Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 7
Raspunsuri - Pagina 19
PatriciaArdeleanu spune:
Miki, interesant!
eu am B3 si sotul are 0. Fetita mea nu stiu ce grupa are, dar sint aproape sigura ca nu are grupa mea (pe mine nu ma musca tzintarii, pe sot si ea da
-daca poate fi relevant.
la sarcina cu ea am fost extrem de 'simptomagioaica", am vomat de la inceput pina la sfarsit, am slabit de rau, simptomele au inceput f repede, etc.
acum cred ca se va repeta.
Patricia
s6 si Rebecca
05.02.2005
catalina2307 spune:
ayda - pe mine nu m-au durut niciodata.
miki - asa e ok :) ....oricum de bebe stiam ca are dimensiuni normale la mine problema e de sac gestational (v-am tampit cu sacu meu gestational - scuze) si daca nu m-am tembelit de tot nu am gasit astfel de imformatii pe ac site.
jojo_miha spune:
Clauditzadennis imi pare rau !Sper sa treci usor peste asta !
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
miki-miki spune:
Catalina
esti haioasa. Bb e imp sa fie bine nu sacul, creste si sacul odata cu bb
Si mai vine si Mosul cu un sac
. Ai sa vezi ca o sa fie OK.
Patricia
, conf teoriei mele tu tb sa te simti bine la amandoua sarcinile , bb ori ca are grupa ta , ori ca are 01 ca sotul ... tb sa fie compatibile
.
Ayda
poate bble tau are 01 si de aceea nu ai simptome.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+
ayda_m spune:
MIKI, imi place teoria ta 
, incep sa fiu mai optimista...mi se pare asa cale lunga pana la echo...![]()
CATALINA 

Ayda
9+
alinutza78 spune:
Clauditzadennis imi pare rau ptr pierderea suferita...multa sanatate si...cu optimism inainte
miki-miki...si eu si sora mea avem aceeasi grupa sanguina si RH ca si mama (AB negativ) iar tatal meu A pozitiv. Mama spune ca si-a dat sufletul la ambele sarcini...toate simptomele posibile..
eu in schimb..nici un simptom..si eu as vrea cate o data sa tin wc-ul in brate sa simt ca sunt graviduta![]()
Alinutza
+6
alfa_anca spune:
Interesanta teoria asta cu grupele. Eu am B3 si sotul are tot B3 si deci Elena nu ar tb sa aibe altceva decat B3 (dar nu stiu ce grupa are), dar si in sarcina cu ea, si acuma la fel, mi-a fost fff rau si am vomat pana la 4 luni, ba si in plus pana la 6 luni dar numai de la mirosul de tigara...
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
11+
miki-miki spune:
Vai ce cacofonii am putut scrie la mes anterior
, le-am corectat , nu stiu de unde le-am bagat.
Pai vad ca teoria mea se schimba
, gravidutele cu 01 nu au simptome 
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+