Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Desprewww.whale.to/v/rapp.html" target="_blank"> vaccinuri - merita citit

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit 16.09.2008

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata si de la noi ! Multumim de cafeluta Aveam nevoie , am avut noapte alba.....petrecut cu sotul

Anca ce gasca misto !!!!! Si ce frumoasa e Carla

Raluca pana la urma ce ai luat de la farmacie ? Test sau pastila de a doua zi ?

Kristin E foarte frumos bradul si imi place foarte tare poza cu fata care se vede pe perete ..... Legat de canin : nu cred ca erupe caninul, e mult prea devreme pentru el. Sa sti ca si la noi este gingia umflata in zona aia dar eu cred ca asa se vede nu neaparat ca o sa si iasa dintisorul ala. Dar si eu am observat ca e usor iesita in afara. Dar e asa de multa vreme, cam de cand imi zambeste cu toata gingia

Nerantula pentru o mamica ingrijorata. Nu te mai chinui atata cu masuratori si cu grafice. Puiul tau a luat f bine in greutate in primele luni si probabil acum va lua mai putin. Dar per total daca faci un bilant eu cred ca e bine. Si chiar daca ar fi putin sub limita, pana la urma nu e un capat de tara nu ? Sau il vrei pufos si rotunjor ??? Eu zic sa te linistesti si asa cum a spus si giulianna sa il cantaresti doar o data pe saptamana sau la luna. Si nu te mai stresa !!!! Nu toti cresc la fel, important este sa fie sanatos, ca sunt convinsa ca Gruia nu e un silfid

Elsa Maria , Maya Mihaela , Amalia Andreea , Crina Alexandra La multe lunite si sa va faceti mari si frumoase !!!!

Le: legat de pumni...cand ii cade suzi si nu grabeste nimeni sa i-o dea il vad cum isi inghesui ambii pumni in gurita Cred ca in curand o sa reuseasca si osa le faca loc la amandoi in gurita lui mica

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

DenisaNu am glumit cu zestrea, deja pun la saltea, caci cu crizele astea nu stii.Ce mi place, bebeii nostrii au cantar la fel, carusel si in curand si saltelutza, cred ca vom merge si noi pe tiny love.Lui Edwin ii place sa stea sub ea?Merita banii sigur?Caci sti cantarul viitorului l as arunca, mor de nervi cu el.
Si de parul ce brunet al Karinei...avem o veste proasta, daca a fost bruneta bine de tot la nastere, ei cu timpul se blonzeste...dar cred eu ca sotului ii va placea de ea si putzin blondina, dar daca nu si nu, mie sa mi spui ca pun vopseaua pe ea.Noi pe Edwin nu l pierdem!!!

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Laura
Nerantula nu stiu de ce-am ramas eu cu impresia ca doarme cupilu la san dar ideea de baza ramane in picioare: pustii nu cresc uniform si nu citesc grafice de crestere. Ce nu pun intr-o luna recupereaza in urmatoarea si daca puiul e voios si bine cred sincer ca mai bine te joci cu bebe decat sa iti faci atatea griji.

Cunosc cazul unei fetite care si-a recuperat deficitul de greutate pe la 9 luni. Desigur, e un caz mai rar.

Gagics la voi trecerea spre kk mai rar cat de brusc s-a petrecut? Am 3 zile cu fata fara dupa ce pana acum era de mai multe ori pe zi. Ma gandeam ca s-o ajut azi sa faca sa vad daca e ok... Da cine-a mai pomenit bebelus alaptat exclusiv si constipat?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Daca tot a pomenit Nerantula de vaccinuri, iata un link unde se mai discuta problema
http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=60644&forum=5
Daca vreti sa deschideti vreun link postat acolo, aveti grija ca uneori apar spatii goale si trebuie sa le stergeti.

_
Our future determines our past

bobocica Maia
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

DenisaNu am glumit cu zestrea, deja pun la saltea, caci cu crizele astea nu stii.Ce mi place, bebeii nostrii au cantar la fel, carusel si in curand si saltelutza, cred ca vom merge si noi pe tiny love.Lui Edwin ii place sa stea sub ea?Merita banii sigur?Caci sti cantarul viitorului l as arunca, mor de nervi cu el.
Si de parul ce brunet al Karinei...avem o veste proasta, daca a fost bruneta bine de tot la nastere, ei cu timpul se blonzeste...dar cred eu ca sotului ii va placea de ea si putzin blondina, dar daca nu si nu, mie sa mi spui ca pun vopseaua pe ea.Noi pe Edwin nu l pierdem!!!

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Referitor la salteluta sa stii ca la noi a meritat din plin banutii. Sta zilnic in ea si cate 2 ore .. nu mai am probleme de cand cu salteluta. Sper sa-i placa si Karinutei ca noua ne place muult de tot. Si Edwinas era brunetel rau la nastere si acum i se dechide - or sa fie 2 blondini pana la urma - lasa fata naturala, fara vopseluri, socru sa-si puna pofta'n cui.
La noi se pun bani la bebelus cand vii sa-l vezi prima oara si mentionez ca la meu a strans pana acum 3200 ron. Deci.. deja are ceva avere al meu baietel. O sa mai pun si eu lunar alocatia lui peste, ca am zis atata timp cat putem nu ne atingem de alocatia lui, o lasam sa se adune acolo peste ce a strans deja, pt zile negre sau sa aiba bani baiatul sa o plimbe pe iubita prin strainataturi

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Fetelor,

Cine a depus adeverintza pt indemnizatie si ar putea sa ma lamureasca si pe mine exact ce ar trebui sa scrie angajatorul pe ea???
Pup

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Laura
Nerantula nu stiu de ce-am ramas eu cu impresia ca doarme cupilu la san dar ideea de baza ramane in picioare: pustii nu cresc uniform si nu citesc grafice de crestere. Ce nu pun intr-o luna recupereaza in urmatoarea si daca puiul e voios si bine cred sincer ca mai bine te joci cu bebe decat sa iti faci atatea griji.

Cunosc cazul unei fetite care si-a recuperat deficitul de greutate pe la 9 luni. Desigur, e un caz mai rar.

Gagics la voi trecerea spre kk mai rar cat de brusc s-a petrecut? Am 3 zile cu fata fara dupa ce pana acum era de mai multe ori pe zi. Ma gandeam ca s-o ajut azi sa faca sa vad daca e ok... Da cine-a mai pomenit bebelus alaptat exclusiv si constipat?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Babytza, Denisa

Si Carla isi baga manutele in gura, non stop as spune. Uneori incearca sa le bage si pe langa suzeta

Nerantula, offff vaccinurile astea. Interesant articoulul, frightening as zice. It makes you wonder...

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

300 la noi trecerea a fost tare brusca. Azi a faut de 3 ori si apoi 4 zile nu a facut. M-am aruncat in ziua 3 cu jumatate supozitor si tot nu a facut. A doua zi i-am mai pus jumatate si dupa 3 ore a facut. Apoi au mai trecut 3 zile si am fost tentata sa pun iar supozitor. Dar dupa ce am mai citit ca e normal pana la 5 zile , l-am lasat in pace. Si a facut singurel fara sa dea semne ca l-ar durea buritica sau ca face greu. Ca pana la urma si la 4 zile daca face nu se considera ca e constipat. Conteaza consistenta nu la cat timp face. Acum tot la 3-4 zile face si face fara sa ii dau ceva. Ba chiar am observat ca daca ii dau ceai Babycalm, face la 2 zile. Dar nu prea ii dau ca nu se omoara dupa el. Eu ii fac zilnic un biberon dar nu bea mai mult de 30g/zi.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput