Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrr..cele care alaptati...v-ati vopsit pana acum???intreb pt ca din greseala am luat de pe raft vopsea L'oreal cu amoniac...ce ziceti ?e ok sa ma vopsesc acum asa???m-am vopsit o data dar cu cea fara amoniac....sunt carunta rauuuuuuuuuu...in frunte si se vede naspa...

asta 1...

si 2....ce simptome prezinta bebe la rosu in gat....afara de febra...am auzit ca poate avea si fara sa faca febra....

multam!!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Laura imi pare rau,sanatate multa si tin pumnii ca Alexia sa nu aiba boala.

iriiss noi nu am iesit azi,mi se pare f frig si bate si vantul destul de tare.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freshanana spune:

fetelor nu stiu daca va foloseste la ceva
ca sa nu mai bage bb mainile pana la cot in gura i-am pus in fiecare mana cate o jucarie
acum baga jucaria in gura dar ajunge doar la gingii nu pana la omuletz :-))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

fetelorrrr..cele care alaptati...v-ati vopsit pana acum???intreb pt ca din greseala am luat de pe raft vopsea L'oreal cu amoniac...ce ziceti ?e ok sa ma vopsesc acum asa???m-am vopsit o data dar cu cea fara amoniac....sunt carunta rauuuuuuuuuu...in frunte si se vede naspa...

asta 1...

si 2....ce simptome prezinta bebe la rosu in gat....afara de febra...am auzit ca poate avea si fara sa faca febra....

multam!!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

da,eu m-am vopsit cu vopsea cu amoniac si chiar azi ma vopsesc din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:

ziua buna si de la noi!!!!raportez o saptamana plina de muci...stranuturi..etc...Sotul este racit si tot week-end-ul trecut l-am doftoricit insa l-am pricopsit cu raceala si pe Erik...nu are febra insa are un robinet la nas si stranuta fffffff des ba uneori mai si tuseste. L-am dus la dr insa mi-a pus sa nu-i pun decat picaturi Protargol sau sa alternez si cu Nasivin. De aseara am vazut ca a lasat-o mai moale si cu mancarea...s-a culcat la ora lui obisnuita adica 01 ..a dormit pana la 06.15 si nici dimineata nu a mancat mare lucru decat max 5 min insa haotic... primea tzizi apoi impingea afara pana a adormit din nou...offf..la 13 mi-a golit un san dar la fel...de ce oare???e posibil ca intre timp sa fi facut rosu in gat???febra nu are nici acum...tot 37,3C...mi-a spus maedicul ca febra la copii este daca valoarea ajunge la 38C(in cazul in care a fost masurata rectal)...

Si noi avem problema cu pumnul in gura...uneori impinge pe tzizi ca sa bage pumnul...

Pana la urma cum este..cand are mainile reci ii este frig ori ba???de cate ori sta in leagan ii ingheata manutele...

Cand scoateti bebeii afara cum ii imbracati??nu radeti de mine dar am impresia ca unt tare tampa...uneori am impreasia ca-l imbrac prea gros...alteori prea subtire...vin si-l pun in masina unde este rece...apoi se incalzeste intre timp...mai merg 5 min si ajung la destinatie iar d-l meu e transpirat....ce sa fac?sa ma opresc pe drum sa-l mai dezbrac...apoi cand ajung si tre sa-l imbrac se pune pe urlat...offff...

apropo de CIC...daca se calculeaza in fct de venitul net pe ultimele 12 luni....se ia salariul strict???intreb pt ca eu am avut destul de mult concediu medical si am luat mai mult decat daca mergeam la serv...

am pus poze noi de la strand...i-a placut d-lui meu la apa...nu l-am tinut f mult....cca 5 min..apoi cand l-am scos in alte 5 min a adormit pe masa....

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Imi pare rau pt tine sa aud ca sunteti raciti, pupam sa treaca repede

eu cand ies cu pitica afara, de regula, o scot cu ce e imbracata in casa, peste care ii mai dau o bluzita din bumbacel si peste costumasul flausat (ceva gen urs polar ), caciulita si gata.

cat despre Cic eu stiu ca se face calculul astfel: se ia salariul brut pe ultimele 12 luni si se face o medie zilnica, care se inmulteste cu nr. de zile lucratoare aferente lunii in curs si cu 85%, rezultand indemnizatia lunara. Apoi se scade Cas (9.5%) calculat la salariul minim pe economie din acea indemnizatie.
Daca am inteles eu gresit, poate e altcineva in masura sa ne lamureasca.
Pupici

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Laura imi pare rau,sanatate multa si tin pumnii ca Alexia sa nu aiba boala.

iriiss noi nu am iesit azi,mi se pare f frig si bate si vantul destul de tare.

dulce ,,,nici noi nu o sa iesim

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Citat:

asta 1...

multam!!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

da,eu m-am vopsit cu vopsea cu amoniac si chiar azi ma vopsesc din nou.

okkkk...multam!! ma simt mai bine acum!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:

asta 1...

multam!!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

legat de rosu in gat si eu am intrebat doctora ca plangea cand sugea si credeam ca are rosu in gat,,,si mi-a zis ca in primul rand ar fi febra iar in al 2 lea rand ar fi voma dupa masa sau lipsa pofta mancare,apatia si sa se faca bebe erik cat mai repede bine

andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

fetele din bucuresti ii scoateti pe pitici afara?ca bate vantul rau si nu stiu ce sa fac
si as mai avea o intrebare:fetele care au folosit espunisan este ok?
noi avem probl cu kk cand facem ne chircim, ne doare burtica si doctora ne-a recomandat espunisanul

andu

noi nu iesim afara ca bate vantul destul de tare, cat despre espumisan, noi folosim cu brio pt colici si il recomand cu caldura, numai ca nu da roade la toti bebeii. Deh.. fiecare cu gustul lui

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

clau_geo...multam!!!

Laura...unde i-ai facut analiza lui Andy???te intreb pt ca prietena mea cu o luna in urma a avut aceeasi problema...a indopat copilul cu medicamente si apoi s-au gandit dupa 2 zile sa refaca analiza in alta parte si bineinteles ca era ok...ei au facut la Medicis langa Crisul

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput