Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Buna dimineata.
Noi am intrat in plin puseu de 3 luni:mancam haotic,dormim haotic...daca pana acum nu se trezea noaptea,azi noapte s-a trezit la 3 dupa ce de abia am reusit sa o culcam pe la 12.Plange nu-i convine nimic,nu vra numa in brate plus ca se cearta parac tot timpul cu tot ce e in jur..mai ales cu noi si e ffff agitata.
Legat de somn..as vrea sa o fac sa doarma mai repede,dar daca adoarme pe la 9 sau 10 se trezeste pe la 11-12 si vreo doua ore nici vorba sa mai doarma.
Ma tot uit la ea in gurita ca saliveaza la greu si pumnul e prietenul ei cel mai bun..n-o mai pot face sa si-l scoata din gura,suzeta o scuipa cat colo.

Ramo

Khristin nici nu stii la ce sa te mai astepti la copii de acum...la Andy ia iesit primul dinte la 9 luni

nerantulaimi pare rau ca esti ingrijorata.nush ce sa-ti spun..eu nu o cantaresc pe Alexia decat o data la 2 luni

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

si noi suntem in aceiasi faza, plus ca nu prea mai papa bine asa ca de azi o trec iar pe Milumil sa vad daca da rezultate, ca de la Nan nu se mai satura si a inceput sa pape la 3 ore maxim zi si noapte. Ori creste , ori nu stiu ce se intampla

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata! Coffee, tea anyone?

Joy, ce mult ma bucur ca micuta Sophia nu are nimic

Nerantula, si eu iti spun sa stai linistita si sa nu-i introduci inca formula. Nici Carla n-a luat in greutate dupa carte, mai asteapta putin sa vezi ce se intampla. Si nu-l cantari decat o singura data pe saptamana, in aceasi zi, ca sa vezi evolutia.

Babytza, felicitari pentru cutu luptator!

Denisa, bine ai revenit, chiar am intrebat de tine zilele trecute. Edwin e tare dragalas

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Buna dimineata!

Legat de somn...nici eu nu stiu cum sa-i mai fac programul lui Edi, as vrea sa-l culc si eu mai devreme. La fel ca si Laura, daca ii fac baie devreme, la 11 e treaz si nu mai adoarme pana la 12 si.
In ultima vreme numai tarziu i-am facut baie, pe la 10:30 si pe la 12 abia ne cuolcam. Deci cum as da-o el tot la 12 se culca. Ce-i drept doarme pana dimineata la 8:30 - 9 dar totusi, as vrea si eu mai mult timp liber seara.

Nerantula nu te mai supara si nu il mai cantari pe Gruia in fiecare zi. Eu pe Edi il cantaresc o singura data pe luna in jurul datei de 17. Fiecare copil are ritmul lui, poate acum creste in lungime sau poate luna asta ia mai putin iar luna urmatoare mai mult. mamica ingrijorata.

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Mergi la inceput

Clau_geo, te rog nu te supara pe mine dar nu cred ca e bine sa-i tot schimbi formula de lapte. La fiecare schimbare stomacelul lor o ia razna si trebuie sa se acomodeze cu noua formula. Irinei. Tu cum te mai simti?

Noi avem un program bun acum, ultima masa (a sasea) i-o dau pe la 22 si apoi doarme pana la 6.30-7 dimineata. De fapt e cam asa: la 20.30 baita, 21 pus in patut cu suzeta si dormit pana pe la 22, apoi papa si dormit pana dimineata

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi seara facem baita pe la 10..de multe ori mananca da nici vorba de somn..ar fi bine daca ar dormi as mai avea vreme si de Andy pe care l-am cam neglijat,da ea nu si nu si atunci stam si vorbim si in brate la mine sau la tati si tot asa.
Inca o chestie pe care o face se incoarda da din maini si picioare isi scoate biberonul de n ori..daca nu-l are in gura plange ,daca-l are se joaca numai cu el si abia intr-un final incepe sa suga si sa manance.

Anca voi sunteti mai mari..pe la cat timp si-a format CArla un program cata de cat stabil??

giulianna asa si noi ,doar ca Alexia se trezea pe la 6 sa manance,cu exceptie azi noapte cand s-a trezit la 3.

clau nici Alexia nu mananca cum manca,dar eu zic ca au si ei zile si zile.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Clau_geo, te rog nu te supara pe mine dar nu cred ca e bine sa-i tot schimbi formula de lapte. La fiecare schimbare stomacelul lor o ia razna si trebuie sa se acomodeze cu noua formula. Irinei. Tu cum te mai simti?

Noi avem un program bun acum, ultima masa (a sasea) i-o dau pe la 22 si apoi doarme pana la 6.30-7 dimineata. De fapt e cam asa: la 20.30 baita, 21 pus in patut cu suzeta si dormit pana pe la 22, apoi papa si dormit pana dimineata

Piti mic se face mare

asa este Anca, ai dreptate, insa daca nu se mai satura din Nan ce sa fac, ca diversificarea nu am inceput-o inca asa ca ma termina sa manance la 2-3 ore. De ce zic ca nu se mai satura fiindca dupa ce papa cam 80-100 ml (nu termina bibebronul de 135 ml)si nu mai vrea sa suga, incepe sa planga si sa-si vage mainile si tot ce mai prinde in gura. Asa ca m-am gandit ca e mai bine sa-i dau Milumil fiindca e ceva mai consistent decta Nan si poate ii tine mai bine de foame, insa ramane de vazut.
si tie si Carlei

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Andy, cam dupa 3 luni am putut spune ca avem cat de cat un program.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:

Noi seara facem baita pe la 10..de multe ori mananca da nici vorba de somn..ar fi bine daca ar dormi as mai avea vreme si de Andy pe care l-am cam neglijat,da ea nu si nu si atunci stam si vorbim si in brate la mine sau la tati si tot asa.
Inca o chestie pe care o face se incoarda da din maini si picioare isi scoate biberonul de n ori..daca nu-l are in gura plange ,daca-l are se joaca numai cu el si abia intr-un final incepe sa suga si sa manance.

Alexia
Andrei

Stii cat de bine cunosc comportamentul asta?
Pfffff....ma dispera cand face asa!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Citat:

Alexia
Andrei

Stii cat de bine cunosc comportamentul asta?
Pfffff....ma dispera cand face asa!

Da oare de ce fac asa??Ca eu am incercat de toate sa o mangai,ssi voebesc ,sa nu-i mai dau laptic,urla si nu sta decat cu sticla in gura si atunci iar incepe cu datul din maini si din picioare,se vede ca nu e linistita...acuma nu face asa la fiecare masa ,da destul de des.

Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

iriss – multumesc si multi pupici pt voi
babytza – ma bucur muult pt cutu tau – stiu si eu ce inseamna sa ai un cutu bolnav, si ma bucur tare mult ca al tau e un norocos si sanatos. Referitor la poza cu sotul: pai nu-I sade bine asa ??? Cat despre fraza lui Edwinas .. tare muult ma bucur ca nu seamana cu sotul. Am vazut poze cu Mos Craciun cu Suzi!!E dulce foc!!!
Kidd – saru’mana de aprecieri. Sa stii ca eu il pieptan, il aranjez dar in 10 minute e iar ciufulit tot… n-am ce-I face. Pupam mamica si printese frumoase.
Khristin – pupici muulti pt voi. Cat de frumos e bradul!!!!!!! Si ce frumos e mosul de langa brad!!!! Cred ca fetita e fericita toata , din pacate baieteii nostrii sunt prea mici sa se bucure anul asta de el, dar simt si ei bucurie noastra ..
Nikolici – hai ca m-ai uns la inima cand ai vorbit deja de zestre .. pai asa cuscra tot sa ai!! Deja a plecat jumate norul cel negru. Noi avem salteluta de la Tiny si are o oglinjoara care canta cand o atinge bb. In rest fosneste din toate partile si chitaie cand apesi pe diverse. Sa-i iei si Karinutei ca sigur o sa-i placa . Apropo, sotul e fericit ca e pletoasa si nora si ca e brunetica.. asa cum ii place lui.
Nerantula – bb meu a luat luna trecuta 1200g iar luna asta 600 – este o diferenta f. mare dar dr a zis ca se dezvolta in felul lui, sa nu intervin cu nimic…noi suntem 100% san. Sper sa fie bine cand mergeti la doctor
Andy_p – pumnul este si prietenul nostru cel mai bun si eu care eram 100 % anti suzi acum incerc sa-l conving sa inlocuiasca pumnul sau degetelul cu ea dar n-am nici o sansa. Pupici pt voi.
Anca- pupici pt voi si multumesc. Daca am lipsit mai mult nu am avut timp sa recuperez tot dar m-am uitat la pozele Carlei – cat e de scumpa cum sta cu caciulita ei rosie si cu pumnii stransii.. iar despre gasca .. nu am cuvinte!!! Ce frumos ca te intalnesti cu mamicute si povestiti asa la o plimbare, nu numai in fata unui monitor

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput