Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 19
300 spune:
Tare-as mai merge si eu la strandul ala ramo
dar pt moment e cam departe din pacate. Arata super.
Noi facut baie si stam la tzitzi si barbatu-meu isi testeaza placa video pe care i-am facut-o cadou de ziua lui acum un an. Ei bine asta implica jucat in diverse configuratii fantasmagorice diverse bucatele de jocuri, lucru care ma scoate din minti. Asta dupa ce in timpul baii a trebuit sa ascult o zdrancaneala infernala comerciala de 2 lei pe un post de radio care se vrea rock. I-am zis ca ma enerveaza. Cica sa n-o ascult ca e doar asa de zgomot. I-am explicat ca pe mine chestiile astea de bruiaj imi atrag oricum atentia si ma streseaza si mi-a lasat fata in cadita... Sa... Schimbe muzica! Si tot cauta o melodie sa-i placa pana iar m-am luat de el si nu pricepea unde-a gresit
cica i-am reprosat un fapt consumat
Superlogica si organizare
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
ramonzca79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 Tare-as mai merge si eu la strandul ala ramo dar pt moment e cam departe din pacate. Arata super. Noi facut baie si stam la tzitzi si barbatu-meu isi testeaza placa video pe care i-am facut-o cadou de ziua lui acum un an. Ei bine asta implica jucat in diverse configuratii fantasmagorice diverse bucatele de jocuri, lucru care ma scoate din minti. Asta dupa ce in timpul baii a trebuit sa ascult o zdrancaneala infernala comerciala de 2 lei pe un post de radio care se vrea rock. I-am zis ca ma enerveaza. Cica sa n-o ascult ca e doar asa de zgomot. I-am explicat ca pe mine chestiile astea de bruiaj imi atrag oricum atentia si ma streseaza si mi-a lasat fata in cadita... Sa... Schimbe muzica! Si tot cauta o melodie sa-i placa pana iar m-am luat de el si nu pricepea unde-a gresit cica i-am reprosat un fapt consumat Superlogica si organizare de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
hai ca nu e asa departe....de Romania.
POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik
MommyMagda spune:
300, cred ca (de ce te-ai suparat?! cu ce am gresit?!) se livreaza la pachet cu cromozomul Y !!!!!!!!!!!!!
sabinel spune:
fiica-mea si-a luat somn de voie. in seara asta n-a mai adormit ceas la 12, a picat la 11.20. am apucat si eu sa ma balacesc in cada. i-am comandat centru de joaca tiny de pe c h i c bebe, abia astept sa vina. fac livrari sambata?
poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
nikolici spune:
Seara buna si de la noi,
In sfarsit dupa o lunga zi ..am revenit si eu acasa...la fotoliul din odaia mea
.
Am dat si eu ultimul postnatal...si am mers la munca sa l predau si cu formularul CIC in dinti...dimineatza va intrebam cum se completeaza caci eu nu prea intelegeam nimic...noroc ca m a dus capul sa sun la directia copilului sau cum Dzeu se numeste sa i intreb...sincer mi a fost cam teama ca o sa mi se zica scurt pe doi...veniti aici, nu dam informatii prin telefon, insa o doamna cu o voce groaznica, voce de aia rea, a fost extraordinar de amabila sa mi explice ce si cum se completeaza si bien am facut caci la munca nu prea se stia ce reprezinta acea adeverintza
.Ma rog, am ajuns la sefa mea cea busy care cat de cat era in toane mai bune, asta poate ca ma vazut si cu bebe dupa mine...insa tot eu a trebuit sa vorbesc sa i spun mura in gura ce si cum si ea parca credea ca vreau sa fur de la companie, m a pus sa vorbesc cu cei de la Ernst and Young cei care ne tzin toate documentatile caci ...sefa credea ca o trag in piept cu postanatalul cred eu asha.Dupa apx 2 ore am terminat si eu...insa Karina era terminata ...stiti cum este ...toata lumea sare, te intreaba, poze peste poze/...era o sarbatoare acolo nene.
Iar cand am plecat...super traficccc, sa mor ..mi am zis cu Karina care la fiecare stop urla...dapa i sa stau 2 ore pana acasa pe loc bara la bara, am zis pas si m am dus in vizita la nasi pana la 7.30 si l am chemat pe soatza sa ne ia si asa am venit si noi acasa direct la baitza si culcus.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
nikolici spune:
Apropo....cele care au recoltat celulele stem...in cat timp ati primit rezultatul???
Noua, ni s a zis ca intr-o luna...duminica se fac 2 si nici o veste.
Si cam neseriosi daca au gresit datele dupa cum am citit mai devereme la voi.Cred ca le dau un telefon luni sa i intreb de sanatate.
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
MommyMagda spune:
nikolici, pe mine azi m-au sunat cei de la Cargus ca vin, si n-au mai ajuns. La mine s-au facut deja 3 luni de la recoltare.
Astept cu interes. Dar la tel (pt ca prin oct. cand mi-am amintit am sunat la Cluj) mi-au spus ca sangele e ok si s-au putut recolta. Acum sa vedem...
gaia.nevia spune:
Nikolici, sa ne spui si noua ce formulare, de unde si cum se completeaza, te rugam din suflet.
Urmeaza si la noi distractia cu departamentul HR, foarte binevoitor dar... lipsit de cunostinte...
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
mteleleu spune:
si eu astept sa primsc raspuns de la Cluj cu celulele..inca nimc..am nascut pe 24 septembrie..sa sun eu oare?