Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 7
Raspunsuri - Pagina 15
mcrissa spune:
alinutza si eu am avut de cateva ori streptococ B si sunt foarte atenta la igiena acum.Dr-ul mi-a spus ca se face si cand esti constipata si streptoccul B il are toata lumea in intestinul gros, iar cand esti constipata ajunge si in vagin.acum bag prune multe (uscate), suc de portocale pe stomacul gol, dar tot mai am probleme.si dus dupa fiecare scaun.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
11+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
alfa_anca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea c Buna burtici! Bun venit noilor gravidute si sarcini usoare! Chiar daca nu am mai scris de ceva timp, v-am urmarit. Ma bucur sa ati trecut la subiecte mai vesele si sunteti mai optimiste...asa si trebuie. Am avut si eu unele probleme care m-au speriat, mai precis doua zile de scurgeri maronii cand am implinit noua saptamani. De atunci iau utorgestan la recomandarea medicului. Citind pe forum ce stari nasoale da utrogestanul, ma asteptam sa ma simt foarte rau avand in vedere ca trebuie sa-l iau oral, dar vad ca nu e chiar asa rau. Imi da ameteli si somnolenta, dar sunt suportabile. Pe 18 ma duc la eco si sper sa fie totul in regula cu zmeurica mea. Anca cum te mai simti? Andreea 9+ si Radu Stefan (12.07.2007)nunta noastra 2 iulie 2005 |
Andreea
merci de intrebare, dar nu sunt f bine. Stii vorba aia " La omu sarac nici boii nu trag!" asa sunt si eu. Acum mai nou am racit rau de tot si in afara de homeopate si ceaiuri nu se poate lua nimik, nici macar un amarat de paracetamol.Sambata am fost la cardiolog care mi-a spus ca nici el nu poate sa imi dea nimik in primul trim de sarcina si ca cel mai bine este sa vegetez, sa imi iau o bona non-stop si sa vegetez ca asa ii va fi inimii mele cel mai bine. Dar nu se poate asa ceva... asa ca ma fac si eu ca nu mai am nimik si gata...
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
11+
mcrissa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PatriciaArdeleanu Alinuta, ce vrei sa spui prin igiena suplimentara? sper ca nu te gindesti la spalaturi/irigatii .Nimic in mod deosebit, dar atentie: se evita baile fierbinti si baile in cada. in rest, dusurile zilnice, normale. Dilaural, bine ai venit, sarcina usoara! Nu stiu ce sa spun, dar am auzit multe cazuri de fete care aveau iminenta de avort iar dr le prescria calmante/somnifere+ tratamentul de baza. asa ca nu cred ca trebuie sa iti faci griji, pt linistea ta intreaba si dr. Patricia s6 si Rebecca 05.02.2005 |
exact, in niciun caz spalaturi intravaginale ca daca sunt ceva infectii le impingi mai departe.
Bulina mea
11+Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
mcrissa spune:
anielas nu mai dai niciun semn?am tras cu ochiul si am vazut ca sunteti bine si ca lui bebe ii bate inimioara
Bulina mea
11+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
alinutza78 spune:
multumesc mcrissa si patricia...
stiu ca spalaturile interne sunt interzise in perioada sarcinii...
ma gandeam la o igiena suplimentara cand e vorba de
sau de lenjerie intima speciala...
si in legatura cu cremele mi s-a spus si mie ca cele de la mustella si chico ar fi buna...dar intr-adevar, daca e sa faci vergeturi, le faci...eu am deja de la nenumaratele cure de slabire tinute in trecut...si sper doar ca acum sa nu mai apara altele ca ajung ca o zebra.
citesc aici cate ecografii v-ati facut...si eu ajung de-abia pe 30 decembrie, cand o sa am 8 saptamani. Cum reusiti voi sa va programati asa repede la echo transvaginale? Eu la Medicover unde am abonament nu am reusit anul asta..si am prins o portita la Medlife, dar tocmai pe 30 la 8 seara.
Alinutza
+6
PatriciaArdeleanu spune:
mcrisa, m-am uitat la "bulina' tacrezind e e ticker si am crezut ca am dat peste albumul meu![]()
am si eu poza asemanatoare, doar ca difera datele.
nu am apucat sa prind din urma, dar am inteles ca a trebuit sa stai la pat?
sanatate multa! la fel si pentru alfa-anca!
alinuta, stai linistita, nici eu nu mi-am facut echo, am gasit ca si tine abia pe 30!macar se va vedea f bine, se va auzi si inimoara si nu este prea tirziu!daca tu abonata la medicover nu ai reusit, nu ma mir ca eu nu am reusit. dupa sarbatori ma voi ocupa sa imi fac deja programari pt cele 2 morfo-fetale!probabil tot la medlife.
ca igiena, poti folosi tampoane de igiena zilnica si prezervative, evntual.
Patricia
s6 si Rebecca
05.02.2005
BABY_BUF spune:
Salutare burtici!
Ma alatur si eu voua cu o bobitza micutza in burtica .
Datele noastre: DN: 23.11.82
UM:21.10.08
DPN:05.08.09
Pupici!!!
alinutza78 spune:
multa sanatate mcrissei si ancai...si celorlalte fete care sunt racite..
Alinutza
+6
clauditzadennis spune:
Buna, fetele,
N-am mai intrat de multisor pe aici, si asta pentru ca, din pacate, am pierdut sarcina 
Nu prea pot sa vorbesc despre asta, voiam doar sa va rog sa ma stergeti din listuta si sa va urez sanatate multa si bebei sanatosi si frumosi.
Sarbatori fericite!
P.S. Va rog din suflet, nu-mi scrieti nimic, nu vreau sa va intristez si pe voi!
nanei spune:
buna fetelor ce mai faceti?vroiam sa va intreb daca am avut Um pe data de 21.11.2008 si zi de ovulatie pe 02.12.2008 cand ar ttrebui sa imi iau un test de sarcina.ca vad ca parac simptome as avea.ma cam doare burta si ma dor sanii destul de tare.va rog sa imi raspundeti ca mor de nerabdare