Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 7
Raspunsuri - Pagina 16
uliiasi spune:
Buna la toata lumea!
clauditzadennis, imi pare tare rau. Multa sanatate, totul o sa fie bine!
Eu in weekend n-am iesit deloc din casa, am vegetat, m-am mutat de pe un pat pe altul...simt nevoia de miscare. Cred ca din trimestrul 2 o sa ma apuc sa fac ceva sport, in primul rand ma voi duce la piscina.
Mai nou nu mai suport nici sucul proaspat de fructe...l-am vomitat azi dimineata, deci cred ca voi lua o pauza...poate dupa Craciun o sa am din nou curaj. Nici iaurt nu mai pot manca, lapte nici nu mai zic, nu stiu de unde o sa-mi iau eu calciul...
In schimb am mancat sambata dimineata cartofi prajiti cu cascaval ras...(foaaaarte sanatos....dar au fost atat de buuuuuuuni).
Si am o pofta mare de soric de porc si slaninuta cu ceapa...cred ca am luat-o razna...dar cred ca nu avem voie sa mancam asa ceva, nu? Cel putin soricul, ca e crud, nu?
Eu am intrat in ultimele 2 zile de servici, sunt foarte entuziasmata ca in sfarsit intru in vacanta, pot sa ma trezesc la ce ora vreau eu...ieri dimineata m-am trezit la 11 jumatate...
A, am vazut niste filmulete cu nasteri, burtici si alte chestii si am vazut multe burtici cu vergeturi urate si multe, n-am vazut niciodata cum se fac vergeturile pe burta...acum stiu. Deci sper sa nu ajungem si noi asa. Eu am deja pe fund, sper sa reusesc sa fac cumva sa nu-mi apara si pe burta...
Va pupacesc pe toate, o zi frumoasa in continuare!
alfa_anca spune:
Mai fetele, abia reusesc sa ma tin dupa voi dar imi place sa s-a mai animat atmosfera pe aici si ca ne-am inmultit.
Vreau si eu sa urez BUN VENIT! si sarcina usoara noilor gravidute.
Rallu cu asa mamica cantatoare si dansatoare iti dai seama ca si bebe va iesi la fel. Eu la prima sarcina chiar nu am fost la nici o petrecere sau alteceva de genu dar ascultam destul de multa muzica, desi nu ritmata. Sa o vezi pe Elena acum la 1 an cum aude muzica mai ritmata cum incepe sa danseze si ce danseaza, din fund si cu mainile pe sus si pocneste din degete cum poate ea.
Mai vroiam sa mai zic ceva dar am uitat, deh, neuron de gravida.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
11+
catalina2307 spune:
uliiasi - si eu aseara balotam fara jena slana de porc cu ceapa. ![]()
Mda, nu este recomandata, este chiar interzisa. Tot ce este crud este interzis. Dar daca este testata carnea este ok(ma gandesc io). Porcul din care e slana mea a fost testat asa ca am o scuza.
Nanei - eu zic 20-22 dec. Cam dupa 4 zile de intarziere a menstruatiei.
BabyBuf - bine ai venit, sarcina usoara si la termen.
anne-marry spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu Rallu, foarte frumos ca v-ati distrat!asta face tare bine la bb. Anne-mary, cum e la servici?? tu ce fel de injectii faci? sanatate micutului! Patricia s6 si Rebecca 05.02.2005 |
fac etamsilat. dim si seara cate o fiola...3 zile. azi dim le-am terminat. abea astept sa merg la echo sa vedem ce zice ...ca sngerarile astea asa....deodata, scurte, fara dureri...si fara ..nimik..ma cam baga la banuieli. nu vreau sa devin "panicoasa" da...ce sa zic..tinem pumnii sa fie bine totul.
la servici e bine deocamdata. lucrez la birou. dar mi se pare u efort sa vin si pana aici, ca merg pe jos, e la 10 min de mers pe jos de casa. daca as merge mai repede, dar nu merg, si mai putin de 10 min. e f aproape.
multumesc pt urarile pt teodor

anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
11NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anne-marry spune:
catalina
nu cred. mi-au data listoaia aceia luuuuuuuuuunga de analzie care se fac in primul trim. citisem pe net ca ar putea fi si asta o cauza
vineri daca echo iesi ok, o sa ii zic dr sa imi dea sa fac analiza. sau ma duc eu la dispensar si gata.
ca stii care este faza? vine un val...relativ mic dar nici de nebagat in seama [se sterge cu doua ture de hartie ig...k sa descriu cat de cat cantitatea] si trece brusc si fara nici un drept de apel...pe loc...imediat. raman ffffff fffffffff ffffffff putine urme si gataaaaaaaaaa. nu ma doare nimik...nu ma anunta nimik...pur si simplu...o patesc... prima data a fost cam pe la 5-6 spt, a doua para la 7-8 sapt si acum, la 11 sapt aproape..de fapt 10-11.
zi-mi si mie mai multe ce e cu analiza asta de coagulare a sangelui?
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
11
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anne-marry spune:
vai ce nepoliticoasa sunt. am uitat sa urez bun venit noilor grvidute..si sa multumesc tuturor celor care s-au gandit la puisorul meu bolnavior. 
anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
11
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
oanasm spune:
Felicitari zmeuricilor! sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!
sunt o mamica de iul-aug2008..si acum un an am aflat ca sunt gravida..asa ca am zis sa vad daca a aparut mamica cu DPN 28.08![]()
am sa stau la panda sa vad cand apara..daca nu va deranjeaza
pupici 
Oana
de
Raul
anne-marry spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oanasm Felicitari zmeuricilor! sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi! sunt o mamica de iul-aug2008..si acum un an am aflat ca sunt gravida..asa ca am zis sa vad daca a aparut mamica cu DPN 28.08 am sa stau la panda sa vad cand apara..daca nu va deranjeaza ![]() pupici ![]() Oana de Raul |
esti bine venita mamicutzo

anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
11NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
catalina2307 spune:
anne marry - aici o sa gasesti toate explicatiile de care ai nevoie.
http://www.eva.ro/sanatate/sarcina/cauzele-avortului-spontan-sindromul-antifosfolipidic-articol-3861.html
Trebuie sa tii cont de faptul ca nu ai timp de pierdut pentru ca daca Doamne fereste sa intampla sa ai acest sindrom, trebuie sa incepi sa iei foarte repede medicamentatia necesara.
Iti recomand sa iei o trimitere de la medicul de familie si sa mergi la d-na dr. Uscatescu la Spitalul Fundeni- sectia hematologie. Este o dr. extraordinara, cu experienta extrem de sensibila si saritoare cu gravidutele.
Daca te mai pot ajuta , cu placere. Dar nu pierde timpul.

05.02.2005