Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 7
Raspunsuri - Pagina 20
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Pai eu am A2. Catalina |
La Anca cu B3 si B3 poate sa iau asi un B2 si de aceea a avut simptome. Anca ia fa-i tu fetitei grupa sanguina ca sa imi pot sustine teoria aici.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+
catalina2307 spune:
Anca nu stiu ce program ai, nu stiu de vrei sau nu, da e clar. Inteapa copilu si spune repede grupa pana nu ajunge miki la OSIM. ![]()
Alina spune:
Ziua buna,mamicute!
Azi am fost si eu la doctor si totul e ok,embrionul are cam 2 mm.
Se vedea bine si sacul embrionar,l-a masurat dar numai retin exact,puzica e in parter si nu ma mai duc dupa ea.
Mi-a luat si mie analize pt toxoplasmoza,ctmv,rojeola,rozeola.Mai merg pe 29 dec,in 2 sapta,atunci o iau si pe fetita mea cu noi,doar are vacanta.
Am primit o gramadaaaa de foi,pliante despre diverse analize,alimentatie,nastere,clinici,tot.
Voi reveni pe masura ce citesc tot.Ce am inteles ca nu se mai face triplul test din motive ca avea marja mare de eroare si voi face analiza aceea f complexa pt masurarea translucentei nucale(pt depistarea Sindromul Down si a altor sindroame)...nu cred ca optez si pt amniocenteza,sa vedem.
In continuare nu am simptome.
Nu stiu cum e cu teoria cu grupele sangvine,la fetita mi-a fost extrem de rau si avem toti 3,grupa 01.
Alinutza ,crede-ma ca e mai bine fara simptome.Mie asa rau mi-a fost la prima sarcina(vomat si de 6-7 ori/zi)ca poate si de asta,mult timp nu am avut curaj sa mai fac un alt bebe,am niste amintiri tare urite de-atunci.
Gata,revin mai tirziu,merg sa facem lectiie.
Alina
alfa_anca spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki-miki
La Anca cu B3 si B3 poate sa iau asi un B2 si de aceea a avut simptome. Anca ia fa-i tu fetitei grupa sanguina ca sa imi pot sustine teoria aici. www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! Miki 9+ |

mi-ai inveselit ziua
. Cum sa fac eu grupa copilului??? Si dc aflu (de fapt dc afla sotul) ca nu are B3 eu ce ma fac??????Asta cu simptomele eu zic ca tine de genetica si de organismul fiecareai. Am 2 prietene (una a nascut un baietel si una a avut gemene) care nu au avut nici un simptom de-asta de inceput, iar eu vars la orice colt de strada (pe bune ca seara cand plec de la servici ma apuca brusc greata si vars pe strada, ma tin de toti boschetii si copacii; dar si dimineata la fel).... Si mai zic ca cine are sa-i traiasca simptomele (ca deh, te linistesti ca cica e bine sarcina) dar cine nu sa nu-si doreasca (ca nu e o fericire).
Mie cel mai "cumplit" simptom la prima sarcina mi s-a parut mancarimile de sfarcuri. Mai fetelor ma apucau la orice ora din zi si la birou mai mergea sa te bagi pe sub masa sa te scarpini, dar pe strada?????? imi puneam geanta sau ce aveam in mana in fata si da-i si scarpina...
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
11+
miki-miki spune:
Catalina
![]()
Na ca Alina
imi dobora teoria de tot
. Alina dar RH -ul cum il aveti?. Ca poate buba e aici.
Cica mai e o teorie, dar nu a mea, dc o sa ai o putzica te simti f bine
. Teoria asta o sustine Moniland
si ZisaCami
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+
miki-miki spune:
Anca
Nu intepa copilul, las-o pe baba cu teoriile ei
. M-ai facut sa rad cu simptomele tale. Pe mine m-au mancat ieri putin sfarcurile dupa dush dar numai atunci.
Miki
9+
ayda_m spune:
MIKI, nu stiu dc e buna teoria cu putzica
, am o prietena care a nascut baietel si a vomat pana la 4 luni...aproape zilnic... si ea are grupa sanguina 01 dar nu stiu sotul...nu am intrebat
...asa ca nu stiu ce sa mai cred ![]()

Ayda
9+
PatriciaArdeleanu spune:
teoria cu sexul bb am auzit-o si la mine s-a confirmat prima data -fetitele sint mai gretzoase![]()
ce m-am amuzat cu mincarimea sfircurilor. eu nu am avut, poate de aia nici nu am avut cu ce alapta, aveam ombilicate rau de tot.
Patricia
s6 si Rebecca
05.02.2005
Irralli spune:
Miki, sa stii ca la mine e valabila teoria ta ![]()
eu am A2 si sotul tot A2, deci bebele tot A2 ar trebui sa aibe... si sunt aproape fara simptome, doar cu o sensibilitate la sani, dar in rest nu ma pot plange.
Si sa stii ca si la mama mea se aplica teoria ta, ea are A2 si tatal meu 01, eu A2, si si ea a avut o sarcina usoara ![]()
asta asa sa te simti mai bine, dupa ce fetele ti-au distrus un pic teoria, dar sa stii ca alea sunt exceptii care intaresc regula ![]()

Anda, burtika fericita
9+