Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 7

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

anne - marry - pe trimitere sa scrie - suspiciune trombofilie (boala Leyden). Bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

anne marry - aici o sa gasesti toate explicatiile de care ai nevoie.

http://www.eva.ro/sanatate/sarcina/cauzele-avortului-spontan-sindromul-antifosfolipidic-articol-3861.html

Trebuie sa tii cont de faptul ca nu ai timp de pierdut pentru ca daca Doamne fereste sa intampla sa ai acest sindrom, trebuie sa incepi sa iei foarte repede medicamentatia necesara.

Iti recomand sa iei o trimitere de la medicul de familie si sa mergi la d-na dr. Uscatescu la Spitalul Fundeni- sectia hematologie. Este o dr. extraordinara, cu experienta extrem de sensibila si saritoare cu gravidutele.

Daca te mai pot ajuta , cu placere. Dar nu pierde timpul.

Catalina

o sa intru acum sa citesc ce scrie. numai ca analizle va tb sa le fac in mine in vl..k nu sunt din bucuresti

anne-marry mamica lui teodor alexandru si 11

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Oh.....acum am vazut. Mi-e teama ca nu ai unde sa le faci acolo....Stiu ca toate fetele din provincie cu suspiciune de trombofilie vin in Bucuresti pt. aceste analize....Oricum si in Bucuresti sunt cateva clinici private care fac aceste analize (destul de scumpe) dar Dr. Uscatescu este cea mai buna in domeniu.

Mergi la inceput

trebuie sa fie si la noi macar una care sa faca....spitalul..adica maternitate nu poate face? ma gandesc si eu....ca s-au tot deschis o serie de clinici particulare pe aici care se lauda ca fac de toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Azi de dimineata am experimentat ceva ciudat pentru mine..am intrat la baie si parca am simtit un miros nepalcut apoi in secunda 2 eram cu WC in brate...dar pentru ca nu mancasem nimic , nici apa nu bausem nu am avut ce sa dau afara...ciudat rau, asa instant?
Si cred ca incep ceva greturi caci imi sta asa ceva in gat..daca vad ceva naspet sigur sigur..dau la boboci..zic eu.

Vad ca intrebati de eco intravaginala, eu le fac la cabinetul medicului meu are el asa ceva acolo si e super..nu mai imi fac programare cine stie pe unde.

Eu am mancat si aseara si de dimineata cate doua sandvis-uri cu salam de sibiu...e voie? ca tare bun e....

Si de la mine BUN VENIT noilor burticute.

8+

Bubi mic

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

catalina, am inteles ca s-ar fi discutat pe la aspirante despre subiect asta, si nu il gasesc...ai idee? e un subiect aparte, sau in cadrul altui subiect s-a discutat. stii cumva?

Mergi la inceput

anne marry - a fost subiect aperte. Stai sa arunc un ochi sa vad daca imi amintesc si trimit link.

Mergi la inceput

Uite aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119917&whichpage=1

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Uite aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119917&whichpage=1

Catalina

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Anne Mary sa nu iei aspirina pt ca ac provoaca si mai mult hemoragia, ai grija de tine.

Eu astazi am schimbat semnatura, are deja manute si picioruse bble meu. Il puteti vedea dc dati click pe Poimaine am programare la eco sa-l vad pe bbic, am emotii mari pt ca nu am nici un fel de simptome. Parca incep sa-mi doresc sa iau si eu WC-ul in brate din cand in cand.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki 9+

Mergi la inceput