergi la inceput

Cine e iuli.aug09? O rog sa puna si cele 2 linkuri date de fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Nici pe mine nu mananca nimic, nici macar un pic si nici greturi nu am si daca nu aveam azi echo de 11spt si vedeam pe bebe sarind in sus si in jos nu-mi venea sa cred ca sunt gravida, simptome = 0
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

ALFA_ANCA si eu am facut 2 echo intr-o zi la diferenta de 3 ore, dr mi-a zis ca nu dauneaza cu nimic asa ca eu zic sa stai linistita

Ayda 9+

Mergi la inceput