Mamici si gravidute de Italia (43)
Raspunsuri - Pagina 19
Berarpiri spune:
bionda fii optimista..poate tot vine
bb mai repede,cand nu te astepti.Tre' neaparat sa-l convingi
pe sot la
,asa ai mai multe sanse sa nasti.
katia scumpica foc Giulia!
Imi plac
f. mult cerceii.De aici i-ati cumparat?
roxali sa folosesti sanatoasa camera!
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Berarpiri spune:
ely felicitari pt. fetita!Imi place numele.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Irina20 spune:
Katia nu,nu incep pastilele pentru ca inca alaptez,as vrea ca sa scap de-o grija(e stresant rau de tot).
Noate buna si vise placute,

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
ely2304 spune:
SAL FETELOR IATA-MA IN SFARSIT.IMEDIAT O SA VA RASPUND LA FIECARE IN PARTE..NUMA SA-MI TRAG SUFLETUL K AM OBOSIT![]()
![]()
![]()
ely2304 spune:
BERARPIRI-multumesc pt felicitari....si eu sunt fff 

k este fetita...apropo sotul tau cum se simte?sper k totul a decurs cum trebuie sa se puna repede pe picioare.
tu cum te simti?
aveti grija de voi sa pasiti in noul an in forma 

ely2304 spune:
BIONDA-urmatorul eco il am pe data de 29.12.08 e de rutina sa mai verifice d-nul doctor k nu a gresit
glumesc.tre sa mai masoare cate ceva ce nu s-a vazut la eco acum cateva zile..rinichii si nu mai stiu ce...k bebelina mea statea inconvoiata rau si nu avea de gand sa se miste deloc in ciuda eforturilor depuse in circa 50min.E INCAPATANATA SAU RUSINOASA nu stiu..dar nu a vrut sa ne arate tot.iar ultima eco o am pe 25 februarie2009..mai e tp pana atunci
si ceva cafea...u cum te simti?
sa inteleg k strunful tau nu are de gand sa iasa...
e mai lent sau asteapta pe
? iti doresc sa ai o nastere usoara..si fara batai de cap...
ely2304 spune:
M-ATI lasat singurik
?nu mai e nimeni pe aici?va inteleg sunteti obosite dupa atatea pregatiri pt CRACIUN.
bionda spune:
MersiEly
m-am plictisit sa astept,sunt asa de nerabdatoae
trec de la o stare la alta cd de liniste si calm cd de depresie, neliniste,nervi si toate cele.
Luni mergem la control sunt curioasa sa vad ce-mi zice
Chiar si acum sunt nervozata din cauza ca sotul intra de maine in concediu doua saptamani si tare imi e ca o sa intarzii si cd o sa nasc el va trebui sa se intoarca la munca sau sa mai lipseasca si chestia naspa e ca nu ii da banii pe concediu si o sa fim cam in pom cu banii
Zgarcitul de sef le va tranti cate un cozonac cu sampanie si gata
iar banii de concediu ioc
asa face mereu... asta e
Noapte buna la toate!
Polia 
bebele meu
39+
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
ely2304 spune:
nu-ti face griji k sigur strunful va veni cand te astepti mai putin...asa is patronii pe aici...fiecare isi trage apa la moara lui..is putin cam rautaciosi..