Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

A venit si salteluta noastra.
Edi e in extaz.. stiti voi...A GGG, G EEE, A OOO!!!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

M-am facut mare si-o sa ma mai fac

s-o stapaniti sanatosi si sa n-o udati

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

A venit si salteluta noastra.
Edi e in extaz.. stiti voi...A GGG, G EEE, A OOO!!!

Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

s-o stapaniti sanatosi si sa n-o udati

Poze noi cu Irina

Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

mteleu....bine ai venit!!!m-ai dat gata cu filmuletele tale...m-au emotionat si m-au dus cu gandul la o noapte de septembrie 2008....am retrait momentele nasterii....acum chiar ca trebuie sa scriu si povestea minunii mele...

cateva poze noi...

dupa baie dorm oriunde
daca nu te misti mai repede uite ce primesti
mami canta la sopran iar eu la tenor
http://good-times.webshots.com/photo/2306016410103380491cJccMMursul asta n-are oua ;)[url/]
http://good-times.webshots.com/photo/2258692420103380491CLOmYKgata! ma predau[url/]

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutza spune:

Dragele mele

Bine v-am regasit dupa o pauza lunga lunga, v-am cautat si cu greu v-am gasit aici. De fapt va citesc de vreo luna, v-am admirat minunile de bebelusi care mai de care mai dulci, dar nu m-am invrednicit sa va scriu caci nu pot tine pasul cu voi. Chiar si acum am ajuns abia la capitolul 7 cu cititul dar pana la urma mi-am zis ca in ritmul asta vine Craciunul sau revelionul iar eu tot in luna noiembrie raman.

Stati ca parca se trezeste mica mea iubire, Anna.
Revin cu vesti, va pup pe toate!

fericita mami de Anna

Piersicutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piersicutza

Dragele mele

Bine v-am regasit dupa o pauza lunga lunga, v-am cautat si cu greu v-am gasit aici. De fapt va citesc de vreo luna, v-am admirat minunile de bebelusi care mai de care mai dulci, dar nu m-am invrednicit sa va scriu caci nu pot tine pasul cu voi. Chiar si acum am ajuns abia la capitolul 7 cu cititul dar pana la urma mi-am zis ca in ritmul asta vine Craciunul sau revelionul iar eu tot in luna noiembrie raman.

Stati ca parca se trezeste mica mea iubire, Anna.
Revin cu vesti, va pup pe toate!

fericita mami de Anna

Piersicutza

bine ai revenit

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

nu pot sa ascund link-urile asa ca:

http://good-times.webshots.com/photo/2962311240103994286ngfYHJ
http://good-times.webshots.com/photo/2868307640103994286tqfNFs
http://good-times.webshots.com/photo/2391007700103994286zSuUTC

niste pozulici cu Mikul meu

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Piersicutza, bine ai revenit!

Giulianna, sa o stapaniti sanatosi! Sa va jucati frumos, bine?

Ramo, CD, niste frumosi Erik si Mikul! Pupici de la Vladut!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin

Musette, La Multi Ani pt. Luca. Sa va traiasca si sa va bucurati de el . Cum ati petrecut?

Denisa, copilasul nu e dragut, e superb

Joy, bravo pt. vestile bune.

Giuliana, tare vocal copilasul...un dulce

Nausica, eu stiam de junk sleep mai ales la adolescenti, cand vin pe jumatate adormiti la scoala fara nici un chef de carte, fiind privati de somn , nu stiam ca exista si la bebelusi. Cred ca micuta ta incepe sa se agite seara deoarece e obosita de peste zi si e normal sa se manifeste astfel, sistemul lor nervos nefiind total adaptat inca.

Babytza, 9:30 zici? Yasmine la 7:30 e in pat deja si la un minut altfel nu rezista.

Nerantula, eu as returna cantarul in locul tau...probabil copilul are pur si simplu o perioada mai lenta de crestere.

Piolica, ce mai face Elsa?

Eu am o dilema...ma tot uit ca bebelusul meu are gingiile umflate si albe in dreptul caninilor si mi se pare absolut imposibil sa-i dea caninii la 2 luni...as intelege macar cei doi dinti de jos . Voi ati mai auzit asa ceva, in conditiile in care alaptez, nu iau vitamine sau calciu suplimentar si nici lui nu-i dau? Sint cam puzzled in conditiile in care fiemii i-a dat primul dinte pe la 7 luni... In alta ordine de idei, in seara asta am facut si noi bradul. A fost nebunie mare cu amandoi copiii si bunicii pe langa noi, am intrat aproape in spiritul Craciunului.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

lui razvan ii dau caninii. si cei de sus si cei de jos! si eu am fost foarte mirata, ca stiam ca se incepe cu incisivii. e clar ca-i dau, desi se vad numai daca te uiti din fata, pt ca isi da mereu cu limbutza pe la ei, duce tetina catre colturile gurii si roade tot.
bine, noi avem 4 luni, dar tot mi se pare devreme. maine mergem la ctrl de 4 luni si o sa intreb dr

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

iriss

Nikolici adeverinta de la serviciu este una tip care trebuie luata de acolo de unde depui tu actele si completata de cei de la munca.

300 stiam si eu ca suflu la bebelusi e ceva comun insa am zis sa ne asiguram ca totul e bine cu printisorul!micuta Anda

kristin,multumim.Este superb bradul tau ca si familia ta,este o incantare sa ma uit la pozele voastre.

Cosmy sa-ti traiasca printesa,sa fie sanatoasa si norocoasa!MAYA

Denisa,Giuliana,Nocom
vazut poze cu bebei frumosi foc,niste papusi!!!!!!!!

Noua ne-a sosit rezultatul sangelui placentar si facturile de la cord blood center,bine ca la aceeasi adresa adica la a mea,mai era un plic pt altcineva dar cu restul datelor ale mele....am ramas un pic asa... daca la fel au incurcat si sangele Daca mai este cineva care a primit rezultatul sa-mi scrie ca vreau sa intreb ceva,va rog.
Cu vaccinurile nu stiu ce sa zic.... destul de inspaimantatoare articolele dar mie personal nu-mi pare rau ca i-am facut Rotarix-ul,am vazut la un adult cum se manifest boala si mi s-a parut ingrozitor dar la un copilas asa mic....pana la urma totul e o loterie!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

eu am primit rezultatul acum o luna

poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

tzitzi m-am mai informat intre timp si am aflat si de tratament..de fapt Lauretaare dreptate..Ospen este penicilina..si trebuie sa facem la o luna testul Aslo...acuma cel mai important e sa nu fi luat Alexia.

Denisa,Babytza asa stiam si eu ca nu se fac injectii in decurs de o luna inainte si dupa,sper sa nu fie nevoie

Cosmyla noi la gradi nu se cere asa ceva...am fost dupa Andy si le-am spus ca are streptococ si atunci au zis ca o sa cheme asist.sa le faca tuturor exudat.

anca,iriss,cd,musette si multumesc.

ramola cel de pe locomotivei....cred ca e real ca se tot plange ca-l doare gatul.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput