Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

fetelor...cum recunoasteti diareea???nu mi-ati spus cum e cu manutele reci...ii este frig??

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

nu neaparat. La ceafa verifici daca ii e frig daca e rece acolo atunci ii e frig.

gaia,nevia kid si simodina erau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Citat:

fetelor...cum recunoasteti diareea???nu mi-ati spus cum e cu manutele reci...ii este frig??

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Ramoncza diareea o recunosti dupa mirosul schimbat al scaunului ( nu mai e dulce-acrisor asa ci are un miros fetid, e imposibil sa nu remarci diferenta )+ nr scaunelor intr-un interval scurt de timp ( in functie de varsta copilului, dar in general 2-3 scaune in mai putin de 2 ore ). Consistenta e cam greu de apreciat ca un bb hranit la san oricum are scaunul apos, dar in general e si modificare in consistenta, uneori apare mucusul dar mucusul in sine nu e neaparat semn de diaree, pot fi mucozitatile din nas, gat ajunse in stomac si nedigerate. Ce te ingrijoreaza la erik?

Nu manutele reci ci pielea marmorata e semn de frig sau ceafa rece. Ei au circulatia periferica proasta pana spre 6 luni au extremitatile reci, unii si la batranete ca eu am mainile gheata mereu de exemplu.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gaia.nevia

Salutari, dragelor!

Se recunosc doua mamicute dragute in povestea de mai jos?
Pe 8 oct au fost la Dr.T la controlul de 6 saptamani, cu bebelusele lor in carucioare + scoica auto. Le-am lasat sa intre in fata mea ca era coada mare si mi-au povestit ca au impartit o rezerva la Elias cand au nascut, la 20 min distanta una de alta

Va pupam

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)

Ada, bine ai venit! Daa, eu si simona ( kid ) suntem duamnele plecate in tabara sa nasca. Multumim inca odata ca ne-ai lasat atunci sa intram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simodina

Citat:

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Ramoncza diareea o recunosti dupa mirosul schimbat al scaunului ( nu mai e dulce-acrisor asa ci are un miros fetid, e imposibil sa nu remarci diferenta )+ nr scaunelor intr-un interval scurt de timp ( in functie de varsta copilului, dar in general 2-3 scaune in mai putin de 2 ore ). Consistenta e cam greu de apreciat ca un bb hranit la san oricum are scaunul apos, dar in general e si modificare in consistenta, uneori apare mucusul dar mucusul in sine nu e neaparat semn de diaree, pot fi mucozitatile din nas, gat ajunse in stomac si nedigerate. Ce te ingrijoreaza la erik?

Nu manutele reci ci pielea marmorata e semn de frig sau ceafa rece. Ei au circulatia periferica proasta pana spre 6 luni au extremitatile reci, unii si la batranete ca eu am mainile gheata mereu de exemplu.

Nadina, mama de Serban (20.08.05 ) si Mara (27.08.08)

multam pt raspunsuri!!!asta stiam si eu referitor la maini reci...stiam ca asa au extremitatile pt ca-si regleza greu tempereatura insa m-a tampit sotul de vreo 2 zile..poate si pt ca e racit imi spune ca-i este frig...

cu scaunul....de ieri am vazut ca a facut mai des...adica 3 scane pe zi...stiu ca nu e mult dar facea mai rar....avaea cam unscaun pe zi...aseara era verzui...iar azi a avut 2 dar al doilea era ff apos..doar cu putine graunjoare(scuze pt detalii)

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

am uitat sa scriu ca, dupa ce papa inca isi baga manile si tot ce mai prinde in gurita, ceea ce inseamna ca inca ii este foame, insa refuza categoric biberonul

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Clau geomanutele in gurita nu inseamna neaparat ca le este foame. Ei duc cam tot ce prind in gura, asa exploreaza lumea la varsta asta. Daca insa atunci cand il iei in brate se intoarce catre fata/ gatul tau cu gurita si incepsa te suga inseamna ca ar manca si pietre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

cam greu la un bebelus alaptat exclusiv daaar vezi daca are ceva mucilaginos in kk, poate fi semn.

edit: vazut raspunsul avizat al simodinei.

La ce strand ati fost, ce mistooooo

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

sabinel eu din sapt 21 de sarcina ma indop cu elevit si chiar si asa cedez oboselii; numai cateva nopti dormite bine consecutiv cred ca te mai scot.

In cazul tau,pt ca alaptezi exclusiv, ia totusi un supliment, pentru ca risti diverse carente. si sper sa ai vesti bune luni.

Laura sper din tot sufletul s-o fi crutzat streptococul pe Alexia.

Eu am fost la dr. azi cu Nikolici. Intai cu ea si karinutza la policlinica sa ii vizeze post natalul, apoi m-a cules sotul si am mers cu el la clinica.

Ea ramasese la munca, unde a stat pana destul de tarziu, iar acum se laffaieste in vizite , dar va pov ea ce si cum. ricum a fost nice cu 2 bebelline in masina care se trezeau la semafor. A mea mai putin... dar tot se foia.

Anda a fost in sleep mode azi, lemn a fost peste tot. Daca as avea garantia ca face asa de cate ori am treaba ar fi betoooon!

Mergi la inceput

La ce strand ati fost, ce mistooooo

[/quote]

multam!

la Aquaticum in Debrecen HU. w w w. aquaticum .hu... strandul mediteranean

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

apropo de strandul mediteranean din Debrecen...este am plasat intr-o zona linistita...parc copii...un mini lac...bai termale si hoteluri...se poate face un mini concediu acolo....si mai ales in timpul rece datorita bailor termale si acestui minunat strand ce este dotat si cu piscina pt 0-2 ani. www. aquaticum .hu

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

piticania exerseaza la greu intorsul pe-o parte. eu am impresia ca fuge cu gura dupa pumni. dimineata se agata de tac-su sa se intoarca, pe mine ma trage de tricou cand mananca si si-l trage peste ochi. iar eu ma stric de ras la toate astea. si mai sta si cu fundul inapoi ca ratza
ramo sarumana pentru raspunsuri, o sa vad ce-mi recomanda si dr de familie.

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput