Mamici si gravidute de Italia (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ely2304 spune:

nb fetelor...si vise placute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza
Azi o iau de la capat cu curatenia,parca nas fi facut nimic zilele astea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Neata!

ely a decurs totul bine cu operatia
sotului,acum nu il mai doare asa de tare.Eu sunt f. obosita...
nu stiu pe ce sa pun mana...Asta ca sa nu ma mai plang ca ma
plictisesc...

irina asa e cand ai copil mic,nu se vede
deloc ce facem noi...Stai sa vezi dupa ce mai creste putin...

Ma duc,ca am o groaza de treburi de facut...
pe toate!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Ma bucur Andreea ca totul a decurs bine.sper sa ramana asa
Noi am crezut ca suntem mai bine azi vad ca iar a vomat,nu pot sa ii dau medicamentele ca nu bea cand vreau eu,nu ii pot dechide guritza...sa vad cum mai ies si din asta.Temperatura nu are deci nu stiu ce mai e .cred ca il trec pe antibiotic ca vad ca Bisolvanul nu isi face efectul.

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

uff curatenia asta, nici la mine nu sta...parca sufla cineva cu praf...jucarii si haine insirate peste tot. Am cate o zi cand efectiv nu vreu sa vad ce.i prin jur si nu fac nimic

Katia, ce poze frumoase ai facut Giuliei. E o scumpa!

Berarpiri recuperare rapida sotului!

Nelia, ce medicamente ii dai? Eu cel mai bine i le dau cu seringa. M-a invatat dr veterinar cum sa-i dau la pisica si am aplicat metoda si la Eduard Ii bag seringa la coltul gurii ca sa nu i se duca direct in gat sa se innece, dar acum nu prea mai tine ca daca nu-i plac la gust le scuipa.

Pe la noi nimic nou, de miercuri are vacanta bimbo, sper sa reusesc sa pregatesc ceva ppt craciun. Luni seara avem serbare. Ma gandesc la educatoare ce brave trebuie sa fie sa faca serbare cu astia micii (al meu e cel mai mare din gasca )

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

ciao fetelor
multumesc de complimente
Berarpiri-ma bucur ca e mai bine sotul tau
numai bne si iti doresc sa treaca repede perioada asta sresanta pt voi
la noi toate bune,gata bagajul mai tot gasesc ceva de indesat
ne mai auzim din ro ca sigur nu o sa mai am timp
numai bine si sarbatori fericite
sa va bucurati din plin de tot ce aveti,de dragoste si de familie sa fiti uniti si sa va iubiti mult
va imbraisez cu drag

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Multumim fetelor!

neliacris multa sanatate puiutului!

katia sa aveti drum bun!

gravidutelor cum va simtiti azi?

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Drum bun Katia...si fara zapezi multe
Fetelor,voi ce mai faceti?
gata pregatirile?
Dar celelalte fete pe unde mai sunt ca vad pe listutza ca sunt multe?

cris 8
lunitze

www.onetruemedia.com/shared?p=79cb6c4f3c7ecdce0aeb8b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">cris 9 lunitze

Mergi la inceput

micio.eu ii dau bisolvan,antibiotic,aerosol,umidificator,ceai cu miere si lamaie si cam atat!am sunat in tara la pediatra mea si mi-a spus sa ii dau antibiotic caci boala a recidivat.e bine.nu are febra da rse vede caa e tare marait!si va imaginati cate feluri de mancare arunc,ceaiuri cu medicamente,lapte cu medicamente,singurul lucru care ii place sunt mandarinele.si asa fac un suc si nu se mai simt medicamentele rau!!!deci am rezolvato si pe asta!!!deocamdata.dar aerosolul e BAU bau!!
Bionda azi nu esti?
Sau a venit bebelul?

cris 8
lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Katia, drum bun, sa va distrati!

Nelia, cum faci cu reteta de antibiotic daca zici ca ti l-a recomandat dr din ro?

www.flickr.com/photos/13596266@N06/3035156436/" target="_blank">Eduard-19.01.'06

Mergi la inceput