Mamici si gravidute de Italia (43)
Raspunsuri - Pagina 6
katiapam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris Katia, sincer nu stiu ce sa iti mai raspund ca nu ma inteleg cu tine deloc,ce zodie esti poate asa ma dumiresc si eu de ce ne batem cap in cap mereu,ca totusi aici e un site pentru copii,si intrebari referitoare la copii sau gravide sau altceva.eu nu ama mai raspuns un timp ca am crezut ca trece totul,dar am citit si vedeam ca mereu intrebai ceva sa ma faci sa scriu iar ca sa ai ce mai rastalmaci.Eu am incercat sa te ignor,si.. pe toate fetele cu care vorbesc le consider prietene desi sensul cuvantului "prietenie" e mult mai profund,dar fie.Prietene ca tine m-am referit la faptul ca sunt acele fete care nu suporta sa se vorbeasca in contradictoriu,si se aprind repede cele pe care eu poate nu le inteleg si prefer sa le ignor.te rog fa si tu la fel.fa-te ca nu exist.nu am nimic personal cu nimeni.spune-mi daca vrei sa nu mai intru ca nu mai o sa intru.vad ca ai intrat si la mamici de 25-35 de ani.sau acuze,am intrat eu tu erai acolo,si nu trebuia sa scrii ca as avea ceva cu tine,uite de exemplu ce parere o sa aiba fetele de acolo?o sa creada ca sunt cu instigarea la cearta...chiar nu stiu ce sa mai zic...fa cum crezi ca e bine..sunt si sarbatorile si nu am chef sa sresez pe nimeni Si cum sunt sigura ca ai ceva de adaogat,uite iti fac placerea si nu mai raspund sau intru pe aici,poate in fond si la urma urmei asta doresti. Ginger,sunt sigura ca si tu fregventezi GOBA,asa ca eu sambata merg sa pun un cadou la cei dragi.poate ne intalnim si vorbim.pup cris 8 lunitze |
Nelia-hai ca poate ne dezlegam cumva taina
eu nu am nimic cu tine si nici nu am avut
poate ti-ai facut tu impresia asta,eu prima data cind am scris de mesajele tale a fost cind te-ai adresat asa Ralucai ca si Abramburika am zis doar ca ai agresat-o fara motiv pt ca ea a scris frumos fara sa para ca vorbea de mincare sau de copil la un mod jignitor
atita tot
mi-ai parut ofensiva atunci,nu mie personal,dar se poate vb deschis nu?
nu intelege ca caut sa stilcesc ce scri tu mereu daca ai citit de la bun inceput ai vazut ca pina atunci nici ca ti-am zis ceva
nu sint genul de persoana cu care nu se poate vb in contradictoriu deloc,pot vb de multe fara sa ma supar nu sint genul
subiectul cu mamici intre 25-35 de ani l-am deschis eu mai demult
poti intra si scrie unde vrei cind vrei,daca vrei sa ma ignori fa-o dar te asigur ca nu te cunosc si nu am cum sa am ceva cu tine din citeva mesaje
daca vrei putem vb despre orice ca nu sint asa cum ai impresia sau poti sa dai ignore
apropo de zodii sint gemeni,tu?
sper ca ne-am lamurit cu interpretarea mesajelor ca apoi chiar se crede pe aici ca avem ceva una cu cealalta asa din senin
acum vezi tu daca vrei sa raspunzi sau nu
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
katiapam spune:
Micio-sa aduci poze de la serbare
imi pare rau nu pot a te scot din ceata
fetelor gravidute asa e cu anlaizele si controalele astea
Giorgy-mult riposo
Bionda-stai linistita ca nasti cit de curind ![]()
Mikuta-bine ai aparut ![]()
Abramburika-ti-a placut Roma?
ticker 
de
Giulia (20/06/07)
ely2304 spune:
sal fetelor..azi am intrat mai devreme...
m-am gandit k poate am cu cine vorbi dar vad k nu este nimeni pe aici...mai astept oricum nu am ce face![]()
bionda spune:
Sunt eu dar nu cred ca stau mult pt ca treb sa vina sotiorul de la munci![]()
Cu ce te ocupi(daca nu sunt indiscreta
)ma refer muncesti sau stai acasa si ai grija de burtica?
Giorgi nu intrii sa ne dai vesti despre bebita ta?!
Polia 
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
bionda spune:
Katia daca am vazut bn si Giulia e gemeni
apropo ce mai face?
Polia 
bebele meu
bionda spune:
Micio asteptam pozici cu arhanghelul tau
apropo si eu stiam ca e sfant dar am vaz tarziu ms,oricum ti-au raspuns fetele![]()
Polia 
bebele meu
bionda spune:
De Mami ce mai stiti?eu nu prea intru pe mess,sal dpm
daca vb cineva cu ea![]()
Am vazut-o peCherieactivpe listuta si cum nu da pe aici am zis sa va anunt ca a nascut baietel
parca sapt trecuta
Polia 
bebele meu
ely2304 spune:
yep...sa incepem cu inceputul
sunt convinsa k medicii stiu mai bn ce tre sa facem asa k o sa-mi pun inima in pace...BIONDA cred k u-mi ramane nimic altceva de facut decat sa ma supun ordinelor medicului meu ginecolog k este un barbat de meserie doar..nu???ABRAMBURIK iti multumesc pt urari ..sa dea d-nul la toata lumea o asa sarcina..

imi tot cade net-ul..