Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (19)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Citat:
citat din mesajul lui iriss_04

fetele din bucuresti ii scoateti pe pitici afara?ca bate vantul rau si nu stiu ce sa fac
si as mai avea o intrebare:fetele care au folosit espunisan este ok?
noi avem probl cu kk cand facem ne chircim, ne doare burtica si doctora ne-a recomandat espunisanul

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

noi nu iesim afara ca bate vantul destul de tare, cat despre espumisan, noi folosim cu brio pt colici si il recomand cu caldura, numai ca nu da roade la toti bebeii. Deh.. fiecare cu gustul lui

Mami fericita de Irina Alexandra

Poze noi cu Irina

www.flickr.com/photos/26166390@N04/" target="_blank">Noi si bebita

dulce clau
ce coincidenta ca mi-ai raspuns chiar acum vr sa-ti scriu ca am vazut poze cu irinuca si e scumpa foc

andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Pupam si noi Craciuneii, Craciunitele si mamicile lor,

Fetelor, mie mi se par cam multe coincidente legate de Nan. de ceva vreme incoace si Vladut are aceleai manifestari. Nu mananca tot biberonul, si se cunoaste ca nici mare placere nu ii face. La inceput i-a placut tare mult, dar de vreo luna, e jale! Mamicilor care folositi alte formule, voi patiti din astea?

Pupici apasati!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

iriss_04 multumim!!!

daca e racit pot sa-l scot din casa???deja l-am scos luni si marti la dr dar azi e vineri si parca mi-e mila de el...

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonzca79

iriss_04 multumim!!!

daca e racit pot sa-l scot din casa???deja l-am scos luni si marti la dr dar azi e vineri si parca mi-e mila de el...

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

ramo nu stiu ce sa-ti zic:mie doctora mi-a zis ca nu se scote copilul din casa decat daca are febra,,,dar la tine in conditiile in care a fost ff racit as tinde sa-ti spun sa nu-l scoti
acum numai tu poti sa decizi

andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

musette si eu am primit factura de la cord blood center. La mine au gresit numarul de la casa (adresa din buletin nu de corespondenta) si CNP-ul dar nu a fost mare problema.

Raluca eu stau in Drumul Taberei (zona Razoare-Drumul Sarii) si ma plimb cu copii in parcul Moghioros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mteleleu spune:

vai dar ce repede scrieti

am scris si mesajele sa nu mai fie moderate..
deci eu sunt Maria , data nasteri 21.10.1982 , scor apgar bebe 10, Ioan Adrian ,nascut la 24 septembrie prin cezariana,la 39 de saptamni, Dr. Anca Galiteanu, clinica Eva ,Brasov
multumesc de primire fetelor
ne puteti vedea aici http://picasaweb.google.ro/MariaTeleleu e si filmul nasterii !

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui clau_geo

Citat:

fetele din bucuresti ii scoateti pe pitici afara?ca bate vantul rau si nu stiu ce sa fac
si as mai avea o intrebare:fetele care au folosit espunisan este ok?
noi avem probl cu kk cand facem ne chircim, ne doare burtica si doctora ne-a recomandat espunisanul

andu

noi nu iesim afara ca bate vantul destul de tare, cat despre espumisan, noi folosim cu brio pt colici si il recomand cu caldura, numai ca nu da roade la toti bebeii. Deh.. fiecare cu gustul lui

Poze noi cu Irina

dulce clau
ce coincidenta ca mi-ai raspuns chiar acum vr sa-ti scriu ca am vazut poze cu irinuca si e scumpa foc

andu

pupam si noi piticutul maricel

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Codruta27

Pupam si noi Craciuneii, Craciunitele si mamicile lor,

Fetelor, mie mi se par cam multe coincidente legate de Nan. de ceva vreme incoace si Vladut are aceleai manifestari. Nu mananca tot biberonul, si se cunoaste ca nici mare placere nu ii face. La inceput i-a placut tare mult, dar de vreo luna, e jale! Mamicilor care folositi alte formule, voi patiti din astea?

Pupici apasati!

Cea mai fericita din lume!!!
Ghighi cel viteaz

Asa cresc eu!

Povestea mea

care este treava cu Nanul? ca nu am fost pe faza si pitica mea face mari crize de vreo 2 saptamani

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

nu stiu la voi cum se manifesta dar Irina nu prea mai vrea sa-l pape si masa dureaza si 45 min sau o ora ca sa pape 85-100 ml. Plus ca se zvarcoleste cand mananca si scoate tot timpul tetina.

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mteleleu

vai dar ce repede scrieti

am scris si mesajele sa nu mai fie moderate..
deci eu sunt Maria , data nasteri 21.10.1982 , scor apgar bebe 10, Ioan Adrian ,nascut la 24 septembrie prin cezariana,la 39 de saptamni, Dr. Anca Galiteanu, clinica Eva ,Brasov
multumesc de primire fetelor
ne puteti vedea aici http://picasaweb.google.ro/MariaTeleleu e si filmul nasterii !

va pup

bine ai venit

Poze noi cu Irina

Mergi la inceput