Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 7
Raspunsuri - Pagina 18
miki-miki spune:
F interesant site-ul ac http://www.visembryo.com/baby/pregnancytimeline.html Dai click pe sapt si afli ce se intampla in burtik.
Sunt si alte inf imp cu ar fi medicamentele si efectul lor....
Catalina
poate te linistesti dupa ce citesti pe aci.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+
ayda_m spune:
MIKI, si eu sunt la fel...fara simptome si parca imi doresc sa am ceva greturi macar
sa simt ca e ceva totusi....eu merg joi la echo, abia astept...am niste emotii
Va pup pe toate 
Ayda
9+
miki-miki spune:
Ayda
, ce grupa sanguina ai? Dar sotul tau? Incerc sa-i dau de cap la o teorie a mea cu lipsa simptomelor ![]()
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
9+
pooh spune:
Moniland,Bibuga,merg la dr.Molnar Claudiu,tot el m-a asistat la nastere la spitalul nou.Mie imi place ff. mult de el,e profesionist s ff. sufletist.
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
10+
PatriciaArdeleanu spune:
miki-miki, suna interesant cu teoria simptomelor. abia astept sa vad ce zici apropos de grupe sangvine
Patricia
s6 si Rebecca
05.02.2005
catalina2307 spune:
miki -
. m-am linistit teribil. Cf acestui site suntem in urma rau cu cresterea.
Asaaaaaaaa.....si eu am aceeasi problema. Nu am simptomatologie, nu greturi, nu dureri de sani,nu somnolenta, nimic......uneori ma intreb daca am ceva in burtica . Vedem vineri cum am crescut. Deocamdata sunt fericita ca am hotarat in privinta medicilor.
si eu fata.
miki-miki spune:
Patricia
teoria mea suna cam asa, dc bb are ac grupa sanguina ca a mamei sarcina e mai usoara, fara simptome. De ex la mine eu am 01 sotul 01 deci bb nu poate sa aiba decat 01. Mama are 01 eu 01 si mi-a spus ca at cand a fost gravi cu mine s-a simtit f bine dar cu sora mea care are A2 s-a simtit f rau. Deci tb sa existe o compatibilitate biologica, bb sa aiba grupa mamei sau 01 deoarece e grupa de donator universal.Ce parere aveti?![]()
Miki
9+
miki-miki spune:
Catalina vezi ca acolo sunt notate sapt de la ovulatie nu de la UM. 
Miki
9+
blanca000 spune:
Va dau si eu un site cu diverse info utile :http://www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/
Cum era cu grupele sanguine....si eu sunt curioasa...sa vedem ![]()
8+
Bubi mic
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
ayda_m spune:
MIKI, eu am 01 si sotul AB4...CATALINA, deci si tu intri in randul fetelor fara simptome...pe mine nici sanii nu ma mai dor.,..abia astept echo de joi![]()

Ayda
9+