Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
gaia.nevia spune:
Salutari, dragelor!
Am incercat sa citesc din urma (numai nitel am iesit pana la dr. T si ati si umplut 8 pagini!) dar nu cred ca am reusit sa prind chiar tot.
Pt. ramonzca79 - cum imbrac copilul cand il duc cu masina: deoarece merg mai mereu singura cu 1 sau 2 copii in masina, si pe bebe mic il am in spate in scoica, il imbrac ca de interior (mai gros ca in casa, dar nu de strada, de ex salopetica de raiat cu spate, pieptar si bretele, body cu maneca lunga si inca o bluza de bumbac mai grosuta, caciula) si il invelesc bine cu sacul de dormit (e cam ca o plapumioara din astea moderne umplute cu sintetic, gros bine) si il dezvelesc treptat dupa ce in masina se fac peste 18 grade. Intr-o seara, ca sa nu ma strsez cu caciula, am tinut in masina 14 grade si nu l-am mai dezvelit. A fost foarte multumit si nu s-a trezit deloc.
Pt. mucisori care ne impiedica la supt: ati incercat batista bebelusului? Noua ne-a placut, functioneaza foarte bine si aspiratorul il linisteste pe bebe in timpul procedurii.
Gaze: la noi nu a mers Espumisan. In schimb folosim Sab-simplex cu rezultate (bubuitor-asurzitoare) dupa fiecare masa de lapte praf.
Se recunosc doua mamicute dragute in povestea de mai jos?
Pe 8 oct au fost la Dr.T la controlul de 6 saptamani, cu bebelusele lor in carucioare + scoica auto. Le-am lasat sa intre in fata mea ca era coada mare si mi-au povestit ca au impartit o rezerva la Elias cand au nascut, la 20 min distanta una de alta 

Va pupam
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
andy.p spune:
piersicutza bine-ai revenit
giulianna sa stapaniti sanatosi saltelutza![]()
ramo Erik e un scumpp
Cuscra imi vazui ginerele..da ce a mai crescut
!!!
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
ramonzca79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p tzitzi m-am mai informat intre timp si am aflat si de tratament..de fapt Lauretaare dreptate..Ospen este penicilina..si trebuie sa facem la o luna testul Aslo...acuma cel mai important e sa nu fi luat Alexia.ramola cel de pe locomotivei....cred ca e real ca se tot plange ca-l doare gatul. laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
aham....adevarul e ca baietelul prietenei mele nici nu avea simptome..iar cei de pe locomotivei sunt cei mai buni din oradea ...dupa parerea mea...
POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik
iriss_04 spune:
| citat din mesajul lui gaia.nevia Se recunosc doua mamicute dragute in povestea de mai jos? Pe 8 oct au fost la Dr.T la controlul de 6 saptamani, cu bebelusele lor in carucioare + scoica auto. Le-am lasat sa intre in fata mea ca era coada mare si mi-au povestit ca au impartit o rezerva la Elias cand au nascut, la 20 min distanta una de alta ![]() ![]() Va pupam Ada, mama de baieti: Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008) |

ehe le cunoastem cum sa nu
gagicile au fost in tabara''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ramonzca79
aham....adevarul e ca baietelul prietenei mele nici nu avea simptome..iar cei de pe locomotivei sunt cei mai buni din oradea ...dupa parerea mea... POZE...POZULICI puiutul meu... Erik |
Asa ma gandeam si eu...si daca nu s-ar fi plans ca-l doare nici n-as fi facut nimic.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
300 spune:
Babytza, tzitziri, nocom, multumesc mult de tot pentru raspunsuri. Pana la urma am cedat si i-am pus juma de supozitor lu bebelina si in 2 ore mi-a facut un muuunte :) chiar inainte sa o intindem la doctor. Era OK ca si consistenta (asta am vrut sa vad), asa ca de-acum inainte las natura sa isi urmeze cursul. Oricum, e bine de stiut ca trecerea intre kaki de bebe de n ori pe zi si kaki rar este brusca.
Eu sunt OK, m-am cicatrizat, de azi incep sa iau anticoncepitonale (cerazette desi imi daduse exluton pe reteta da' alea nu se mai gasesc) si cica am unda verde la sks in vreo 5 zile dupa ce incep pastilele. Hm, mi-a fost nu stiu cum sa mai zic ca m-am apucat de treburi (nu dati cu rosii), sper sa fie totul ok ca nu am avut CM pana acum. I-am aratat-o si pe Anda care dormea lemn, i-a placut mult de ea si cum a crescut :)
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
300 spune:
| citat din mesajul lui sabinel fetelor este normal sa ma simt tot timpul obosita? dorm bine noaptea ca piticania nu se trezeste pana la 8. si atunci de unde atata oboseala acumulata? uneori abia ma tin pe picioare de ametita ce sunt poze povestea nasterii _ Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic. |
iei vitaminuri?
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
mteleleu spune:
| citat din mesajul lui andy_galro mteleleu eu stiu ca ar trebui sa pape cam 120-130 la o masa....acum depnde de la copil la copil...dar uneori poate manca mai mult si alteori mai putin...sa nu te stresezi ca si ei ca si noi au zile mai bune si zile mai proaste Andreea de Andrei(18.08.2008)Povestea bobocelului nostru Poze: http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu _ You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones |
am inteles..multu
sabinel spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui 300
iei vitaminuri? de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda pozne in asteptarea Andei |
nu mai iau nik. de fapt am stopat centrum materna din luna a 8a de sarcina. zicea si babytza ca ia supradyn, ca aceleasi simptome le prezenta si ea. am luni dimineata programare la luat de sange si urocultura, vad atunci ce recomandari vin.
va multumesc

poze
povestea nasterii
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
ramonzca79 spune:
fetelor...cum recunoasteti diareea???nu mi-ati spus cum e cu manutele reci...ii este frig??
POZE...POZULICI
puiutul meu...
Erik

Andrei(18.08.2008)