Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Multumim babytza, giulyanna

cuscra, cu riscul de a ma repeta, Edi este THE BEST OF!!! Superb, ca de obicei!!

Apropos de shoppimg, saptamana trecuta am fost cu Daria la cumparaturi la Carrefour si m-am intanit la mezeluri cu o mamica care m-a intrebat cat are Daria si apoi mi-a zis ca are si ea un baietel de 3 luni. Mie mi se parea taaaare cunoscuta din pozele noastre de pe aici dar mi-a fost rusine s-o intreb sau sa dau cu presupusul. De atunci cand am putin timp ma mai uit pe poze poate poate o identific.....dar...... Daca se recunoaste careva in acesata poveste.... ar fi mult mai simplu....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

giuliana e total Edy al tau, a fost si la shopping, super!

Nocom ai niste comoriii!!!!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Nerantula, trimite te rog articolul pe contul comun

Nocom, wow, ce copii minunati!

Giulianna, Edi e ca de obicei absolut superb. Si ce-i mai place sa pozeze

Cosmy, micutei Maya.

Andy, offf, imi pare rau de Andy, sper sa nu fi luat si Alexia.

Noi am avut deja a treia repriza pe ziua de azi de dat din picioare si scuipat laptele din biberon, 3 bavete sunt ude fleasca. N-a mancat aproape nimic. Si cica e puseul de crestere de la 4 luni Nu mai mai stresez ... serenity now

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

giuliana e total Edy al tau, a fost si la shopping, super!

Nocom ai niste comoriii!!!!

Pozici
Mami super happy de Maya

Ai mare dreptate!!!! Si ii iubesc de mor... Multumim!

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Laureta – pupam mamica si printese frumoase. Asteptam poze de la serbare.
Cosmyb – ce fata mare are mama!!!!! Deja ne ies dintisorii!! Bravo voua, sa cresteti mari si sa fiti sanatoase. M-am uitat la pozele voastre:cat e de scumpa!!! am vazut ca si brunetica ta doarme de-a curmezisul .. ca si noi de altfel. Pupam fata frumoasa sa nu o mai doara.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Anca multumim.

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

fetelor este normal sa ma simt tot timpul obosita? dorm bine noaptea ca piticania nu se trezeste pana la 8. si atunci de unde atata oboseala acumulata? uneori abia ma tin pe picioare de ametita ce sunt

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

CosmyB de mult am tot vrut sa-ti spun, da' am uitat, deh neuron inca gravid... coincidenta maxima: noi doua se pare ca suntem tize, la fel si piticele noastre Sa ne traiasca.

Bey, nu mai puneti poze cu mosi craciuni, ca si noi avem costum de santa little baby si m-am tinut tare pana acum, am zis ca doar de Craciun o imbrac asa.
A mea tot mucioasa e... de miercuri seara ii dau cate juma de supozitor paracetamol/3 ori pe zi (la sfatul medicului)... nu-mi dau seama daca e mai bine sau nu... ar fi prea repede daca sun iar azi medicul sau sa o mai las pana maine?

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

iriss

Nikolici adeverinta de la serviciu este una tip care trebuie luata de acolo de unde depui tu actele si completata de cei de la munca.

300 stiam si eu ca suflu la bebelusi e ceva comun insa am zis sa ne asiguram ca totul e bine cu printisorul!micuta Anda

kristin,multumim.Este superb bradul tau ca si familia ta,este o incantare sa ma uit la pozele voastre.

Cosmy sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa si norocoasa!MAYA

Denisa,Giuliana,Nocom
vazut poze cu bebei frumosi foc,niste papusi!!!!!!!!

Noua ne-a sosit rezultatul sangelui placentar si facturile de la cord blood center,bine ca la aceeasi adresa adica la a mea,mai era un plic pt altcineva dar cu restul datelor ale mele....am ramas un pic asa... daca la fel au incurcat si sangele Daca mai este cineva care a primit rezultatul sa-mi scrie ca vreau sa intreb ceva,va rog.
Cu vaccinurile nu stiu ce sa zic.... destul de inspaimantatoare articolele dar mie personal nu-mi pare rau ca i-am facut Rotarix-ul,am vazut la un adult cum se manifest boala si mi s-a parut ingrozitor dar la un copilas asa mic....pana la urma totul e o loterie!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui JulyMorning

[b]A mea tot mucioasa e... de miercuri seara ii dau cate juma de supozitor paracetamol/3 ori pe zi (la sfatul medicului)... nu-mi dau seama daca e mai bine sau nu... ar fi prea repede daca sun iar azi medicul sau sa o mai las pana maine?

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Daca nu are febra nu vad de ce sa-i dai....si noi avem muciosi si ii pun in nas picaturi ophtametasone iar paracetamol numai daca face febra..pana acum nu a facut sper sa ne sara.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput