Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 - 7
Raspunsuri - Pagina 24
pooh spune:
Burtica am si eu...si seara sau cand sunt obosita se vede chiar fff. bine....bine,la mine burtica e accentuata si de colacelul ce mi-a ramas din prima sarcina![]()
.La noi in oras s-a deschis de curand un magazin cu haine de gravidute.....cred ca mama purta asa ceva cand a fost insarcinata cu mine.....sarafane enorme din catifea,bluze imense si demodate,lenjerie mare si badarana
Pe net am vazut hainute dragute,insa nu stiu cum s-ar nimeri marimile.....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
10+
Rallu spune:
Aha...m-am linistit ca nu-s singura care se uita urat la sarafanele alea....aaaaa...ba mai sunt si minunile de salopete.
Asta ma interesez si eu, daca se pot comanda de pe net.
Numa ca si acolo, numa in strainatate vezi ceva frumos ca magazinele noastre on-line nu sunt foarte diferite de alea reale.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
11+
Asa arat eu acum
Moniland spune:
Adriana, Pooh, sa va intoarceti cu vesti bune de la eco si cu poze
.
Rallu, am vazut in Austria super hainute pt. gravidute. Ma tot uitam la ele dar nu am indraznit sa-mi iau nimic pentru ca nu stiam rezultatul. Sper ca in primavara sa fac cumva sa ajung ca pana la vara cu ce ma imbrac? ![]()
jojo_miha spune:
Se pare ca eu voi merge cel mai tarziu la echo,nu mi s-a intamplat niciodata sa stau atat,sambata mergem si noi.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
blanca000 spune:
Buna dimineata,
Vad ca vorbit de haine, intradevar sunt hidoase dar avem noroc zic eu ca se poarta inca modele acestea largi imediat de sub sani si sunt si tricouri, bluzite, plovere, geci, sacouri asa...la pantaloni se gasesc din aceea cu burtiera, am vazut chiar si in Plazza la un anume magazin ce incepe cu Z..A.
La mine inca nu e cazul de haine mult mai largi ci inca mai port ce aveam mai lejer...dar sincer abia astept sa mi se vada burticuta.
8+
Bubi mic
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
pooh spune:
La mine e probelam si cu bluzitele gen baby-doll....degeaba se largesc de sub san,daca sunt facuti pt. sani mici si ai mei nu prea intra

.Si la prima sarcina aveam sanii ff. mari si spatele lat,eu ma mandream cu burtica,insa nu ea era de vina ca nu intram in haine![]()
![]()
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
10+
mcrissa spune:
rallu si eu ma declar oficial ca am burtica.lumea chiar a inceput sa-si dea cu presupusul ca e baietel, pentru ca se vede burtica in dreptul buricului.sambata am fost ei eu in cautare de pantaloni de gravide(mothercare, miniblu,prenatal etc) numai chestii odioase.duminica in timp ce-mi faceam cumparaturile in Cora am vazut ca la raoinul de bebelusi au un coltisor cu haine de gravide si mi-am gasit niste raiati foarte frumosi.par niste raiati normali, au talie foarte joasa si cusuta apoi o centura din bumbac cu licra care vine peste burta.si pe astia i-am gasit cazuti de pe umeras ca pe umeras mai erau unii cacanii![]()
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
11+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
PatriciaArdeleanu spune:
Buna dimineata!!
elanada, cred ca e si mai greu de suportat daca ai permanent stare de voma si nu iese nimic. eu cind am inceput sa vomit, ma simteam o perioada foarte bine dupa.
si stai linistita, eu am vomat pina am slabit 4 kg, dar bb nu a fost afectata deloc, s-a nascut la termen, cu greutate normala si este foarte sanatoasa. iti ia din rezervele tale, eu aveam suficiente, asa ca la sf sarcinii aveam greutate mai buna decit la inceput. in toate exista si ceva bun ![]()
Fetelor, m-ati amuzat teribil cu mancarimile si scarpinatul.
Pe mine la prima sarcina ma manca....intre/linga omoplati. era un chin sa ma scarpin, nu mai zic.
acum, sanii sint mult mai cuminti decit prima data. atunci dormeam cu bustiera sau sutien, asa tare ma dureau. ai mei sint destul de generosi, de crescut nu mai au ce sa creasca, doar ca sint grei, au venele pronuntate si ma dor putin. mameloanele s-au ombilicat si mai tare.
e vreo crema din asta miraculoasa care vindeca asa ceva?![]()
Succes fetelor azi la dr!!
Rallu, subscriu si eu la hainele urite.eu urasc sarafanele si salopetele. Pe calea mosilor am vazut un magazin, din vitrina par dragute. o sa il vizitez si eu cit de curind.
la prima sarcina am avut o pereche de blugi de gravida cu elastic, care mi-au placut grozav si o pereche de pantaloni negri cu putina burtica elastica. Burta mea a inceput sa se vada destul de tirziu, era deja sezon rece si purtam cu deverse pulovere si bluze acesti pantaloni; nu imi place sa ma imbrac lalau. am avut si o pereche de pantaloni de vara foarte frumosi, dar aveau la fel bumbacul acela pe burta, insa nu am apucat sa ii port ca burta mare a fost toamna-iarna. acum voi avea ocazia; acum, pina sa fiu gravida, mi-a placut sa port genul asta de pulovere/rochita, asa ca am sa le port cu blugi pina la primavara![]()
eu de anul trecut am brad artificial, asta dupa ce 3 ani la rind scoteam bradul afara chel, iar acele incepeau sa cada chaior din prima zi de impodobeala.
Vreaun sa va zic ca iar mi-am facut paine aseara![]()
Patricia
s6 si Rebecca
05.02.2005
mcrissa spune:
si eu urasc sarafanele si salopetele, plus ca la cat de des fac acum pipi ar fi un chin sa ma dezbrac atat de des de salopeta.
mi-am adus aminte ca in magazinul Titan am vazut niste blugi de gravide care chiar mi-au placut, genul acela cu banda peste burtica cum spune Patricia.
Doamne ajuta sa fim bine!
Bulina mea
Cristina, graviduta fericita
11+
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
alfa_anca spune:
Neata, burtici!
Haideti ca ma apuc sa fac capitol nou si apoi mai vb.
Anca
de gandacel Elena (03.11.2007) si
11+