Mamici si gravidute de Italia (43)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Super faina piesa

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

La multi ani pt Tobia! Unde esti Simonicutza?

Ginger, sa folositi cu placere noua masina!

Bionda , nu te mai stresa de intrebarile cunostintelor, spune-le ca bebe hotaraste cand se naste si nu ti-a comunicat

Azi la gradinita era afisaat anuntul cu serbarea in 22 si fiecare copil ce interpreteaza, la Eduard era trecut arcangelo si la alti copii angelo, stie cineva care-i diferenta? Costumul de ingeras a ajuns dar nu prea imi place materialul, plus ca nu am citit bine ce contine si nu are aripi, asa imi trebuie daca, m-am uitat doar la poza , dar nu-mi imaginam un costum de inger fara aripi . Nu m.am intors sa intreb educatoarele ce este un arcangelo, ca nu ma fac de ras ca sunt pe alaturi cu religia...Am rascolit netu dar nu m-am lamurit, am vz un personaj arcangelo Gabriele, imbracat in alb si fara aripi. scoteti-ma din ceata.
Mirela salveaza-ma ca tu stii cu religia bine!

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

petro
vazand ca nu iti raspunde nimeni la nedumerirea ta,il intreb si eu pe sotul,cum se numeste tehnicul respectiv

si cum noi suntem din oradea,se vorbeste si ungureste la noi

si zice sotu sa-ti zic ca se numeste ezermeshter(nu cred ca am scris corect)adica mester ce se pricepe la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dana - esti o dulce .... daaaaaaaaa, cum de nu m-am gandit la mesterul asta ... acu' da, ca vin de-acasa ... daca ii intreb pe italieni de ezer ala ... sigur ne intelegem!!!!! hahhahaaaa ... Oricum, merci ca nu ai sarit mesajul meu ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

BUNA FETELE!!!!!!!!!
Mai intii de toate vreau sa urez un caldurosLA MULTI ANI!!!Tobia sa cresti mare si sanatos si lui mami Simioncuza multa sanatate ca sa isi creasca baiatul mare

Micio arcangelo este sfint,iar angelo este ingeras,sper sa iti fi fost de ajutor tie si lui Edu si asteptam poze cu micutul arcangelo

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

oana

arcangelo inseamna arhanghel
de aceea ai gasit Gabriel,de la Arhanghelii Mihail si Gavril.

Mergi la inceput

Multzam Mirela si Dana. Oare ce culoare sa-l imbrac? Sa-i pun aripi, asa am vz eu picturi in biserica cu aripi....

Petro, nu am sarit mesajul dar nu am raspuns ca nu stiu.

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Iar va innebunesc cu ingerii mei

Mirela, cum stati cu pregatirile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Citat:
citat din mesajul lui micio

Iar va innebunesc cu ingerii mei

Mirela, cum stati cu pregatirile?

Oana poti sa ii pui si aripioare,cu pregatirile stam bine doar tortul de luat de la cofetarie si de dus la restaurant.

MIRELA CEA MAI FERICITA DE SARA-MARIA
DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PTR MINUNEA NOASTRA .

Mergi la inceput