Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 7
Raspunsuri - Pagina 14
jojo_miha spune:
Buna dimineata !Nimic nou la noi,doar greata.Cine e sa faca vrgeturi face cu totc u crema,eu folosesc ulei de copii.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
PatriciaArdeleanu spune:
aha, merci!
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Mustela nu este pt. durere. Catalina |
Patricia
s6 si Rebecca
05.02.2005
catalina2307 spune:
Cu placere :).
Stiu ca cineva spunea ceva de dureri ameliorate dar a fost coincidenta.
alinutza78 spune:
Buna dimineata gravidute
Tocmai mi-au venit rezultatele de la ginecologie - analize de secretie, si se pare ca sunt f bune. Sunt fericita ptr ca anul asta am experimentat de 3 ori o vaginoza bacteriana si o data streptococ hemolitic de tip B, si se pare ca acum sunt ok...dar tot stau cu frica in san sa nu recidiveze...
Dar...desi analizele sunt ok..e normala secretia asta vaginala alba, ca o smantana si f putin mirositoare?? Nu am mancarimi sau usturimi, si nu mi-a patat chilotul...seamana cu leucoreea dar e mult mai concentrata.
O zi buna tuturor
Alinutza
+6
PatriciaArdeleanu spune:
Alinuta, e normala. e leucoree de sarcina.
Mie deocamdata nu mi-a aparut, dar la prima sarcina am avut-=o ff devreme si f abundenta.atita titmp cit nu isi modifica culoare/miros, e ok.
Patricia
s6 si Rebecca
05.02.2005
adrianafedorca spune:
alinutza78 e normal si eu am avut pe la 6 saptamani , acum nu mai e asa abundenta
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica
10+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
mcrissa spune:
Buna dimineata mamici harnicute de zmeurici!
de vineri am inceput sa fac si eu plimbari scurte si vad ca sunt bine.Aseara am fost si mi-am cumparat o pereche de pnataloni de gravi ca ai mei ma strang deja toti.cu toate ca burtica s-a tuguiat , e mai umflata in dreptul buricului , nu am pus niciun kg pana acum.nici nu ma omor cu mancatul ca am toata ziua greata.
nix vad ca folosim aceleasi creme.Si mie mi-a adus sotul cadou de Mos, Mustela pentru sani si dupa ce o folosesc nu mai sunt asa de durerosi.Eu vroiam o crema ca sa nu fac vergeturi ca sunt umflati rau si am vazut ca cea de la Mustela pe langa efectul hidratant scrie pe ea ca si calmeaza tensiunile si durerile de sani.Pentru fata si corp folosesc de la Evene, pentru corp Trixera plus care este foarte hidratanta, fara parfum, paraben, aluminiu...
anne-marry imi pare rau ca puiul tau e putin bolnavior.
eu sa se faca bine.vad ca tu incepi de maine munca, eu voi incepe de miercuri si d'abia astept ca m-am saturat de stat acasa.
rallu dar te distrezi nu gluma.o sa iasa bebe un vesel.ce specialitate aveai?cred ca mi-a scapat asta.
jojo
catalina Mustela pe care o am eu e si pentru tensiunile din sani , "calmeaza tensiunile sanului" si dupa ce ma dau cu ea ma simt faorte bine.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
11+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
alinutza78 spune:
multumesc Patricia
Mi-am inchipuit ca e ceva specific sarcinii...dar cum am facut destul de des vaginite sar ca arsa la fiecare dereglare a florei.
Am o prietena care e la a doua sarcina si saracuta a avut nenumarate probleme la prima sarcina: candida, gardnerella....care treceau si tot recidivau. Si acum la a doua sarcina se confrunta cu aceeasi situatie. Medicul a asigurat-o ca e normal ca in perioada sarcinii sa mai apara astfel de probleme.
Voi va luati masuri de igiena suplimentare?
Alinutza
+6
dilaural spune:
Buna,
ma primiti si pe mine in club?
Eu sunt o mamica ce am mai activat pe forum si acum aproape 3 ani... si inrest sporadic am mai citit si mi-am mai facut simtita prezenta... Am o fetita superba de 2 ani jumate - Andreea Eliza.
Tocmai am descoperit sapt trecuta ca sunt iar insarcinata si sunt fff. fericita. Am si confirmarea medicului.
UM - 05.11.2008
DPN - 12.08.2009
O singura problema am care ma roade de cateva ore... Tocmai am constientizat/ mi-am adus aminte ca pe 1 dec cand am plecat intr-o scurta excursie cu avionul am luat 1/2 pastila de Xanax si pe 3 dec la intoarcere la fel... De atunci n-am mai luat nimic si nici nu iau de obicei... Dar avionul ma ingrozeste si atunci nici nu stiam ca sunt gravidutza.
Vineri cand am fost la doctor pur si simplu nu mi-am adus aminte...
Ce ma sfatuiti? Are cineva vreo idee? Pot intreba pe cineva?
Dilaural cu
Andreea Eliza
PatriciaArdeleanu spune:
Alinuta, ce vrei sa spui prin igiena suplimentara?
sper ca nu te gindesti la spalaturi/irigatii
.
Nimic in mod deosebit, dar atentie: se evita baile fierbinti si baile in cada.
in rest, dusurile zilnice, normale.
Dilaural, bine ai venit, sarcina usoara!
Nu stiu ce sa spun, dar am auzit multe cazuri de fete care aveau iminenta de avort iar dr le prescria calmante/somnifere+ tratamentul de baza. asa ca nu cred ca trebuie sa iti faci griji, pt linistea ta intreaba si dr.
Patricia
s6 si Rebecca
05.02.2005