Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
Nerantula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca81
Same in here Numai asta citesc de dimineata de cand ati postat link-urile. Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008) Piti mic se face mare Povestea puiului meu drag www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla |
Si, daca vrei sa aprofundezi, am un document mult mai consistent pe care ma gandesc sa-l trimit pe mailul comun .. contine si traducerea articolului la care am dat linkul ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008
... once upon a time ...
Nocom spune:
Uitati aici niste pozici cu copilasi mei
Sunt un fioros!!!
http://good-times.webshots.com/photo/2877279220103994286IRnQIW
Imi vine sa o manac pe Daria
http://good-times.webshots.com/photo/2642694090103994286ZJAdSN
si nu in ultimul rand.......
Like father like son
http://good-times.webshots.com/photo/2359809340103994286PsXZnE
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p Denisa are o mica avere piciul tauRaportez ca si Alexia sta in saltelutza si se uita in oglinda Tocmai ce am primit o veste nu tocmai buna,Andy mi s-a tot plans ca-l doare gatul asa ca l-am dus sa-i fac SNF si m-au sunat de la laborator ca are streptococ si ca tre sa ne facem si noi ,sa anuntam si la gradi...acuma mi-e o groaza ca a luat si Alexia.Tratamentul s-ar putea sa fie injectabil cu penicilina. laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
Laura nu stiu cat e de real sau nu, dar noua doctora ne-a zis ca este f.f..f important ca dupa vaccin copilul sa nu faca nici o injectie intra-muscular timp de 30 de zile. Ca este absolut interzis si ca, daca cumva se intampla ceva s aanuntam dr-ul ca, copilul a fost vaccinat in ziua de..
Poate e mai bine sa intrebi si tu.
Multa sanatate tuturor si sper din tot sufletul sa nu fie cazul de tratament la Alexia.
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
babytza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisa.g
Laura nu stiu cat e de real sau nu, dar noua doctora ne-a zis ca este f.f..f important ca dupa vaccin copilul sa nu faca nici o injectie intra-muscular timp de 30 de zile. Ca este absolut interzis si ca, daca cumva se intampla ceva s aanuntam dr-ul ca, copilul a fost vaccinat in ziua de.. Poate e mai bine sa intrebi si tu. Multa sanatate tuturor si sper din tot sufletul sa nu fie cazul de tratament la Alexia. de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
Da , da si eu stiu la fel !!! Si e valabil si inainte si dupa vaccin !
Giulianna e superb pustiul !
Nocom ce comori ai tu acolo !!!!!!!!!
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui Nocom Uitati aici niste pozici cu copilasi mei Sunt un fioros!!! http://good-times.webshots.com/photo/2877279220103994286IRnQIW Imi vine sa o manac pe Daria http://good-times.webshots.com/photo/2642694090103994286ZJAdSN si nu in ultimul rand....... Like father like son http://good-times.webshots.com/photo/2359809340103994286PsXZnE mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004) poze cu noi poze DARIA |
Super! E un frumos Matei! De Dariutza nu mai zic
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
clau_geo spune:
citat din mesajul lui nikolici Fetelor, Cine a depus adeverintza pt indemnizatie si ar putea sa ma lamureasca si pe mine exact ce ar trebui sa scrie angajatorul pe ea??? Pup MERRY CHRISTMAS EVERYONE Karina maimutzica Craciunitza |
vezi ca e un model anume dat de la primarie dar cred ca il gasesti si pe site-ul inspectiei de munca.
Mami fericita de Irina Alexandra
Poze noi cu Irina
www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita
denisa.g spune:
Nocom – super pozele!!!! A fost ceva distractie la petrecere !!
Giulianna - tare dragut e Edi!! Vad ca l-ati luat la cumparaturi cu voi.. bravo voua – noi nu am avut curaj inca.
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
laureta spune:
Buna si de la noi.
Eu sunt singurica cu pitica, Inisu la gradi in mari pregatiri pt serbare. De abia astept sa merg so vad luni
Bianca tot asa program haotic de papa, in schimb doarme dusa toata noaptea. Deci m am resemnat ca a scos mesele de noapte.
andy noi am avut probleme anul trecut cu scarlatina. Inisa a facut boala si s a confirmat prin exudat. N a facut injectii ci i s a dat Ospen sirop un timp mai lung. Am repetat des exudatul chia saptamana trecuta a facut si la gat si la nasuc si nu i a mai iesit.
Si noi am facut exudatul si nu aveam. Faceti toti analiza inclusiv pitica si daca e nevoie de tratament este si siropel. Se face injectabil daca ASLO e mare si atunci chiar stiu ca se face Moldamin.
Sper sa nu fie cazul la voi
freshanana si ginerica cu mucisori? Multa sanatate piticului
Joy ma bucur pentru vestile bune
babytza multa sanatate catelusului
denisa sunt topita dupa piticul tau pletos
nocom giulianna suberbi copii
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
JulyMorning spune:
Fetelor, sper ca nu v-am "agitat" cu link-ul respectiv, dar mi s-a parut destul de interesant, sunt opinii putin altfel decat pro-vaccinare. Eu oricum am ajuns de mult la concluzia ca nu am cunostintele, pregatirea si toate informatiile pe care mi le-as dori sa le am pentru a intelege pe de-a intregul treaba cu vaccinurile... si asta e valabila si pentru multe alte lucruri. Si ma simt tare mica si neputincioasa.
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
CosmyB. spune:
Laura ne pare rau pt Andy tinem pumnii sa fie bine! I-ai facut exudatul faringian? E vb de streptococ in gat? La gradinita unde am lucrat, parintii erau obligati sa faca exudatul in septembrie in fiecare an, altfel nu-i puteam primi in colectivitate pt ca e contagios si se poate lua usor. Sper sa nu aiba si Alexia
babytza ai un catel curajos! bine ca a trecut peste operatie!
Pai stai asa l-am vazut pe Mos Craciunel cu suzi e de-a dreptul MORTALLLL! mi se pare ca a crescut bine de cand nu l-am mai vazut
Si da azi avem 3 lunite si printesa mea mi-a facut doua surprize!!!
1. S-a trezit la 10.30, intr-adevar aseara a adormit la 11, dar oricum e ff bine! Noi de la o luna nu ne mai trezim noapte deloc! eu ma cam ingrijorez ca mai mult de 5 mese pe zi nu are niciodata, si-a facut singura programul si nu pot sa-i dau mai mult ca nu vrea
2. Ei si aseara am adormit doar la 11 pt ca am plans mai mult de 5 min!!! ea palnge f rar si doar cu motiv, a fost prima data cand a plans si nu s-a calmat decat dupa 15 min ea nu a avut nici colici, deci chiar nu stiu cum e sa planga si sa n-ai ce-i face.. toata lumea care a vazut-o se mira ca nu plange, sta singurica si se joaca in patut, adoarme singura... Dar se pare ca ne ies dintisorii! nu stiu daca e bine sau nu, dar a vazut ca la mai multi bebeii de aici incep sa iasa dintisorii. eu ma gandeam ca mai tarziu de 5 luni nu o sa vad dinti la piti, dar se pare ca ea e plina de surprize. oricum am sunat pediatra si vine sa o vada, la tefefon a zis ca e f posibil ca cele doua punctulete albe de pe gingia de jos sa fie dintisorii... Asa ca suntem adevarate domnisoare de-acum cred ca o sa vad si eu cum e sa ai un copil agitat, ca eram prea linistita
Anca ce gasca aveti voi! Super!
Denisa draguta, multumim ca te gandesti la noi.. suntem ok, azi achizitionez un test de sarcina ca sa nu mai am nici un dubiu si saptamana viitoare cand poate soata sa stea acasa, fac analizele. sper si eu sa fie totul ok, ca nu mai uit nici o zi sa iau vitaminele! si pe frumusetea ta! Nu se supara cuscra mea si nici a ta, (pt ca oricum Davidut e iubirea noastra mare) dar Edwin al tau e febletea mea
Pozici
Mami super happy de Maya