Mamici si gravidute de Italia (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Neata! Saptamana asta dau eu ce darnica m-a facut gravidanza

Ginger am facut in felul urmator:am luat piept de pui pe care l-am taiat in bucatele si l-am pus se se prajeasca.Dupa adaug legume taiate cub(pastai,ei mai puneau si un fel de fasole boabe,morcov,ceapa,ardei si mai era o leg de-a lor am uitat cum i zice dar eu nu am pus) dupa pun orez iar in final rosii pe strecuratoare sau bulion dupa preferinta orez pui putin sa iasa un fel de supa intelegi tu

Azi noapte a visat sotul ca am nascut si trebuia sa fac ceza,se pare ca l-am imbolnavit si pe el de stres si paranoia ce alteva sa viseze daca eu nu vb decat despre asta,saracul ma mir cu de nu se viseaza el gravid dupa atatea conversatii despre

Ely eu mergeam la control o data in luna si cateodata la o luna jum, sa stii ca unele cunostinte imi ziceau acelasi lucru cred ca pana la urma treb sa ne lasam pe mana medicilor si sa speram ca totul va fi ok cu daca ar afecta chiar atat de mult nu cred ca s-ar mai face atatea ecografii dar e doar o parere neavizata

Roxalise pare ca eu intru dimineata iar tu seara la culcaresi ely la fel

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Da,si sa va mai zic despre meeee dupa ce ca sunt stresata ca nu nasc ies pe strada si ma intreaba toate cunostiintele"tu nu nasti inca?dar cat mai ai?sigur e totul ok?" dupa ce ca eu sunt tacanita ma tacanesc astia si mai mult(saracii ei sunt niste draguti da'nebuna tot nebuna e)

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Na,noi suntem la datorie de-un ceas.Acu vine socrella din tara ca mi-a schimbat actele si a stat acolo 2 saptamani.O astept cu nerabdare ca casa-mi fuge ca astia mici nu ma lasa sa fac nimic,macar acu' oi avea ajutor.
Nelia, da,am mai fost pe-acolo cateodata,nu prea des ca n-am ce face.Sambata nu merg ca duminica am invitati si tre' sa smotruiesc si sa pregatesc mancare.Ar mai trebui sa merg si la coafor sa ma vopsesc dar nu cred ca mai ajung asa ca-l pun pe sotzu' sa ma faca.
Bionda,interesant,o sa incerc si eu sa fac asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!

Sunterm si noi pe-aici.... iar mucioase. Dupa ce ca avea somnul aiurea, acum cu atat mai mult ca nu poate sa respire, mititica.

katia - nu va ocolesc ... eram prinsa cu una-alta pe-aici. A fost bine la Roma, obositor, pe graba, dar frumos ... si Vladut e bine, cuminte si mancacios! Nu am fost pe la Mirela, ca nu am avut timp ...
Cand pleci in Ro?

dana2, danangie, mirela???

ely - bine ai venit si sarcina usoara! Te-au "cenzurat" pt. bucatica aia de cuvant pt. ca .. vezi ce iese . E automat, cenzureaza cuvintele obscene ... incearca si m u i e r e fara pauze ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna fetelor... ca aveti o zi minunata!Ca a mea ainceput cam prost!

Bionda: se pare ca nu mai servesc nici eu cornet dimineata, asa ca ma multumesc cu cafea cu lapte!
Vad ca azi avut activitate aseara!
Asa ca raspund usor si pe rand !

Deci: azi am fost la d-na doctor, care a fost o draguta si mi-a raspuns la toate pasaricile mele! Vestea naspa e ca intr-adevar am contractii, acum tre sa fiu atenta sa vad cat de des sunt si cat de dureroase.Dupa aia vedem daca tre sa imi dea vreun medicament.Vestea buna e ca colul sta bine inchis..asa ca ar trebui sa stau linistita !
Alta veste proasta e ca glicemia basala( cea cu bautul glucoziului) a iesit cam proasta, cam mare asa ca m-a bagat la dieta: niente pasta, pane, patate...si niente cornetti!!! Cica minestre, lentiche, verdura, carne, peste!

Cam asa am inceput eu ziua....!

georgiana

26+ Daria sau Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Berarpiri si Roxali: in ceea ce priveste numele amandoi ne-am dorit fata si amandoi am tinut sa ii dam numele preferat...ideea era sa i le dam pe amandoua dar nasii nostri ne-au sugerat ca le-ar face foarte mare placere sa-i dam numele nasei....si cum nu putem refuza, unul din noi tre sa renunte la preferinta lui.Asa ca pana la urma cred ca renunt eu si ramane Giulia!Imi plac amandoua foarte mult..doar ca mi se pusese mie pata pe numele Daria, dar imi trece!

Ely: mie de fiecare data mi s-a facut control ginecologic, verifica cum sta colul!In tara am citit ca nu prea se face control..eu oricum sunt multumita, mai ales ca e si doctorita!
In privinta kg. chiar daca nu am luat multe in 6 luni, ei au considerat ca am luat multe in ult.2 luni- 5kg., asa ca m-a luat si pe mine azi la bastonate cu kg.mai ales ca a vazut si glicemia mare.Asa ca sunt la dieta!Am o prietena in tara care a luat vreo13 kg pana acum ( avem aceiasi varsta a sarcinii) si ei nu i-a zis nimeni nimic!

georgiana

26+ Daria sau Giulia

Mergi la inceput

Adresa mea de mess: staicu_georgianaiulia

georgiana

26+ Daria sau Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Neata!

Tot pe graba...daca tot sant pe acasa intru daca ma lasa pitica...m-am plictisit si de curatenie,tv...de mers la sala nu...nu va ganditi la prostioare cai cam pustie..se vede cai criza

Daca mai ploua ult nu stiu ce sa mai inventez cu pitica

Georgy daca ai glimia mare ai grija

Abramburika am rezolvat

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Azi s-a trezit devreme sufletelul meu,acum a adormit...
ma duc sa mai trag si eu un pui de somn...ploua si e
urat afara...

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

roxali - scuza-ma, dar nu stiam rezolvarea la problema ta ... am uitat sa-ti raspund. Bine ca ai rezolvat.

Cum se numeste persoana, tehnicul care repara aragaze in Italia? E vorba de aragaz, nu de cuptor ... si nu stiu cui sa ma adresez.

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput