Mamici si gravidute de Italia (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

BIONDA...eu sunt casnik deocamdata..am lucrat inainte de a ramane insarcinata dar acum am ales sa stau sa am grija de burtik...
este mai importanta sanatatea bebelusului..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Nici pe mine nu m-a lasat sotul sa muncescdin acelasi motiv ca si al tau si oricum nu as fi putut pt ca din greturi si stari de lesin nu am iesit pana pe la vreo 4-5 luni chiar si dupa uneori

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

este bine k sotii nostri sa ne stea alaturi pe aceasta perioada importanta a vietii noastre.eu as fi vrut sa lucrez k asa nu am somndar ce sa fac ma adaptez mediului inconjuratoro sa avem tp sa ne putem osiciorul in miscare si dupa nastere.pana atunci draga mea e bine sa ne bucuram de aceste momente si sa le traim la maxim k e cel mai frumos capitol al vietii noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Hai ca am intrat si eu chiar daca mai tirziu sper ac sa mai fie cineva pe aici.La noi misiune indeplinita copil culcat fara prea multe fite,dehhhhh se pregateste ptr miine sa fie in forma.
Bionda cit de mult te inteleg ca vrei sa nasti,asa eram si eu in ultima luna nu mai puteam si ma rugam Domnului sa ma usureze si sa nasc,la mine erau si kg multe acumulate plus ca era si nerabdarea de ami stringe comoara in brate.Oricum hai curaj ca mai ai un pic,ce a fost mai greu si mult a trecut .

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

SARA

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

'Neata!

Azi noapte a dormit f. bine Ambra,nu s-a trezit de la 23-7.30.
Pe la 10.30 i-am dat tzatzuca si inca mai doarme...

LA MULTI ANI SARA!

Sa aveti o zi buna!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

FETELE VA MULTUMIM TARE MULT:si noi va dorim tot binele din lume ptr voi dar si ptr bebici vostri si Dumnezeu sa le stea mereu aproape si sa ii fereasca de rele.Acum sa sarbatorim cu voi.

Mergi la inceput

Fetelor Sara va roaga daca vreti sa ii faceti un cadou de ziua ei u vot :www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/548-sara-maria-scripcaru.html" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata! si din partea mea micutei Sara!

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput