Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Sabinel m-am plans si eu de ameteli si am trecut pe Supradin. Parca sunt mai bine, dar mai am stari de ameteala uneori.

Cosmy iese paruiala ???? Pai ce faci cuscra, abea am dres-o eu dupa ce am comis-o rau si acum cand s-au linistit apele incepi tu .... Vezi cum faci , ca mamicile de baietei sunt niste leoaice si isi apara aprig puii.
Le: e o dulce Maya si chiar ca e diferenta mare intre fetite...

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

babytza nu iese paruiala ca nu ne mai uitam peste gard stam cuminti in curtea noastra
intre fete e diferenta de 1 luna jumate, Daria are 7 kg jumate si Maya 5 jumate sau mai mult acum ca nu am mai cantarit-o.
dulce dulce pe soricel!
maya abia acum s-a trezit, a papat la 10.30 si a dormit de la 11.30 pana acum papam si iesim la plimbarici!

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

ziua buna si de la noi!!!!raportez o saptamana plina de muci...stranuturi..etc...Sotul este racit si tot week-end-ul trecut l-am doftoricit insa l-am pricopsit cu raceala si pe Erik...nu are febra insa are un robinet la nas si stranuta fffffff des ba uneori mai si tuseste. L-am dus la dr insa mi-a pus sa nu-i pun decat picaturi Protargol sau sa alternez si cu Nasivin. De aseara am vazut ca a lasat-o mai moale si cu mancarea...s-a culcat la ora lui obisnuita adica 01 ..a dormit pana la 06.15 si nici dimineata nu a mancat mare lucru decat max 5 min insa haotic... primea tzizi apoi impingea afara pana a adormit din nou...offf..la 13 mi-a golit un san dar la fel...de ce oare???e posibil ca intre timp sa fi facut rosu in gat???febra nu are nici acum...tot 37,3C...mi-a spus maedicul ca febra la copii este daca valoarea ajunge la 38C(in cazul in care a fost masurata rectal)...

Si noi avem problema cu pumnul in gura...uneori impinge pe tzizi ca sa bage pumnul...

Pana la urma cum este..cand are mainile reci ii este frig ori ba???de cate ori sta in leagan ii ingheata manutele...

Cand scoateti bebeii afara cum ii imbracati??nu radeti de mine dar am impresia ca unt tare tampa...uneori am impreasia ca-l imbrac prea gros...alteori prea subtire...vin si-l pun in masina unde este rece...apoi se incalzeste intre timp...mai merg 5 min si ajung la destinatie iar d-l meu e transpirat....ce sa fac?sa ma opresc pe drum sa-l mai dezbrac...apoi cand ajung si tre sa-l imbrac se pune pe urlat...offff...

apropo de CIC...daca se calculeaza in fct de venitul net pe ultimele 12 luni....se ia salariul strict???intreb pt ca eu am avut destul de mult concediu medical si am luat mai mult decat daca mergeam la serv...

am pus poze noi de la strand...i-a placut d-lui meu la apa...nu l-am tinut f mult....cca 5 min..apoi cand l-am scos in alte 5 min a adormit pe masa....

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

RAMONZCA unde ai pus poze, ca eu dau pe poze pozulici.... si nimic, numai pozele vechi...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

fetele din bucuresti ii scoateti pe pitici afara?ca bate vantul rau si nu stiu ce sa fac
si as mai avea o intrebare:fetele care au folosit espunisan este ok?
noi avem probl cu kk cand facem ne chircim, ne doare burtica si doctora ne-a recomandat espunisanul

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

ramonzca eu ii dau salopeta mai grosuta si o bag in cosmonaut, ii pun o singura caciulita ca mai are si gluga. fetele m-au invatat si pe mine
cand ies cu masina il pun pe sot sa o incalzeasca, iar cand sunt singura dupa ce se incalzeste, opresc si o dezbrac.

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

Am pus poze cu prietena Mayei mai mare cu o luna jumate, sa vedeti si voi ce mica e Maya sau ce mare e Daria
Maya si Daria
Un metru jumate :)
Doua Craciunite
Ce bine e in apa!

Pozici
Mami super happy de Maya

hai mai ca nu e asa micuta si pe deasupra e dulcica foc

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

RAMONZCA unde ai pus poze, ca eu dau pe poze pozulici.... si nimic, numai pozele vechi...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

la bebe Erik!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CosmyB.

ramonzca eu ii dau salopeta mai grosuta si o bag in cosmonaut, ii pun o singura caciulita ca mai are si gluga. fetele m-au invatat si pe mine
cand ies cu masina il pun pe sot sa o incalzeasca, iar cand sunt singura dupa ce se incalzeste, opresc si o dezbrac.

Pozici
Mami super happy de Maya

Multumesc!!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Raportam o noapte frumoasa, baie la 23, la 5 trezit, pus in pat pe perna mea, pana sa vin cu lptele dormea, l-am pus la el in pat si somn pana la 7.30, asa mai zic si eu, apoi papa, joaca si iar putin somn pana pe la 12

Laura imi pare tare rau de Andy, sper sa nu aiba si Alexia streptococ, tin pumnii

Ramonzca la calcularea celor 85% se iau in calcul toate veniturile nete supuse impozitarii pe ultimele 12 luni, deci nu doar salariu(am avut si eu niste prime) dar cele mai importante le-am luat dupa ce am nascut

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput