Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 22
Nausica spune:
La multi ani 

Carla Alexandra

,

Mario Gabriel

,

Radu

si 

Tudor Gabriel

!!!
Nausica si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
anca81 spune:
Va multumesc tuturor pentru urari! De fapt Carla va multumeste: guuuu, ghiiii, gheeee, aaaaaaaaa.
Eva, e atat de dulce Luca si de expresiv, imi place mult poza in care vorbeste cu taticul lui si cea in care doarme pe umarul tau
Azi am program de curatenie, Carla e la plimbare cu taticul ei.
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
aly_c20 spune:
Am intrat sa uram si noi la cat mai multe lunite, sarbatoritilor de azi!
Carla, Radu, Tudor si Mario
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aduceti multe bucurii parintilor vostri!
In fiecare luna, pe 13, ma gandesc la Carla!cifra 13 v-a purtat noroc.![]()
Anca
, am avut o stare mai naspa zilele astea de asta nu am mai intrat! Plus ca de vreo 2 zile Sebi e racit.si nu stiu cum, ca afara nu l am mai scos ca aici a batut vantul!Bine ca nu face febra.adica a ajuns pana la 37,6, dar nu am pus supozitor.Oare e bine? sau dupa 37,4 trebuie sa pun?
Si azi noapte, cand am folosit batista,a iesit si un firicel subtire, subtire de sange. Oare s-a iritat?sau ce o fi
?
Joy, ma bucur ca Sofia e bine!
pentru dulcica printesa
!
Laura, sper sa fie bine Alexia,sa fi scapat de streptococ!Multa sanatate lui Andy!
Eva, ce lungan ai u, scumpul de el, ce sta la povesti cu tati!
Nikolici...si u care varianta o alegi
?Si la noi e urat, dar noi cum nu avem bani, ne ramane varianta cu bb...da' oare cum se fac bebei, ca eu am o pauza de vreo 11 luni
.A propos, Laura, u cum stai?
Week end placut, la toate
!
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
claudinna spune:
La multi ani:Carla Alexandra, Mario Gabriel,
Radu si Tudor Gabriel!
sa fiti sanatosi si mereu zambitori!
aly, chiar ma intrebam ce mai faceti, ce mai face voinicelul. sa stii ca si razvan a fost racit, adica a avut mucisori, nu i-am dat nimic, l-am aspirat zilnic sau de cate ori a fost nevoie. nu-ti fa p[robleme cu firicelul de sange, ca se mai intampla, eu l-am curatat cu un betisor in nara si cand a vomat mi-a scos un firicel de sange...am paralizat, apoi mi-am dat seama ca e din nasuc. s-a intamplat acum vreo luna si nu au fost probleme.
eu l-am scos afara si cand avea mucisor, desi nu era chiar vant ca acum, insa dupa ce l-am scos vreo doua - trei zile n-a mai avut nimic.
si faptul ca-i tinem in casa, ca-i cocolosim la caldura, le poate dauna.
baby-boy, eu nu-l adorm pe razvan niciodata in brate, adica nu plimbandu-ma cu el si leganandu-l. ziua, daca e marait il mai pun pe picioare si in doi timpi si trei miscari a adormit!
azi n-am mai vrut sa-l pun ca sa nu-l obisnuiesc asa. era cam marait ca nu dormise de cateva ore. l-am pus in pat si l-am lasat acolo, supraveghindu-l dintr-un colt al camerei, ca el sa nu ma poata vedea. a marait un pic, si-a bagat degetele pana-n gat, desi avea suzeta, dar si-a scos-o...si apoi a adormit. n-a durat 5 minute toata treaba. si uite de ce am chinuiam eu cu el pe picioare. doarme si acum ca un ingeras, foarte linistit, singur in camera (ca am avut treaba la bucatarie si mai bagam din cand in cand capul pe usa sa vad ce face).
cam astea ar fi 2 metode...altele nu prea stiu...el noaptea adoarme mancand si il pun frumos in pat. su adoarme la mine pe burta, ca-l tins a scoata aer.
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
claudinna spune:
azi am fost si noi la ctrl de 4 luni.
avem 7650 g, vreo 70-72 cm...nu stiu exact ca eu il masor si el nu prea sta.
n-a zis dr ca e f bine, sanatos si sa continui sa-i dau fructe. mi-a zis sa-i dau si suc de portocala, mandarina...si lapte, nimci altceva.
ne dau dintisorii, dupa cum v-am mai spus. caninii se vad bine de tot, iar incisivii sunt undeva pe aporape.
razvan e numai cu mainile in gura, pana si tetina de la biberon o trage spre coltul gurii acolo unde-l mananca, cred. ne curg balute...e clar ca il deranjeaza ceva. dr nu a zis nimci cand i-am zis ca incepem cu caninii...deci sa inteleg ca e normal? am mai auzit de cazuri in care au dat prima data caninii, insa nu foarte des. bine, la noi inca nu a spart gingia, insa se vad destul de bine si nu mai au mult.
mai avema niste bubite mici pe barbie, cica de la lapte...mi-a dat un preparat. pe mine ma deranjeaza tare sa-l vad cu alea pe fata, dar asta e, n-a ce-i face...
vorbeati de formula de lapte. noi bem NOVALAC 1. il mananca destul de bine, dar si noi am avut perioade in care refuza biberonul, sau manca jumatate din cantitate, insa eu le-am luat ca pe niste stari ale lui, ca pe niste indispozitii, pentru ca dupa cateva zile isi regla comportamentul.
cand nu vroia s aia biberonul de lapte, ii dadeam ceai, si cand facea o mica pauza ii bagam din nou biberonul cu lapte si manca. uneori se prindea imediat si daca chiar nu vroia lapte, urla. dar de obicei, cand e ff obosit, maraie la masa si tr sa-i dau suzeta sau uhn pic de ceai. abia dupa ce incepe sa suga ii dau lapte si il bea cu sete.
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan
anca81 spune:
Aly,
mamica ingrijorata si pe grasunelul de Sebi.
Claudinna, ce mare flacau ai tu acolo! Felicitari pentru dintisori 
Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aly_c20 Nikolici...si u care varianta o alegi Week end placut, la toate ! Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)![]() Minunea noastra www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade |
11 luni????wow....
Eu in trimestrul 2 de sarcina faceam salturi sexuale...zici ca eram nebuna....al meu s a cam speriat de prestatiile mele...destul de dese..il alergam prin casa.Acum si la mine s au strans ceva luni...vreo 4 parca de cand nada de nada....insa nici nu am chef.
Imi pare rau patul este ocupat!!!
MERRY CHRISTMAS EVERYONEKarina maimutzica Craciunitza
ramonzca79 spune:
lauraaaa..este cumva Expo in Iosia????tot am cautat pe net ...am auzit ceva intr-o zi la radio dar nu am retinut data..w-end-ul asta sau cel viitor???as vrea sa merg deseara pana acolo dar mi-e teama ca merg degeaba...
POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonzca79 lauraaaa..este cumva Expo in Iosia????tot am cautat pe net ...am auzit ceva intr-o zi la radio dar nu am retinut data..w-end-ul asta sau cel viitor???as vrea sa merg deseara pana acolo dar mi-e teama ca merg degeaba... POZE...POZULICI puiutul meu... Erik |
ramo nu stiu nimic...daca afli ceva zi-mi si mie please
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
andy.p spune:
aly
...pai nu stau nici cum,ca n-am chef de nada
,seara sunt rupta si ziua nu e loc![]()
sa va faceti bine.
claudinnawow ce baietzel mare
....si la noi se vede tot in dreptul caninilor umflatura![]()
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei