Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mteleleu spune:

neatzaaaaaa !
vai mai aud pe unul altul.."ce fain ca e week-end " ..pai cand munceam asteptam si eu week-endul....acum muncim non-stop

Simo stam in Racadau,pe Molidului ! tu pe unde esti ?
Babytza un zbor cat mai placut ptr. Valentina !

Mergi la inceput

nikolici
pe mine ma enerveaa cantarul adica cel tip balanta Sibiu..ca la fel am probleme sa il caliberz si bebe se misca cand il pun si nu prea ma descurc...dar dupa 10 min aflu si eu cate kg are..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

felicic, anca, babytza, nikolici, andy.p, multumim de urari!

Urez si eu la multe lunite fericite Carla, Mario si Radu!

LE Maria si noi am stat anul asta in Racadau, pe Valea Cetatii, dar din sept ne-am mutat in Harman.

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Simo de mai erai prin zona mergeam cu monoposturile la o plimbare in parc...
La multe lunite inainte lui Tudor !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

LA MULTI ANI, NORAAAAAAA, FRUMOASA CARLA!!!!
Sa fii sanatoasa si cuminte(nici prea prea!!!)

Luca este bine, sa stii, papa, doarme (si-a cam scos masa de noapte, a dormit doua nopti direct pana la 7, azi a dormit pana a 09.30, dar cu o scurta trezire de papa la 6).
Mami e ocupata cu cadouri pt ca vine ziua lui tati saptamana viitoare, apoi Craciunul, si-a tot batut capul cu idei de cadouri si e multumita de ce a nascocit pt tati si buni.

Maine, duminica, imi fac intrarea in lume, socializez: merg sa ii cunosc pe francezii din asociatia lui mami si a lui tati, o sa fiu un star pt ca ei m-au vazut cand eram in burtic si acum sunt curiosi sa imi vada ochisorii!

Daca vrei sa ne vezi, cuscra, si voi fetelor sunteti invitate sa vedeti ce baiat mare de 3 luni si...sunt eu, iata-ne aici:

CU DOUDOU MEU
SOMN USOR!!!
GHIDUSIE MICA
MAMI, CE TOT FACI?
SALUT!!!
TOT EU!!
OOOPPPSSS!!
TREI DOUDOU PREFERATE
SUNT REGELE!!!
DISCUTIE INTRE BARBATI
COUCOU PE UMAR LA MAMI, ADOR SA STAU ASA
NAH, M-A LUAT SOMNUL AICI

Eu si mami dorim, de asemenea, sa uram lui TUDOR GABRIEL de simo_ef, MARIO GABRIEL de mary.b si RADU de onutzu

Laura, eu sper sa fie sanatoasa tun Alexia, sa iasa bine analizele!

Pupici!!!

Eva de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA

Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

-----------------------------------------------------------------------------------

“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata si de la noi! la multi ani sarbatoritilor de azi!!!!
CARLA de anca81
TUDOR GABRIEL de simo_ef
MARIO GABRIEL de mary.b
RADU de onutzu

Andreea de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
_
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

CARLA ALEXANDRA TUDOR GABRIEL, MARIO GABRIEL, RADU

A propos de postuul de azi-noapte, nu va imaginati ca am un sot maniac sau ceva de ggenul, se intereseaza de cupil, e om de casa da' asta ii e meseria si mai are scapari :) Shit happens ca sazic asa si e si genul de persoana pe care pur si simplu nu ma pot supara.

Bebelina doarme laa plan superinclinat in cracii goi in sacul de dormit. Si are o gurita cascaaaataaaa imi vine s-o trezesc s-o pup. Da acum sunt Milka cu pompa-n mana si daca ma pune sa-i dau lapte acum ...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eva asa sper si eu

Luca e ff expresiv,imi place tare mult si se vede ca a crescut

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello again,

Ce urat este afara...vreme de numarat banii sau facut bebei???
Al meu barbat l am trimis in padure dupa brad, i am zis sa vina cu el in ghiveci de data asta ca sa l replantam dupa.Cica sunt unii frumosi si ieftini la OBI, sa vedem ce si cum.
Facem si noi bradul mai devreme, si ornam casa, caci nu vom fi acasa de sarbatori, dar sa avem si noi bradutz si atmosfera....pt primul Craciun al fetitei noastre iubite.

MERRY CHRISTMAS EVERYONE

Karina maimutzica Craciunitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Neata ! la multi ani sarbatoritilor de azi!!!!
CARLA de anca81
TUDOR GABRIEL de simo_ef
MARIO GABRIEL de mary.b
RADU de onutzu

Raportez si eu ca m-a ajuns oboseala, toata ziua in brate cu Radu, aseara..dl. husband a ajuns la 8...RAdu de la 7 nu mai sta linistit..asteapta baita..mancare..cine a avut timp sa faca.daca a stat toata ziua ca lipitoarea de mine..asa ca am fost un car de nervi..asa imi venea sa fac. Azi sunt mai calma..daca stie cineva vreo metoda de dezvatat din brate.in afara de cea cu paturica cu mirosul meu.plssssssssssssssssssssss spuneti-mi.

mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)

in asteptarea lui Raducu

Radu

povestea pisoiului Raducu

Mergi la inceput